klomen kullananlar

14. Gün ne yapacak acaba kan testimi ozman hc yapma boşver yarin gideceksin zaten bende adet olmadım oturdum onu bekliyorum resmen :) bi 7.gün test yaptım dahada yapmadım.ama doktor bütün umudumu kırdı muayaneye gttigimde

Daha ne kadar sirnaktasiniz sen onun içinde strese grersin başka uğraşın yoksa

Erken konusmus senin doktor cnm geç döllenme olabilr ne bileyim olur yani nasip ben senden umutluyum ama idrar testi yapsaydin birrr merak ediyrm seni

Daha ne kadar sirnaktasiniz sen onun içinde strese grersin başka uğraşın yoksa
Cnm calismiyorum ben burda cok stres yasiyorum disardan üni okuyrm esimle erken tanistik evlendik okuyamadim üniyi hayirlisi dr bulamiyorum ilaclarimi cok zor buluyrm daha 2,5 yil var burda

K
Kan testi yapar heralde adet olsanda olmasanda 15 gün say gel dedi ama hafta sonuna denk geliyor o yüzden 14. gün gidiyorum varsa gebelik anlar canim baya oldu

Cnm calismiyorum ben burda cok stres yasiyorum disardan üni okuyrm esimle erken tanistik evlendik okuyamadim üniyi hayirlisi dr bulamiyorum ilaclarimi cok zor buluyrm daha 2,5 yil var burda
Kendini derslerine ver canm öyle hc zaman gecmezki bi uğraş bul
yok canım ne ilki 5. kullanışım ama ilk defa 5 tane yumurtalık oldu inş. kalırız canım inşallahhhh bide hsg çekildim ya umudum var eğer çatlarlarsa
Fatoş sen nerdesin canm.hsg nasıl cekldin agrilimi çok ben konuda cektrmedim.hsgden sonra sans artihomus

Erken konusmus senin doktor cnm geç döllenme olabilr ne bileyim olur yani nasip ben senden umutluyum ama idrar testi yapsaydin birrr merak ediyrm seni
esime al diye msj attım ama almaz herhalde üzülüyorum diye almicam diyodu. Eczanede baya uzak bana

yok canım ne ilki 5. kullanışım ama ilk defa 5 tane yumurtalık oldu inş. kalırız canım inşallahhhh bide hsg çekildim ya umudum var eğer çatlarlarsa
Fatoscum sende ozamnm hsg çektirmeden kullanmaya basladin klomeni hsgde bsey cktimi senn niye olmuyo

Kendini derslerine ver canm öyle hc zaman gecmezki bi uğraş bul

Fatoş sen nerdesin canm.hsg nasıl cekldin agrilimi çok ben konuda cektrmedim.hsgden sonra sans artihomus
ben kocaelideyim bende çok korkuyodum 3. klomenden sonra hsg çekicem dedi doktor 5 6 ay gitmedim korktum kendi olur belki dedim ama nerdeee olmadı mecbur gittim çekilmeye öncesinde ilaç veriyo bir hafta kullandım yarım saat öncede iğne yaptı ağrı kesici aletler felan çok canımı yakmadı ilaç verilirken zorlandım sadece bayılcak gibi oldum iki kere verdi ilaç biraz nefesim gitti panikledim sonra bitti inanılmaz kısa sürüyo zaten korkma dayanılmayacak bir şey değil sonra çık çıktı çok şükür

Beş yumurta çok deglmi ya bi sorun olmZ dimi
ilk defa bukadar oldu klomene çok tepki veriyo geçen ay 3 ü kist oldu bu ayda ondan korkuyorum. kötü bir şey değil dedi doktor çok olmasına ama ben bir şey yapamam dedi hepsi çatlarsa şansım yüksekmiş başka sorun yoksa tabi bende hem umutluyum hem tedirginim bilmiyorum hayırlısı artık yarın görücez kistmi oldular çatladılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…