çok teşekkür ederim canım ya çok sağol:)Canım ben 5.günü içmeye baslamistim. Klomeni .sordum istediğin şekilde grebilirsin bi zamanı yok dedi.
Gir sakincasi yok tatlim burda kal haberdar et bizi durumundan :)))merhaba , ben dün klomen kullanmaya başladım adetin 3.günü , 5 gün içicem haftaya perşembe doktorum gel dedi yarın adetim bitiyor ilacı kullanırken ilişkiye girilebiliyor mu ? Bir sakıncası var mı ? Doktora sormayı unuttum(
tamamdır canım çok sağol , 7 aydır olmuyor pko var ilk kez ilaç kullanıcam, inşallah bu ay bebiş gelir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...Gir sakincasi yok tatlim burda kal haberdar et bizi durumundan :)))
Adetlerin nasil bendede pko vartamamdır canım çok sağol , 7 aydır olmuyor pko var ilk kez ilaç kullanıcam, inşallah bu ay bebiş gelir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
bana hap içerken ilişki kesinlikle yok demişti daktır :)Canım ben 5.günü içmeye baslamistim. Klomeni .sordum istediğin şekilde grebilirsin bi zamanı yok dedi.
geçen yıl ramazan ayında 45 gün sonra adet oldum ozaman öğrendim pko olduğunu , o aydan sonra normalde 35 günde bir oluyorum ama 4 ayda bir 45 günde oluyorum.Adetlerin nasil bendede pko var
O nasil daktır yaaa :)))) hayatimda duymadim böyle bisey bacimbana hap içerken ilişki kesinlikle yok demişti daktır :)
Kilo varsa ver cnm isimiz zor hayirli evlatlar nasil etsin allahimgeçen yıl ramazan ayında 45 gün sonra adet oldum ozaman öğrendim pko olduğunu , o aydan sonra normalde 35 günde bir oluyorum ama 4 ayda bir 45 günde oluyorum.
70 kiloyum aynen vermeye çalışıyorum ama çok zooorrrrKilo varsa ver cnm isimiz zor hayirli evlatlar nasil etsin allahim
Bende 69 falanim :)))70 kiloyum aynen vermeye çalışıyorum ama çok zooorrrr
valla öyle bacım bende sorgulamadan daktırın dediğini yaptım benimki Bi ilginç zaten kontrole çağırmadı kendim gittim ama çatlar o yüzden çağırmadım dedi gidince de iğne vurdurdu.O nasil daktır yaaa :)))) hayatimda duymadim böyle bisey bacim
Gittim catlamamis 6 tane olmuş ben catliycammmmFatoş doktora gitti nm canim
Kiz iğn yapmadimi aslinda tam aşilama olcak durumdasinGittim catlamamis 6 tane olmuş ben catliycammmm
Benimde asker izin alsin benimki aliyodu cnmmKızlar bugün kontrole gittim benim yumurtalar catlamamis birde 6 olmuş maşallah pazar ilişki pazartesi gel dedi ama eşim asker ctesi pazar nobette((
İlgincler cnm hicbirinin dediği birbirini tutmuyo benden tavsiye bu ay olmazsa değistirvalla öyle bacım bende sorgulamadan daktırın dediğini yaptım benimki Bi ilginç zaten kontrole çağırmadı kendim gittim ama çatlar o yüzden çağırmadım dedi gidince de iğne vurdurdu.
Fatoscum iğne niya yapniyo bi doktorGittim catlamamis 6 tane olmuş ben catliycammmm
Ne çiçek benim evde çalışma varda bi gdim gelin mi :)Benimde asker izin alsin benimki aliyodu cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?