91 liyim :)AA sen kucuksun canım 5 senelik evlisin ya ben yasin vardır sanıyorum ben 86liyim
Ne önemi varki bende anne olamiyorum sen eşimle yaşıtsın :))AA sen kucuksun canım 5 senelik evlisin ya ben yasin vardır sanıyorum ben 86liyim
Ne önemi varki bende anne olamiyorum sen eşimle yaşıtsın :))[/QUO olsun canım enazından yas dan dolayı zamanın var skıntı yapma oyonden sanslisin bak :)
Bende 19 yasindayim diye birbuçuk yil korundum bileydim hic korunmazdim sende durum nasil sancin varmiBende evleneli 4 yıl oldu yaşım 30 erken baslamak avantaj bu yaşıma kadar anne olamiycagimi hayal etmemistim nasip işte bubiz de evliligimiz otursun diye bir yıl korunduk
bende yeni 26 ya girdim bileydim ah ahhh zalim felekBende 19 yasindayim diye birbuçuk yil korundum bileydim hic korunmazdim sende durum nasil sancin varmi
Gülesim geldi bir an halimize yaaabende yeni 26 ya girdim bileydim ah ahhh zalim felek
Oturmuş dert yaniyoruaz:):)))
Gülesim geldi bir an halimize yaaa)) allahim bizimde yüzümüze bak olsa ne iyi bakariz doğuda cocuklar corapsiz bakimsiz geziyor bir sürüler bizim olsa ne iyi bakariz
Adet sancısı bikacgin önceden olur bende ayni belirtiler şekerim olsada biaronce klomene başlasam bağımlılık yaptı:)Bende 19 yasindayim diye birbuçuk yil korundum bileydim hic korunmazdim sende durum nasil sancin varmi
Allahı bizleride böyle sınıyor işte arkadaşlar.hiç Bi işim iyi gitmez kolay olmaz çocuk durumu da aynı işte.:)))
Gülesim geldi bir an halimize yaaa)) allahim bizimde yüzümüze bak olsa ne iyi bakariz doğuda cocuklar corapsiz bakimsiz geziyor bir sürüler bizim olsa ne iyi bakariz
Valla öyle bende kasiklarda ağri oluyo heralde adet olcam olsamda baslasam hemen ikinci tedaviyeAdet sancısı bikacgin önceden olur bende ayni belirtiler şekerim olsada biaronce klomene başlasam bağımlılık yaptı:)
Benimde hep ters gidiyor isler inan en cok hevesettiğim hamilelik cetveliAllahı bizleride böyle sınıyor işte arkadaşlar.hiç Bi işim iyi gitmez kolay olmaz çocuk durumu da aynı işte.
İnsan neyyi çok isterse onunla imthan olurmuş bundada vardır bir hayır.pınar test yaptinmi şekerim.bugün adet günüm bekliyorum ama ilaç dengesizlestriyimuş bakalım olacakmiyim olmazsam c.tesiye kadar test alirim bidahaBenimde hep ters gidiyor isler inan en cok hevesettiğim hamilelik cetveli
Yapmaya korkuyorum test almaya gitmedim o yüzden birde burasi şırnak cnm fazla disari cikamiyorum yarin hastaneye gitcem sabahtan acaba alsammi ki test bilemedim cikmakta istemiyorum zaten hamile değilim cnm ben umudu kestim öteki aya umudumu bağladim dün sancim vardi bugun yok 13.gün bakalim yarin tam 14.gün olcak dr gel demistiİnsan neyyi çok isterse onunla imthan olurmuş bundada vardır bir hayır.pınar test yaptinmi şekerim.bugün adet günüm bekliyorum ama ilaç dengesizlestriyimuş bakalım olacakmiyim olmazsam c.tesiye kadar test alirim bidaha
hiçbirşey belli olmaz umut olmadan olmaz daima umudumuz olacakNe kadar tutarsizim hem hamile değilim diyorum hemde hala umut var içimde
Haklisin cnm sen ne yaptinhiçbirşey belli olmaz umut olmadan olmaz daima umudumuz olacak
ben beklemedeyim yarın kontrol inş. çatlamıştır bakalım dua edelim birbirimizeHaklisin cnm sen ne yaptin
Ediyorum inan konuyu açtim daha hic hamile yok insallah kaliriz catlamistir umarim yumurtan :)ben beklemedeyim yarın kontrol inş. çatlamıştır bakalım dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?