hadi hayırlı ama çıkmazsa üzülme belli olmayabilir dahaKizlar bir deli cesareti test almaya gittim simdi otobusteyim yapinca yazarim bir umut ne bileyim
Negatiffffffffff belli olurdu canim ilk gebeliğimde cikmisti 13. gün neyse artk merakimi giderdim tamamen sıra sizde insallah siz pozitif görürsünüz hobi oldu test yapmak artk :)))hadi hayırlı ama çıkmazsa üzülme belli olmayabilir daha
Pinarcim hem üzülüyorum hem buluyorum kızlar sönümsüz iyi değil :) otobusteyim bindim gidiyorum diyosunya krize girdim neler yaptryo bize ya inş hemen adet olursun ayni anda başlarız yineNegatiffffffffff belli olurdu canim ilk gebeliğimde cikmisti 13. gün neyse artk merakimi giderdim tamamen sıra sizde insallah siz pozitif görürsünüz hobi oldu test yapmak artk :)))
İnş çatlatmıştır canm ya bide brsuru yumurta catlasin olsun artik yani yarin doktor hberlerinizi bekliyorumilk defa bukadar oldu klomene çok tepki veriyo geçen ay 3 ü kist oldu bu ayda ondan korkuyorum. kötü bir şey değil dedi doktor çok olmasına ama ben bir şey yapamam dedi hepsi çatlarsa şansım yüksekmiş başka sorun yoksa tabi bende hem umutluyum hem tedirginim bilmiyorum hayırlısı artık yarın görücez kistmi oldular çatladılar mı
sabah akşamı için sen bi tane icsende olur bence madem çok yumurtluyoaunİnş çatlatmıştır canm ya bide brsuru yumurta catlasin olsun artik yani yarin doktor hberlerinizi bekliyorum
Hic deme ya gülüyorum halime inan hemde iki tane aldim :)Pinarcim hem üzülüyorum hem buluyorum kızlar sönümsüz iyi değil :) otobusteyim bindim gidiyorum diyosunya krize girdim neler yaptryo bize ya inş hemen adet olursun ayni anda başlarız yine
:))) pınar alemsin ya.bende esim geldi küstüm test almadı diye o doktor bilmiyo diyorum paronaya oldum iyice gülüyo esimde :)İdrarimi tuttum bide okadar otobüste kaçıracaktım az daha :))))))
Kızlar buradan zor oluyor whatsaptanmi yazissak ne :) iyice pskopata baglariz:))) pınar alemsin ya.bende esim geldi küstüm test almadı diye o doktor bilmiyo diyorum paronaya oldum iyice gülüyo esimde :)
:))) biz daha iyi biliyoz doktordan öteki testide yapasım var elim durmuyo :):))) pınar alemsin ya.bende esim geldi küstüm test almadı diye o doktor bilmiyo diyorum paronaya oldum iyice gülüyo esimde :)
Nasil olcakki numaramimi vercem yolla cnm özelden:))))Kızlar buradan zor oluyor whatsaptanmi yazissak ne :) iyice pskopata baglariz
Ozelden nasi oluyor.dur o testinde bidaki aya sakla yapma :)Nasil olcakki numaramimi vercem yolla cnm özelden:))))
Ozelden nasi oluyor.dur o testinde bidaki aya sakla yapma :)
Özel mesaj yerine bak cnm yolladimOzelden nasi oluyor.dur o testinde bidaki aya sakla yapma :)
Fatoş doktora gitti nm canimhadi hayırlı ama çıkmazsa üzülme belli olmayabilir daha
Canım ben 5.günü içmeye baslamistim. Klomeni .sordum istediğin şekilde grebilirsin bi zamanı yok dedi.merhaba , ben dün klomen kullanmaya başladım adetin 3.günü , 5 gün içicem haftaya perşembe doktorum gel dedi yarın adetim bitiyor ilacı kullanırken ilişkiye girilebiliyor mu ? Bir sakıncası var mı ? Doktora sormayı unuttum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?