- 29 Nisan 2015
- 105
- 8
- 11
- 40
ayy inş. isteyen herkese nasip etsin rabbim sağlıklı hayırlı :)))Hayirlisi canim hakkinda bu topik bir hamile haberi alsin artk
Yavrum nerden ciktinçok sayıda yumurta büyüyüp kist olması ya da çatlamaması rezervi azaltıyor bildiğim kadarıyla.ideali maks.3 yumurta
Umarim kaliriz hamile kalana kadar topiğe yazin beni yanliz birakmayin kizlaroooofff oooofffff sanki herşey olmaması üzerine kurulu.....
kadınların yumurtası çoğalmazki yaşla azalır erkekler gibi değiliz kist oluyo vs. ile kullanılamaz hale gelip adetle atılıyoYavrum nerden ciktin)) ben sormustum doktora rezervim azalirmi diye yok öyle bisey demisti bilemicem
mevcut yumurtamız var atıyorum 20 her ovülasyonda 1,2 si çatlıyo ama 5 tanesi birden büyüyo çatlıyo bu da ne demek 5 ay önce rezervi azaltmak. ama şöyle bişi de var tutma oranı daha yüksek bebeğin üzülme fatoşcumkadınların yumurtası çoğalmazki yaşla azalır erkekler gibi değiliz kist oluyo vs. ile kullanılamaz hale gelip adetle atılıyo
her ikiside işte dediğim yaş+ ilaçlarHİÇ BİLMEDİĞİM ŞEYLER ÖĞRENİYORUM BURD ÇOK ENTERESAN AZALMASI YAŞLAMI İLGİLİ YOKSA FAZLA YUMURTLAMA VE KİSTLEMİ İLGİLİ EMİNMİSİN
mesela sen 1,2 yumurtlarken ilaçsız ilaçla 5,6 tane bi de doktoruna sor canım üzülmeher ikiside işte dediğim yaş+ ilaçlar
Umarim kaliriz hamile kalana kadar topiğe yazin beni yanliz birakmayin kizlaroooofff oooofffff sanki herşey olmaması üzerine kurulu.....
Akinti normal cnm bendede vardiarkadaşlar hemen hemen 1 haftadır ağzımda acımsı bir tat var haliyle bir şey yemek istemiyorum.yumurtamın olduğu tarafta hafif ağrı oluyor. ve uzayan akıntı gibi değilde süt kesiği gibi peçeteye gelen şeyler var saydam değil. süt kesiği gibi o bölgem hafif nemli gibi.. neden böyle. yaşayan oldu mu bu durumu benim gibi
Hadi hayirlisi bakalim akinti bendede cok olmustu simdi bitti yarin test yapcm yine dün 11. gün negatifti ertesi günde dr giderim artkarkadaşlar hemen hemen 1 haftadır ağzımda acımsı bir tat var haliyle bir şey yemek istemiyorum.yumurtamın olduğu tarafta hafif ağrı oluyor. ve uzayan akıntı gibi değilde süt kesiği gibi peçeteye gelen şeyler var saydam değil. süt kesiği gibi o bölgem hafif nemli gibi.. neden böyle. yaşayan oldu mu bu durumu benim gibi
Sen bugun birlikte ol cnm catliyodur belkiBENİMDE ŞUAN KASIKLARIMDA OLDUKÇA FAZLA KASILMA VE AĞRI VAR. YUMURTALIKLARIN GERİLMESİNDENMİŞ VE AKINTIM ÇOK FAZLA OLUYO RENGİ KIVAMI DEĞİŞİYO AMA ÇOK OLUYORUM
akıntı değil ya tuhaf süt kesiği gibi bişi afedersin ilişki anındada çıkmış. tez zamanda olsun inşallah bizimde bebişimiz.Akinti normal cnm bendede vardi
Hadi hayirlisi bakalim akinti bendede cok olmustu simdi bitti yarin test yapcm yine dün 11. gün negatifti ertesi günde dr giderim artk
kesinlikle birlikte oluuuuun :) hem bugün hem yarınSen bugun birlikte ol cnm catliyodur belki
sen adet oldun mu adetliyken çağırıyolar yaAkinti normal cnm bendede vardi
Hadi hayirlisi bakalim akinti bendede cok olmustu simdi bitti yarin test yapcm yine dün 11. gün negatifti ertesi günde dr giderim artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?