klomen kullananlar

Ben o iğneyle hamile kalmistim insallah gebesindir bu kez bu doktor pregly verdi bakalim negatif ama belki bir umut vardir
ikimizde kalaım tez zamanda inşallah canım seni çok iyi anlıyorum hele askeri ortamlarda çok zorlanıyoruz haziranda evleniyo eylülde hamile millet anlamadım gitti

ikimizde kalaım tez zamanda inşallah canım seni çok iyi anlıyorum hele askeri ortamlarda çok zorlanıyoruz haziranda evleniyo eylülde hamile millet anlamadım gitti
Aynen öyle ama bizim gibi tedavi görende cok cnm

Dusukten bir yıl sonra gittim hem eşime hem bana bütün tahliller yapıldı sonuclara normal dedi tam bir yıl oldu ben sonuclara hiç bakıp arastirmadim doktoruma çok güveniyorum tanıdık zaten ultrasonda kist de olmadı ama bu tahlili yaptirdigim ay bi tane kistim vardı ikinci adette gitti bir yıldır kist olmadı sadece geçen ay klomenle oluşan yumurtaliklarin ikisi icine catlayip kist oldu onlarda adetle temizlendi şuan çok kafam karıştı

Cnm kafan karisacak birsey yok ben yerinde olsam baska bir dr daha görünürdüm netten bak değerlerine beni anlicaksin pko adeti düzenlidede oluyo kilolu olmakta etkiliyo ama yumurtaya yönelik ufak bir sorun olabilir ama klomen tedavisi mantikli keske yumurtlamada sorun olsa klomen onlara cok ise yariyo

Ben 47 kiloyum yumurtlamada klomenle sorun yaşamadım başka doktora gitmeyi hiç düşünmüyorum ama arastircam inş sıkıntı yoktur belki de o ayki kistten tahlil öyle çıkmıştır ama tahlil yeniden yaptirabilirim şu ayı bi atlatayim 5 yumurta işe yarar inş yarını çok merak ediyorum

İnsallah cnm cok zayiflikta iyi değil üremede aklinda bulunsun

doktordan geldim yumurtalıklar çatlamamış henüz sağda 18 solda 19 20 22 30 mm kasık ağrısı fena cuma tekrar konrtol bakalım...

çatlamazsa yine kist olur zaten inş. çatlar bakalım....
Ya canim vermesi gerekliydi bu kadar millet aşilama yaptiriyo bu kadar yumurta gelismis ne güzel vermeliydi ben anlamiyorum yaaa catlamazsa kist olur daha kötü olur benim 7 tanr yumurtam vardi hamile kaldiğimda dr yapti iğnemi ona rağmen hamileydim 2 tanede kistim olmustu cok buyuk senin iynen bugun yapilmaliydi siz bugün beraber olun yumurtalarin her an çatlayabilir

valla bilmiyorum doğru diyosun kafam rahat olurduşimdi çatlayacak mı çatlamayacak mı kafam rahat değil bir de kistle uğraşmak istemiyorum. vücudum çabuk atıyo kisti ama artık şansa bırakmak istemiyorum. inş. herpimizin gönlüne göre olur. artık çok yoruldummmm....

Cnm sürekli doktorun değilse baska doktora görünsen bugün

geçen ay 3 tanenin bir tanesi çatlamıştı buay 2 ya da 3 tanesi çatlarsa inş. şansım olur artık bilmiyorum bakalım görücez bugün yarın çalışma yaparız artık şansa kalmasın...geçen ay hsg çekildi açık çıktı tıkanıklık varsa da açılmıştır dedi doktorum. bu aylar hamile kalma şansın yüksek o yüzden bir şey yapmak istemiyorum dedi. sabırlı ol diyo o olacağına inanıyo. zaten bu ay sondu öbür ay aşılama kesin aşılama da tutmazsa tüp bebeğe yönlendirecek üniversite hastanesine.ben kocaelide yaşıyorum sadece özeller ve üniversite hastanesi bakıyo. oraya gitmek hiç istemiyorum inş kalırım bu iki ay içerisinde

geçen ay 3 tanenin bir tanesi çatlamıştı buay 2 ya da 3 tanesi çatlarsa inş. şansım olur artık bilmiyorum bakalım görücez bugün yarın çalışma yaparız artık şansa kalmasın...
Hayirlisi canim hakkinda bu topik bir hamile haberi alsin artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…