klomen kullananlar

Hiç sorma her telden çalan insan var yoruldum inan cnm ne zormus asker esi olmak

Tsh yüksek biraz evet ama 5 ten sonra hipotiroid mi ar diye bakiliyo benimki 1,35 falan

bilseydik böyle olacağını beklemezdik bende bir yıl korundum bundan sonra inş. olur rabbim isteyen herkese verir inş.

bilseydik böyle olacağını beklemezdik bende bir yıl korundum bundan sonra inş. olur rabbim isteyen herkese verir inş.
İnsallah olur az önve ağladim inan eşime izne gitmek istemiyorum sormalarindan yoruldum dedim o da üzüldü bu yil cok zor geliyo bana cocuksuzluk

İnsallah olur az önve ağladim inan eşime izne gitmek istemiyorum sormalarindan yoruldum dedim o da üzüldü bu yil cok zor geliyo bana cocuksuzluk
moralini bozma kimseyi de takma kafana çok şükür sağlıklıyız bundan önemlisi yok elimizden gelen çabayı da gösteriyoruz gerisi allaha kalmış inş. sabrın sonu selamet olur sabır canım

moralini bozma kimseyi de takma kafana çok şükür sağlıklıyız bundan önemlisi yok elimizden gelen çabayı da gösteriyoruz gerisi allaha kalmış inş. sabrın sonu selamet olur sabır canım
İnsallah cnm bu yıl bırakmicam peşini allahiminda izniyle bizde anne olcaz

senin 1 yıl çok ideal hiç pişman olma evliliğin oturması,alışma vs. açısından.. benim eşimin asker arkadaşı evlendi 2 ay sonra eşi hamile kaldı çocuğu yaşına gelmeden geçimsizlikten boşandılar hemde çok kötü şekilde

Aynen evliliğin yerine oturmasin icin zaman şart bende biliyorum bir kaçtane öyle aile

İnsallah cnm bu yıl bırakmicam peşini allahiminda izniyle bizde anne olcaz
canım pes etmek yok elimizden geleni yapicaz moralini yuksek tut inan ben seni çok iyi anlıyorum eşimin ailesine gtcez bzde stres oluyorum orda sorunlar akrabaları düşündükçe üzülüyorum.pinarcim sen kaç yasindasin

24 cnm bugün test yapadim sancim oluyo arada yarin idrar testini tekrarlicam 13. gun oluyo ertesi günde dr gitcem cnm gel demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…