klomen kullananlar

Bak cnm netten fsh ve lh dengesi ni oku anlarsin doktorlar nedensiz diyolar hastayi bilgilendirmiyorlar kiziyorum o yüzden sen bilgili olursan anlatiyorlar detaylara iniyorlar

benim normalde fazla gelişmiyor klomene fazla tepki veriyo ama her ay farklı oluştu 3 ü geçmemişti hiç ilk defa 5 oldu bu ay bende anlamadım

Bak cnm netten fsh ve lh dengesi ni oku anlarsin doktorlar nedensiz diyolar hastayi bilgilendirmiyorlar kiziyorum o yüzden sen bilgili olursan anlatiyorlar detaylara iniyorlar
ben fsh ne onu da bilmiyodum 2 ay öncesine kadar .. adet düzenli mi düzenli tamam diyodum çoook ta rahattım

tekrar yazayım bir değerlendirin normal değerler ne olmalı neyde problem var fsh 5,64 lh 8,16 prolaktin 15,7 tsh 4

arkadaaşlar ben hiç mi yummurtlamıyomuşum klomenden öncede ilk ayda 1 tane yumurta oluştu adetim düzenli sıkıntım yok ama neden?

tekrar yazayım bir değerlendirin normal değerler ne olmalı neyde problem var fsh 5,64 lh 8,16 prolaktin 15,7 tsh 4
Cnmsin sana pkolusun demiyorum diyemem haddime değil kan değerlerinde normali fsh ve lh ayni düzeyde veya lh daha küçük olmali daima fsh fazla salgilanir normalde söyke söyliyim fsh yumurta rezervi ve gelismesinde etkili hormondur lh görevi çatlamasinda etkilidir yumurtlama dan sonra lh düşer o yüzden adette bu değer düşük adetin ortalarinda yüksektir doktorlar o yüzden genelde adetliyken yapar hormonlar ozman daha normaldir

arkadaaşlar ben hiç mi yummurtlamıyomuşum klomenden öncede ilk ayda 1 tane yumurta oluştu adetim düzenli sıkıntım yok ama neden?
Yumurtluyosundur canm yeterli boyutta olmayabilir veya kalitesizdir döllenmiyodur zaten adet düzenli demek yumurtan kaliteli demek değil senin yumurtlamanda sorun oldunu sanmam sadece rezervin cok hafif azalmis ki o da normal değerlerde kafani takcak birsey yok cnm klomen veya türevi tedavi zaten her hastaya yapilir pko veya değil amaç gözlemlemektir ki yunurtlama sorunu olan bayanlar daha cabuk hamile kalir arkadasim 4 yillik evliydi cnm adet düzenli testler gayet normal bir cok tedavi gördü ve hamile kalamadi sonra tüpe gitti meğersem yumurtalari cok kaliteli degilmis döllenmiyormus 14 yumurta toplanmis sadece biri biraz iyiymis cok sukur onla hamile kaldi bebegi kucağinda simdi

bilmiyorum doktoruma soramam ama bu ay hamile kalamazsam başka bir yerde tekrar tahlil yaptırıp bakıcam bakalım çok yüksek değil ama lh dediğine göre normal değil ...

sana pco sun demiyor ohss sendromu pcolularda görülür görülürse diyorr :)
Yani bir sürü neden olabiliyo canim erkeklerde dahil hersey normal diyolar tüpte ayrintili araştirmada kalitesiz oluyo spermler ben hamile kalamasaydim direk tüpe gitcektim kalitesizmi bosuna tedavi olmiyim diye ama benimki iyice bakildi yumurtam büyümüyor o yüzden olmazsa bende tüpe gitcem inan

senin ne zaman belli oluyo hamile kaldınmı yoksa

Cnm bu testi adetliyken yaptirdiysan fsh tsh normal ama lh fsh tan düşük olmali mesela 4,6 falan atiyorum nesela fsh 10,00 olsaydi lh 8 falan olsaydi normaldir kafan karismasin bu sitede cok var paylasan oku

Cnm benim cuma belli olur gecen yil düştü 7 haftalikken
inşallah tez vakitte ilk sen kalırsın canım hamile birazda olsa o duyguyu tatmışsın inşallah canım seni çoook ama çok iyi anlıyorum. eşinin işi dolayısyla hem.. muhattab olunmıycak çook insan oluyodur çevrende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…