- 29 Nisan 2015
- 105
- 8
- 11
- 40
Yoo gayet iyi bence cnm insallah hamile kalirsin pkomu varmeraba arkadaşlar bende klomen kullanyorum 5. klomen tedavim.3 . klomenden sonra hsg çekildim tüpler açık çıktı.aynı ay klomen de kullandım. 3 yumurtalık oluştu ikisi kist oldu biri normal çatladı.normal adet günümde adet oldum tekrar gittim yine klomen verdi doktorum. hsg den sonra şansın yüksek dedi. şimdi 5 yumurtalık oluşmuş. bakalım bu sefer ne olacak yumurta takibi yaptırıyorum yarın kontrolüm var. 5 yumurta çok fazla mı acaba yine bir sıkıntı olur mu korkuyorum???
rahim filmimi çekindin canım acılı mıydı ben de bu ay ilk kez kullanacağım klomeni bakalım rahim filminden hariç tüm muayeneleri oldum sorun çıkmadımeraba arkadaşlar bende klomen kullanyorum 5. klomen tedavim.3 . klomenden sonra hsg çekildim tüpler açık çıktı.aynı ay klomen de kullandım. 3 yumurtalık oluştu ikisi kist oldu biri normal çatladı.normal adet günümde adet oldum tekrar gittim yine klomen verdi doktorum. hsg den sonra şansın yüksek dedi. şimdi 5 yumurtalık oluşmuş. bakalım bu sefer ne olacak yumurta takibi yaptırıyorum yarın kontrolüm var. 5 yumurta çok fazla mı acaba yine bir sıkıntı olur mu korkuyorum???
Bende hatayliyim bilirim adanalilari :)benim ev sahibi alamancı emmi :) yan komşu ev sahibi olduğunu söylüyor gürültü yapabilirmiş ev sahibi olduğu için k..ç..mın kenarıbenim adanalı damarımı attırdılar
bizde sizi has insanlar :)Bende hatayliyim bilirim adanalilari :)
Bende cektirdim cok canim yandi ama anestezi gerekmezpiko yok çok şükür aslında şuanda hiçbir şey yok diyor ama olmuyor bir türlü..bir düşük geçirdim iki sene önce. bir yıl bekledim bir yıldır da gidip geliyorum. hsg çok kısa ve zordu benim için ama kesinlikle anesteziye değecek bir işlem değil elini çektiği an acı bitiyor kalkıp normal işime gittim
bende de bişi yok şükür ama bişi de yok .. sanki vücut kapalıpiko yok çok şükür aslında şuanda hiçbir şey yok diyor ama olmuyor bir türlü..bir düşük geçirdim iki sene önce. bir yıl bekledim bir yıldır da gidip geliyorum. hsg çok kısa ve zordu benim için ama kesinlikle anesteziye değecek bir işlem değil elini çektiği an acı bitiyor kalkıp normal işime gittim
:))) ben girit arnavut karsik göçmenim aslindabizde sizi has insanlar :)
ben de maraşta okudum adanalı çok arkadaşım vardıbizde sizi has insanlar :)
Ne kadardir istiyosun tedavidemisin suanbende de bişi yok şükür ama bişi de yok .. sanki vücut kapalı
yok ben adana öz be öz ama onlar gibi esmer değil kumralım :):))) ben girit arnavut karsik göçmenim aslinda
aynen şaşırıyorum her ay farklı sorunla karşılaştım sanki rabbim engelliyor hayırlısı bakalımbende de bişi yok şükür ama bişi de yok .. sanki vücut kapalı
evet ilk tedavi sürecim 19 mayısta sonuç belli olur. fsh 9 çıktı ama doktor normal dedi. üst sınır 14,4 idi referans aralığındaNe kadardir istiyosun tedavidemisin suan
sizcede normal mi?? fsh 9evet ilk tedavi sürecim 19 mayısta sonuç belli olur. fsh 9 çıktı ama doktor normal dedi. üst sınır 14,4 idi referans aralığında
Normal evet ama cokta iyi değil cnm 5 lerde olmasi cok iyidir bence sen tedavini hic birakma bende artik ara vermicem anne olalim hepimizevet ilk tedavi sürecim 19 mayısta sonuç belli olur. fsh 9 çıktı ama doktor normal dedi. üst sınır 14,4 idi referans aralığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?