klomen kullananlar

Kizlar bir deli cesareti test almaya gittim simdi otobusteyim yapinca yazarim bir umut ne bileyim

hadi hayırlı ama çıkmazsa üzülme belli olmayabilir daha
Negatiffffffffff belli olurdu canim ilk gebeliğimde cikmisti 13. gün neyse artk merakimi giderdim tamamen sıra sizde insallah siz pozitif görürsünüz hobi oldu test yapmak artk :)))

Negatiffffffffff belli olurdu canim ilk gebeliğimde cikmisti 13. gün neyse artk merakimi giderdim tamamen sıra sizde insallah siz pozitif görürsünüz hobi oldu test yapmak artk :)))
Pinarcim hem üzülüyorum hem buluyorum kızlar sönümsüz iyi değil :) otobusteyim bindim gidiyorum diyosunya krize girdim neler yaptryo bize ya inş hemen adet olursun ayni anda başlarız yine

İnş çatlatmıştır canm ya bide brsuru yumurta catlasin olsun artik yani yarin doktor hberlerinizi bekliyorum

Pinarcim hem üzülüyorum hem buluyorum kızlar sönümsüz iyi değil :) otobusteyim bindim gidiyorum diyosunya krize girdim neler yaptryo bize ya inş hemen adet olursun ayni anda başlarız yine
Hic deme ya gülüyorum halime inan hemde iki tane aldim :)

Komik olan suan sigarami yaktim üstüne soğuk bir kola açtim hayalet cizgi olurmu diye bekliyorum iyice sapittim belim cok ağriyo yaaa başimda heralde yarin olcam adet keske olsamda klomene tekrar baslasam

İdrarimi tuttum bide okadar otobüste kaçıracaktım az daha :))))))

:))) pınar alemsin ya.bende esim geldi küstüm test almadı diye o doktor bilmiyo diyorum paronaya oldum iyice gülüyo esimde :)
:))) biz daha iyi biliyoz doktordan öteki testide yapasım var elim durmuyo :)

merhaba , ben dün klomen kullanmaya başladım adetin 3.günü , 5 gün içicem haftaya perşembe doktorum gel dedi yarın adetim bitiyor ilacı kullanırken ilişkiye girilebiliyor mu ? Bir sakıncası var mı ? Doktora sormayı unuttum(

Canım ben 5.günü içmeye baslamistim. Klomeni .sordum istediğin şekilde grebilirsin bi zamanı yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…