- 29 Nisan 2015
- 105
- 8
- 11
- 40
OLUCAZ CANIM BUGÜN VE YARIN :)))))HAYIRLISI BALKALIMSen bugun birlikte ol cnm catliyodur belki
İnan eşimden ben utandim resmen yoğurt gibiydi benimki iğnenin 5.günü falan calismalara devam :)))akıntı değil ya tuhaf süt kesiği gibi bişi afedersin ilişki anındada çıkmış. tez zamanda olsun inşallah bizimde bebişimiz.
Yok cnm adet olmadim doktorum 14. gün mutlaka gel dedi o yüzden adet olsanda olmasanda dedisen adet oldun mu adetliyken çağırıyolar ya
25 günde bir oluyorum 19 mayıs adet günümson adet tarihleriniz nedir kaç günde bir oluyorsunuz. benim sat 30/04/2015 28 günde bir oluyorum bugün 13. gün
Cnm benim adetim düzensiz iğneden 14 gün sonra adet olunuyo yumurta catlarsason adet tarihleriniz nedir kaç günde bir oluyorsunuz. benim sat 30/04/2015 28 günde bir oluyorum bugün 13. gün
ne iğnesi çatlatma iğnesimi oldunCnm benim adetim düzensiz iğneden 14 gün sonra adet olunuyo yumurta catlarsa
canım sen içini ferah tut 4,5 tane yumurtan büyümüş çatlar zaten onlar doktor o nedenle iğne vurmadı sana. ohss sendromu var onu yaşama diye çok sayıda yumurta 6 ve üstü çatlıyor bu da hastanelik ediyomuşson adet tarihleriniz nedir kaç günde bir oluyorsunuz. benim sat 30/04/2015 28 günde bir oluyorum bugün 13. gün
Evet catlatma iğnesi oldum cnm beklemedeyimne iğnesi çatlatma iğnesimi oldun
hadi hayırlısı bakalım senin kaç yumurtan vardıEvet catlatma iğnesi oldum cnm beklemedeyim
3 tane gelişmekte olan yumurtam vardi doktorum catlatma iğnesi yap dedi prengly yaptim bekliyorumhadi hayırlısı bakalım senin kaç yumurtan vardı
bilmiyorum sanırım çoğul gebelik riski oluşur diye fazla olduğu için ben bir şey yapamam ama kendiliğinden kalma şansın yüksek dedi başka sorun yoksa çatlatma iğnesi vurup karnını sıvıyla dolduramam dedi ohss sendromu nedir kicanım sen içini ferah tut 4,5 tane yumurtan büyümüş çatlar zaten onlar doktor o nedenle iğne vurmadı sana. ohss sendromu var onu yaşama diye çok sayıda yumurta 6 ve üstü çatlıyor bu da hastanelik ediyomuş
yazdım yabilmiyorum sanırım çoğul gebelik riski oluşur diye fazla olduğu için ben bir şey yapamam ama kendiliğinden kalma şansın yüksek dedi başka sorun yoksa çatlatma iğnesi vurup karnını sıvıyla dolduramam dedi ohss sendromu nedir ki
Ohss sendromu genelde pkolu hastalarda oluşan fazla yumurta gelsme olayidir çatlamada değil gelismekte olan yumurtalar cok fazla yumurtanin uyarilmasidir yumurtalik yirtilabilir ve iç kanama olabilir hasta ciddi durumda kontrol altinda olmalidir genelde tüp bebekte olusur ve tedavi yarim birakilir senin öyle bir durumun yokbilmiyorum sanırım çoğul gebelik riski oluşur diye fazla olduğu için ben bir şey yapamam ama kendiliğinden kalma şansın yüksek dedi başka sorun yoksa çatlatma iğnesi vurup karnını sıvıyla dolduramam dedi ohss sendromu nedir ki
Bilmenede gerek yok bosver kontrollerini ol yeter sen druna lh değerini sordunmubilmediğim bir sürü şey öğreniyorum burda :)))
okuduğum sayfada pco lularda diye yazmıyodu tekOhss sendromu genelde pkolu hastalarda oluşan fazla yumurta gelsme olayidir çatlamada değil gelismekte olan yumurtalar cok fazla yumurtanin uyarilmasidir yumurtalik yirtilabilir ve iç kanama olabilir hasta ciddi durumda kontrol altinda olmalidir genelde tüp bebekte olusur ve tedavi yarim birakilir senin öyle bir durumun yok
aynen bilmemek süper adetlerim şükür saat gibidir ama fsh 9 çıktı doktor normal dedi ama bilmiyorum 1 yumurtam oluştu benimde. klomenle pco da değilim ben daha önce hiç mi yumurtlamıyomuşumda klomenle 1 tane oluştu. 2 tane bekliyodum ben oluşmasınıhayır hiçbirşey sormadım sorsam kızacak sen niye kafanı karıştırıyosun diye:))) bu gün bir arkadaşım daha sonuçlarını aldı onunda aşağı yukarı benimki gibi sorun yok demiş ben ona bıraktım şimdilik bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa zaten aşılamaya gidicem bazen bilmemek de güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?