Olabilir cnm benim bilgim bu belki 20 tane ayri dr gordu hic kistin yok ama pkolusun bile diyen oldu cunkuadetim maşallah gününü şaşmaz 3 buçuk gün sürer birde 2.gün gittiğim için 9 çıktı galiba 3.gün daha düşük çıkıyo ve o günkü değer ciddiye alınıyor
Birdaha yaptirmadinmibu tahlili ilk gittiğimde yaptım bir yıl önce
Bazisi ilgisiz oluyo sor tabi dr değilim sonucta bu konuda 10 yilimi harcadim bende yumurtlama oluyo ama istenilen boyuta gelmeden yumurtam atiliyo nedeni pkoymusdoktorun söylememesi normal mi sizce yarın sorsammı merak ettim o tahlil sonuçlarıma normal demişti
benimki normal,klomen kullan güünün geçsede geçmesede gel diyo çağırmadı ama ben gittim bu ay yenilerde 20mm güzel bir yumurtan var kimseye iğne vurmuyorum ama hadi sana vurayım dedi. 63 kiloyum bu arada. yumurtam çatladımı bilmiyorum yumurtamın olduğu kasığım biraz ağrıyo otururken özellikle neden acaba çatlamadımıkiBazisi ilgisiz oluyo sor tabi dr değilim sonucta bu konuda 10 yilimi harcadim bende yumurtlama oluyo ama istenilen boyuta gelmeden yumurtam atiliyo nedeni pkoymus
Catlamistir cnm kaçinci gün bugunbenimki normal,klomen kullan güünün geçsede geçmesede gel diyo çağırmadı ama ben gittim bu ay yenilerde 20mm güzel bir yumurtan var kimseye iğne vurmuyorum ama hadi sana vurayım dedi. 63 kiloyum bu arada. yumurtam çatladımı bilmiyorum yumurtamın olduğu kasığım biraz ağrıyo otururken özellikle neden acaba çatlamadımıki
İğne vurulduğu günün ertesi günü iliskiye girdinmi cnm bazi yumurta erken catliyo ben bugu test yaptim idrar 11. Günümdü iğneden sonra negatif insallah sen kalirsiniğne vurulalı 5 gün oldu, adetede 7 günüm var
Sigara etkileri kızlar ben sigara da birakamiyorumaman buna şükür çokta iyi değilse de normal miş ya amaaan bunca sene içilen sigaraların acısı.. şükür kurtuldum
bıraktım canım öğrenir öğrenmez fsh yı hoş normal diyo ama olsun şükür kurtuldumSigara etkileri kızlar ben sigara da birakamiyorum
evet canım tabi girdik 2 kez oldu hem.. inşallah çatlamıştır. umudunu yitirme 1.de sonuç alan azmış 2.3 tedavide sonuç alan çokmuşİğne vurulduğu günün ertesi günü iliskiye girdinmi cnm bazi yumurta erken catliyo ben bugu test yaptim idrar 11. Günümdü iğneden sonra negatif insallah sen kalirsin
bıraktım canım öğrenir öğrenmez fsh yı hoş normal diyo ama olsun şükür kurtuldum[/QUdarisi basıma ne güzel birakmissin
Cnm rahim filmini dr gereken zamanda yapar zaten bana yapmisti ilk tedaviye gittiğimde sonucta boşa tedavi olursun dedi ve sukur acik cikti kafan rahat olur yaptir derimPinarcim ya aklıma ne takıldı ben bu ay klomen kullanmadan tüplere baktrsammi ilk kez kullandım ama klomeni
1. 2. diye bisey yok cnm kismet iste ilk tedavidede kalan cok ben düşük yaptiğimda ilk tedavimde kaldim sonrakiler fiyaskoevet canım tabi girdik 2 kez oldu hem.. inşallah çatlamıştır. umudunu yitirme 1.de sonuç alan azmış 2.3 tedavide sonuç alan çokmuş
Bende kullaniyorumSigara etkileri kızlar ben sigara da birakamiyorum
Banada ilk yapalım dedi istemedim korktum.bde benim değerlerine FSH lh bunlara eylülde bakılmıştır bidaba yaptırmaya gerek varmuCnm rahim filmini dr gereken zamanda yapar zaten bana yapmisti ilk tedaviye gittiğimde sonucta boşa tedavi olursun dedi ve sukur acik cikti kafan rahat olur yaptir derim
Rahim filminden hemen sonra hamile kalmstim o ay yani ama düştüCnm rahim filmini dr gereken zamanda yapar zaten bana yapmisti ilk tedaviye gittiğimde sonucta boşa tedavi olursun dedi ve sukur acik cikti kafan rahat olur yaptir derim
Başladım ya bi ay daha deneyim de öyle cektryem bariRahim filminden hemen sonra hamile kalmstim o ay yani ama düştü
bırakın o laneti kızlar bende burda okuduklarımdan bilgim canım.2.3deneme diyolar. size sigarayı bırakın demiyorumun isimli videoyu izleyin. youtubeda. 9,5 dklık bi video zaten onkoloji doktoru çarpıcı şeyler anlatıyor1. 2. diye bisey yok cnm kismet iste ilk tedavidede kalan cok ben düşük yaptiğimda ilk tedavimde kaldim sonrakiler fiyasko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?