- 30 Nisan 2015
- 262
- 28
- 13
- 36
peki çocuğun var mı hiçRahim filminden hemen sonra hamile kalmstim o ay yani ama düştü
baktır bence..ben bile adet olursam bu kez 3.günü baktırcam, düşünüyorum yaniBanada ilk yapalım dedi istemedim korktum.bde benim değerlerine FSH lh bunlara eylülde bakılmıştır bidaba yaptırmaya gerek varmu
2 ay önce bakıldığı halde fsh yabaktır bence..ben bile adet olursam bu kez 3.günü baktırcam, düşünüyorum yani
Nasil degerlerin pekiBanada ilk yapalım dedi istemedim korktum.bde benim değerlerine FSH lh bunlara eylülde bakılmıştır bidaba yaptırmaya gerek varmu
İnsallah bu sefer kalirizda hic gerek kalmaz cnmBaşladım ya bi ay daha deneyim de öyle cektryem bari
Tamam izlicem cnmbırakın o laneti kızlar bende burda okuduklarımdan bilgim canım.2.3deneme diyolar. size sigarayı bırakın demiyorumun isimli videoyu izleyin. youtubeda. 9,5 dklık bi video zaten onkoloji doktoru çarpıcı şeyler anlatıyor
İyi cnm gerek yok yeni yapilmis2 ay önce bakıldığı halde fsh ya
Hayir bebeğim yok cnm ben tdavi olamiyorum sirnakta yasiyorum dr zor buluyorum simdi askeri dr görünüyorum cok iyi ilgileniyopeki çocuğun var mı hiç
anladım canım benim eşimde asker erzurum merkezdeyiz bizde. burda şükür imkanlar iyiHayir bebeğim yok cnm ben tdavi olamiyorum sirnakta yasiyorum dr zor buluyorum simdi askeri dr görünüyorum cok iyi ilgileniyo
Garantiye almis cnm kendiliğinden catlamayabilirde iyi yapmisdoktor sizce kimseye iğne vurmuyorum ama hadi sana vurayım dedi sizce neden arkadalar?
Ayni kulvardayiz ozaman sevindim buna burda yok cnm cizrede vardi oraya gidiyoduk gecen yil kapandi hastane rahim filmimi orda cektirmistimanladım canım benim eşimde asker erzurum merkezdeyiz bizde. burda şükür imkanlar iyi
bende ne rahim filmi ne bişi bi fsh bi prolaktin okadar.. her şeyi ultrasonda gördüğünü söylüyolarAyni kulvardayiz ozaman sevindim buna burda yok cnm cizrede vardi oraya gidiyoduk gecen yil kapandi hastane rahim filmimi orda cektirmistim
çatlarda gününü bilelim dedi ama şimdi çatlamamış gibiGarantiye almis cnm kendiliğinden catlamayabilirde iyi yapmis
Prolaktin yüksekmi cnm oda engel olur hamileliğe ilaci var düşüyobende ne rahim filmi ne bişi bi fsh bi prolaktin okadar.. her şeyi ultrasonda gördüğünü söylüyolar
Sen anliyamazsin cnm catlamistir boyutu iyi bazen catlamiyo hangi iğneyi kullandinçatlarda gününü bilelim dedi ama şimdi çatlamamış gibi
12.9 normal dedi üst sınır 30 küsürlerde idi devlet hadtanesine gidiyorum bendeProlaktin yüksekmi cnm oda engel olur hamileliğe ilaci var düşüyo
Evet gayet iyi cnm benimde o civarlarda12.9 normal dedi üst sınır 30 küsürlerde idi devlet hadtanesine gidiyorum bende
ovitrelleSen anliyamazsin cnm catlamistir boyutu iyi bazen catlamiyo hangi iğneyi kullandin
Ben o iğneyle hamile kalmistim insallah gebesindir bu kez bu doktor pregly verdi bakalim negatif ama belki bir umut vardirovitrelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?