Benimde olmadı hepimize nasip olur insallah cok yorulduminş. gönlüne göre olur bende iki yıl önce düşük geçirdim ve bir daha olmadı((
Hiç sorma her telden çalan insan var yoruldum inan cnm ne zormus asker esi olmakinşallah tez vakitte ilk sen kalırsın canım hamile birazda olsa o duyguyu tatmışsın inşallah canım seni çoook ama çok iyi anlıyorum. eşinin işi dolayısyla hem.. muhattab olunmıycak çook insan oluyodur çevrende
çok zoooor dün evlenenen bugün hamile neden şu lanet sınav yüzünden 2 yıl ertelediysem ahh salak kafamHiç sorma her telden çalan insan var yoruldum inan cnm ne zormus asker esi olmak
Bende küçüğüm diye 1.5 yil yapmadim meğer ne zormusçok zoooor dün evlenenen bugün hamile neden şu lanet sınav yüzünden 2 yıl ertelediysem ahh salak kafam
aynen aman dedim yaşım daha 22 ,23 acelem ne dedimBende küçüğüm diye 1.5 yil yapmadim meğer ne zormus
Bizim de olur insallah cnmmmm üzülmeyelimaynen aman dedim yaşım daha 22 ,23 acelem ne dedim
İnsallah olur az önve ağladim inan eşime izne gitmek istemiyorum sormalarindan yoruldum dedim o da üzüldü bu yil cok zor geliyo bana cocuksuzlukbilseydik böyle olacağını beklemezdik bende bir yıl korundum bundan sonra inş. olur rabbim isteyen herkese verir inş.
Canim ne yaptin adet oldunmuBaşladım ya bi ay daha deneyim de öyle cektryem bari
moralini bozma kimseyi de takma kafana çok şükür sağlıklıyız bundan önemlisi yok elimizden gelen çabayı da gösteriyoruz gerisi allaha kalmış inş. sabrın sonu selamet olur sabır canımİnsallah olur az önve ağladim inan eşime izne gitmek istemiyorum sormalarindan yoruldum dedim o da üzüldü bu yil cok zor geliyo bana cocuksuzluk
İnsallah cnm bu yıl bırakmicam peşini allahiminda izniyle bizde anne olcazmoralini bozma kimseyi de takma kafana çok şükür sağlıklıyız bundan önemlisi yok elimizden gelen çabayı da gösteriyoruz gerisi allaha kalmış inş. sabrın sonu selamet olur sabır canım
senin 1 yıl çok ideal hiç pişman olma evliliğin oturması,alışma vs. açısından.. benim eşimin asker arkadaşı evlendi 2 ay sonra eşi hamile kaldı çocuğu yaşına gelmeden geçimsizlikten boşandılar hemde çok kötü şekildebilseydik böyle olacağını beklemezdik bende bir yıl korundum bundan sonra inş. olur rabbim isteyen herkese verir inş.
Aynen evliliğin yerine oturmasin icin zaman şart bende biliyorum bir kaçtane öyle ailesenin 1 yıl çok ideal hiç pişman olma evliliğin oturması,alışma vs. açısından.. benim eşimin asker arkadaşı evlendi 2 ay sonra eşi hamile kaldı çocuğu yaşına gelmeden geçimsizlikten boşandılar hemde çok kötü şekilde
Canım yarin adetimin günü olmadim daha ama kesin olcam sen neyaptin test yaptinmi bugün yarinmi gtcektin doktoraCanim ne yaptin adet oldunmu
canım pes etmek yok elimizden geleni yapicaz moralini yuksek tut inan ben seni çok iyi anlıyorum eşimin ailesine gtcez bzde stres oluyorum orda sorunlar akrabaları düşündükçe üzülüyorum.pinarcim sen kaç yasindasinİnsallah cnm bu yıl bırakmicam peşini allahiminda izniyle bizde anne olcaz
24 cnm bugün test yapadim sancim oluyo arada yarin idrar testini tekrarlicam 13. gun oluyo ertesi günde dr gitcem cnm gel demisticanım pes etmek yok elimizden geleni yapicaz moralini yuksek tut inan ben seni çok iyi anlıyorum eşimin ailesine gtcez bzde stres oluyorum orda sorunlar akrabaları düşündükçe üzülüyorum.pinarcim sen kaç yasindasin
Cnm belli olmaz belkide hamilelik vardir sende ne bileyim kaç yumurtan vardikiCanım yarin adetimin günü olmadim daha ama kesin olcam sen neyaptin test yaptinmi bugün yarinmi gtcektin doktora
AA sen kucuksun canım 5 senelik evlisin ya ben yasin vardır sanıyorum ben 86liyim24 cnm bugün test yapadim sancim oluyo arada yarin idrar testini tekrarlicam 13. gun oluyo ertesi günde dr gitcem cnm gel demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?