- 30 Nisan 2015
- 262
- 28
- 13
- 36
aman buna şükür çokta iyi değilse de normal miş ya amaaan bunca sene içilen sigaraların acısı.. şükür kurtuldumNormal evet ama cokta iyi değil cnm 5 lerde olmasi cok iyidir bence sen tedavini hic birakma bende artik ara vermicem anne olalim hepimiz
bide adetin 2.günü alınmış kan değeri sonucu 9 değeri. 3.gün belki biraz daha düşük çıkabilirdiNormal evet ama cokta iyi değil cnm 5 lerde olmasi cok iyidir bence sen tedavini hic birakma bende artik ara vermicem anne olalim hepimiz
Pko var sende cnm hafifte olsabenim fsh 5,64 LH 8,16 TSH 4 nasıl sizce hiç dikkat etmemiştim bu sonuçlara
Cnm lh kacbide adetin 2.günü alınmış kan değeri sonucu 9 değeri. 3.gün belki biraz daha düşük çıkabilirdi
onu ölçtürmedi ultrasonda yumurtalıkları normal görünce herhaldeCnm lh kac
aaaaa gerçektenmi doktorum öyle bir şey demedi nedir tam olarak piko nerden anladın olduğunuPko var sende cnm hafifte olsa
Hmm sadece fsh bakmis anlasilan tamam cnm lh uyumu yumurtlama acisindan bilgilendirironu ölçtürmedi ultrasonda yumurtalıkları normal görünce herhalde
pco 3 ya da 2 kat büyük çıkrsa deniyo normal bencePko var sende cnm hafifte olsa
Yoo cnm sorun yok yaş kaç senin dr 20 li yaşlarda 5 civari olmasini cok iyi degerlendiriyo tabiki seninkide cok iyihatta bana normalsin sorun yapıcak bir durumun yok dedi benim pinpirikli halimi görünce
Hayir cnm lh fsh tan düşük olmali aradaki uyum icinpco 3 ya da 2 kat büyük çıkrsa deniyo normal bence
26 yaşYoo cnm sorun yok yaş kaç senin dr 20 li yaşlarda 5 civari olmasini cok iyi degerlendiriyo tabiki seninkide cok iyi
hımm ben 2 ya da 3 kat yüksekkse pco biliyodum ultrasonda anlaşılıyo galiba pco durumuHayir cnm lh fsh tan düşük olmali aradaki uyum icin
Ben 10 yildir pkoluyum fsh iyi lh yuksek hangi dr test yaptiysa hepsi pko dediaaaaa gerçektenmi doktorum öyle bir şey demedi nedir tam olarak piko nerden anladın olduğunu
adetim maşallah gününü şaşmaz 3 buçuk gün sürer birde 2.gün gittiğim için 9 çıktı galiba 3.gün daha düşük çıkıyo ve o günkü değer ciddiye alınıyorYoo cnm sorun yok yaş kaç senin dr 20 li yaşlarda 5 civari olmasini cok iyi degerlendiriyo tabiki seninkide cok iyi
sor kesinlikledoktorun söylememesi normal mi sizce yarın sorsammı merak ettim o tahlil sonuçlarıma normal demişti
Cnm benimde normal görünüyo referans aralina göre ama uyum önemli ultrasyonda kisti olmayip lh 8 olup pko olan ve seker hapiyla 3 yil sonra gebe kalan arkadasim var ve pkoluydu dr oyle demistidoktorun söylememesi normal mi sizce yarın sorsammı merak ettim o tahlil sonuçlarıma normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?