klomen kullananlar

adetim maşallah gününü şaşmaz 3 buçuk gün sürer birde 2.gün gittiğim için 9 çıktı galiba 3.gün daha düşük çıkıyo ve o günkü değer ciddiye alınıyor
Olabilir cnm benim bilgim bu belki 20 tane ayri dr gordu hic kistin yok ama pkolusun bile diyen oldu cunku

doktorun söylememesi normal mi sizce yarın sorsammı merak ettim o tahlil sonuçlarıma normal demişti
Bazisi ilgisiz oluyo sor tabi dr değilim sonucta bu konuda 10 yilimi harcadim bende yumurtlama oluyo ama istenilen boyuta gelmeden yumurtam atiliyo nedeni pkoymus

Bazisi ilgisiz oluyo sor tabi dr değilim sonucta bu konuda 10 yilimi harcadim bende yumurtlama oluyo ama istenilen boyuta gelmeden yumurtam atiliyo nedeni pkoymus
benimki normal,klomen kullan güünün geçsede geçmesede gel diyo çağırmadı ama ben gittim bu ay yenilerde 20mm güzel bir yumurtan var kimseye iğne vurmuyorum ama hadi sana vurayım dedi. 63 kiloyum bu arada. yumurtam çatladımı bilmiyorum yumurtamın olduğu kasığım biraz ağrıyo otururken özellikle neden acaba çatlamadımıki

Catlamistir cnm kaçinci gün bugun

Pinarcim ya aklıma ne takıldı ben bu ay klomen kullanmadan tüplere baktrsammi ilk kez kullandım ama klomeni

iğne vurulalı 5 gün oldu, adetede 7 günüm var
İğne vurulduğu günün ertesi günü iliskiye girdinmi cnm bazi yumurta erken catliyo ben bugu test yaptim idrar 11. Günümdü iğneden sonra negatif insallah sen kalirsin

İğne vurulduğu günün ertesi günü iliskiye girdinmi cnm bazi yumurta erken catliyo ben bugu test yaptim idrar 11. Günümdü iğneden sonra negatif insallah sen kalirsin
evet canım tabi girdik 2 kez oldu hem.. inşallah çatlamıştır. umudunu yitirme 1.de sonuç alan azmış 2.3 tedavide sonuç alan çokmuş

Pinarcim ya aklıma ne takıldı ben bu ay klomen kullanmadan tüplere baktrsammi ilk kez kullandım ama klomeni
Cnm rahim filmini dr gereken zamanda yapar zaten bana yapmisti ilk tedaviye gittiğimde sonucta boşa tedavi olursun dedi ve sukur acik cikti kafan rahat olur yaptir derim

evet canım tabi girdik 2 kez oldu hem.. inşallah çatlamıştır. umudunu yitirme 1.de sonuç alan azmış 2.3 tedavide sonuç alan çokmuş
1. 2. diye bisey yok cnm kismet iste ilk tedavidede kalan cok ben düşük yaptiğimda ilk tedavimde kaldim sonrakiler fiyasko

Cnm rahim filmini dr gereken zamanda yapar zaten bana yapmisti ilk tedaviye gittiğimde sonucta boşa tedavi olursun dedi ve sukur acik cikti kafan rahat olur yaptir derim
Banada ilk yapalım dedi istemedim korktum.bde benim değerlerine FSH lh bunlara eylülde bakılmıştır bidaba yaptırmaya gerek varmu

Rahim filminden hemen sonra hamile kalmstim o ay yani ama düştü

1. 2. diye bisey yok cnm kismet iste ilk tedavidede kalan cok ben düşük yaptiğimda ilk tedavimde kaldim sonrakiler fiyasko
bırakın o laneti kızlar bende burda okuduklarımdan bilgim canım.2.3deneme diyolar. size sigarayı bırakın demiyorumun isimli videoyu izleyin. youtubeda. 9,5 dklık bi video zaten onkoloji doktoru çarpıcı şeyler anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…