klomen kullananlar

çok sayıda yumurta büyüyüp kist olması ya da çatlamaması rezervi azaltıyor bildiğim kadarıyla.ideali maks.3 yumurta

çok sayıda yumurta büyüyüp kist olması ya da çatlamaması rezervi azaltıyor bildiğim kadarıyla.ideali maks.3 yumurta
Yavrum nerden ciktin )) ben sormustum doktora rezervim azalirmi diye yok öyle bisey demisti bilemicem

kadınların yumurtası çoğalmazki yaşla azalır erkekler gibi değiliz kist oluyo vs. ile kullanılamaz hale gelip adetle atılıyo
mevcut yumurtamız var atıyorum 20 her ovülasyonda 1,2 si çatlıyo ama 5 tanesi birden büyüyo çatlıyo bu da ne demek 5 ay önce rezervi azaltmak. ama şöyle bişi de var tutma oranı daha yüksek bebeğin üzülme fatoşcum

HİÇ BİLMEDİĞİM ŞEYLER ÖĞRENİYORUM BURD ÇOK ENTERESAN AZALMASI YAŞLAMI İLGİLİ YOKSA FAZLA YUMURTLAMA VE KİSTLEMİ İLGİLİ EMİNMİSİN

arkadaşlar hemen hemen 1 haftadır ağzımda acımsı bir tat var haliyle bir şey yemek istemiyorum.yumurtamın olduğu tarafta hafif ağrı oluyor. ve uzayan akıntı gibi değilde süt kesiği gibi peçeteye gelen şeyler var saydam değil. süt kesiği gibi o bölgem hafif nemli gibi.. neden böyle. yaşayan oldu mu bu durumu benim gibi

ve anormal olan genellikle kadınlardan gelen akıntı benden gelmedi çatlatma iğnesi vurulduğum halde..klomene başlamadan önce düzenli olarak gelirdi o akıntı benden 1 kez de olsa

BENİMDE ŞUAN KASIKLARIMDA OLDUKÇA FAZLA KASILMA VE AĞRI VAR. YUMURTALIKLARIN GERİLMESİNDENMİŞ VE AKINTIM ÇOK FAZLA OLUYO RENGİ KIVAMI DEĞİŞİYO AMA ÇOK OLUYORUM

Akinti normal cnm bendede vardi
Hadi hayirlisi bakalim akinti bendede cok olmustu simdi bitti yarin test yapcm yine dün 11. gün negatifti ertesi günde dr giderim artk

Akinti normal cnm bendede vardi

Hadi hayirlisi bakalim akinti bendede cok olmustu simdi bitti yarin test yapcm yine dün 11. gün negatifti ertesi günde dr giderim artk
akıntı değil ya tuhaf süt kesiği gibi bişi afedersin ilişki anındada çıkmış. tez zamanda olsun inşallah bizimde bebişimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…