Bak cnm netten fsh ve lh dengesi ni oku anlarsin doktorlar nedensiz diyolar hastayi bilgilendirmiyorlar kiziyorum o yüzden sen bilgili olursan anlatiyorlar detaylara iniyorlarhayır hiçbirşey sormadım sorsam kızacak sen niye kafanı karıştırıyosun diye:))) bu gün bir arkadaşım daha sonuçlarını aldı onunda aşağı yukarı benimki gibi sorun yok demiş ben ona bıraktım şimdilik bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa zaten aşılamaya gidicem bazen bilmemek de güzel :))
ben fsh ne onu da bilmiyodum 2 ay öncesine kadar .. adet düzenli mi düzenli tamam diyodum çoook ta rahattımBak cnm netten fsh ve lh dengesi ni oku anlarsin doktorlar nedensiz diyolar hastayi bilgilendirmiyorlar kiziyorum o yüzden sen bilgili olursan anlatiyorlar detaylara iniyorlar
sana pco sun demiyor ohss sendromu pcolularda görülür görülürse diyorr :)net bir araştırma bulamadım çok sorunlu bir şey göremedim sen neye dayanarak pko diyosun
Öyle cnm genelde pkolularda dedim zaten sadece pkolular değilokuduğum sayfada pco lularda diye yazmıyodu tek
Cnmsin sana pkolusun demiyorum diyemem haddime değil kan değerlerinde normali fsh ve lh ayni düzeyde veya lh daha küçük olmali daima fsh fazla salgilanir normalde söyke söyliyim fsh yumurta rezervi ve gelismesinde etkili hormondur lh görevi çatlamasinda etkilidir yumurtlama dan sonra lh düşer o yüzden adette bu değer düşük adetin ortalarinda yüksektir doktorlar o yüzden genelde adetliyken yapar hormonlar ozman daha normaldirtekrar yazayım bir değerlendirin normal değerler ne olmalı neyde problem var fsh 5,64 lh 8,16 prolaktin 15,7 tsh 4
Yumurtluyosundur canm yeterli boyutta olmayabilir veya kalitesizdir döllenmiyodur zaten adet düzenli demek yumurtan kaliteli demek değil senin yumurtlamanda sorun oldunu sanmam sadece rezervin cok hafif azalmis ki o da normal değerlerde kafani takcak birsey yok cnm klomen veya türevi tedavi zaten her hastaya yapilir pko veya değil amaç gözlemlemektir ki yunurtlama sorunu olan bayanlar daha cabuk hamile kalir arkadasim 4 yillik evliydi cnm adet düzenli testler gayet normal bir cok tedavi gördü ve hamile kalamadi sonra tüpe gitti meğersem yumurtalari cok kaliteli degilmis döllenmiyormus 14 yumurta toplanmis sadece biri biraz iyiymis cok sukur onla hamile kaldi bebegi kucağinda simdiarkadaaşlar ben hiç mi yummurtlamıyomuşum klomenden öncede ilk ayda 1 tane yumurta oluştu adetim düzenli sıkıntım yok ama neden?
Yani bir sürü neden olabiliyo canim erkeklerde dahil hersey normal diyolar tüpte ayrintili araştirmada kalitesiz oluyo spermler ben hamile kalamasaydim direk tüpe gitcektim kalitesizmi bosuna tedavi olmiyim diye ama benimki iyice bakildi yumurtam büyümüyor o yüzden olmazsa bende tüpe gitcem inansana pco sun demiyor ohss sendromu pcolularda görülür görülürse diyorr :)
senin ne zaman belli oluyo hamile kaldınmı yoksaYani bir sürü neden olabiliyo canim erkeklerde dahil hersey normal diyolar tüpte ayrintili araştirmada kalitesiz oluyo spermler ben hamile kalamasaydim direk tüpe gitcektim kalitesizmi bosuna tedavi olmiyim diye ama benimki iyice bakildi yumurtam büyümüyor o yüzden olmazsa bende tüpe gitcem inan
Cnm bu testi adetliyken yaptirdiysan fsh tsh normal ama lh fsh tan düşük olmali mesela 4,6 falan atiyorum nesela fsh 10,00 olsaydi lh 8 falan olsaydi normaldir kafan karismasin bu sitede cok var paylasan okutekrar yazayım bir değerlendirin normal değerler ne olmalı neyde problem var fsh 5,64 lh 8,16 prolaktin 15,7 tsh 4
Cnm benim cuma belli olur gecen yil düştü 7 haftalikkensenin ne zaman belli oluyo hamile kaldınmı yoksa
tsh ında 2,5 altında olması gerekmiyormuCnm bu testi adetliyken yaptirdiysan fsh tsh normal ama lh fsh tan düşük olmali mesela 4,6 falan atiyorum nesela fsh 10,00 olsaydi lh 8 falan olsaydi normaldir kafan karismasin bu sitede cok var paylasan oku
inş. gönlüne göre olur bende iki yıl önce düşük geçirdim ve bir daha olmadıCnm benim cuma belli olur gecen yil düştü 7 haftalikken
inşallah tez vakitte ilk sen kalırsın canım hamile birazda olsa o duyguyu tatmışsın inşallah canım seni çoook ama çok iyi anlıyorum. eşinin işi dolayısyla hem.. muhattab olunmıycak çook insan oluyodur çevrendeCnm benim cuma belli olur gecen yil düştü 7 haftalikken
sende canım inşallah bir an evvelinş. gönlüne göre olur bende iki yıl önce düşük geçirdim ve bir daha olmadı((
tsh ında 2,5 altında olması gerekmiyormu[/QU
Oda biraz yüksek 5 küsürde ayrintili bakiliyo sinirda hipotroit olabilir yükselirse allah korusun benimki 1,35 falan mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?