Eşim hasta diyodu kizzzzNe çiçek benim evde çalışma varda bi gdim gelin mi :)
Doktor değisik bir tip yaaa nerdesiniz kizlarrrFatoscum iğne niya yapniyo bi doktor
Aynen marjinal bi doktorDoktor değisik bir tip yaaa nerdesiniz kizlarrr
Fatosun her gün bi yumurtası oluyor:)Kizlarrrr nerdesiniz bir denk gelemedik çalismalar nasillll. :)
Hahhahha aynen yaaa kizi kist sahibi yapcak bende olsa keske o yumurtalarAynen marjinal bi doktor
Görevimi yapiyo meslegimi askerlik goreviyse zor izinEşim hasta diyodu kizzzz
İlahi nr diyim sana :)))) güldürdün beniFatosun her gün bi yumurtası oluyor:)
yumurtalar güzel de catlatmiyo manyak :)Hahhahha aynen yaaa kizi kist sahibi yapcak bende olsa keske o yumurtalar(
Bizden başka kimse yokmiyumurtalar güzel de catlatmiyo manyak :)
Ama catlatilmasi lazim bir geleydi boyutunu sorardik :)))yumurtalar güzel de catlatmiyo manyak :)
Kiz sen coştun bugun alemsin yaaa yok kimse kaçmislarBizden başka kimse yokmi
Kaçıncı gnki catlmamis adetin kaçıncı gunundesin kaç ml yumrtalarKızlar bugün kontrole gittim benim yumurtalar catlamamis birde 6 olmuş maşallah pazar ilişki pazartesi gel dedi ama eşim asker ctesi pazar nobette((
Bugün 16.gün 20. Güne kadar kontrol edicez bu ay dedi doktorKaçıncı gnki catlmamis adetin kaçıncı gunundesin kaç ml yumrtalar
Ya canim sancin coktur senin bu ne yaaaBugün 16.gün 20. Güne kadar kontrol edicez bu ay dedi doktor
Coğul gebe olsanda kurtulsan bariBugün 16.gün 20. Güne kadar kontrol edicez bu ay dedi doktor
Almasi lazim hicmi kredisi yok benimkide uzman ama aliyor ne diyebilirler biraz yirtik olsunValla kızlar benim vücut kafayı yedi galiba doktora dedim catlatma ignesini olmaz bişiy sendromu olursun dedi unuttum karnin sıvı dolar dedi onların mutlaka bir kaçı catlar oda işimizi görür merak etme dedi eşim uzman cavus izin aliyodu hep ama bu hafta izinde olanlar var mümkün değil alamam diyo nasip işte ooooofffff(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?