klomen kullananlar

Folikullerin boyutlari sağda 22 solda 30 22 20 21 20 mm bir yanına. ... koymamis :)))
Ayyy 30 ise yaramazda ötekiler tam iş görür ne güzel ne yedin ne içtin bacim sen yaaa ben 1 geliseni zar zor buldum kucuk kaldi diğerleri masallah

Nealak ya o nadir görünen bi yan etki iğnenin yanetksiymis başı anladı sende olcahni ya catlamazsa o kadar yumurta zaten hergin yumurtliyon

Almasi lazim hicmi kredisi yok benimkide uzman ama aliyor ne diyebilirler biraz yirtik olsun
Valla bizimkilerin çok nöbeti oluyo hep aliyodu bugüne kadar ama demek sıkıntı var öyle dedi söyledim ben artık kendi bilir git gel okadar uğraşıyorum yoruldum pazartesi yine gidicem çalışıyorum surekli izin alıyorum

Canim yaaa bugun evdemi

Ayyy 30 ise yaramazda ötekiler tam iş görür ne güzel ne yedin ne içtin bacim sen yaaa ben 1 geliseni zar zor buldum kucuk kaldi diğerleri masallah
Kızım hiç bir şey zati iştah sıfır bende 47 kiloyum bu ara çok yoğun hayatım bide çok dua ettim hem maddi hem manevi yiprandim ama henüz bir işe yarayacak mı belli değil önemli olan sonuç

Nöbet maksimum 24 saat sürer benim bildiğim giderken ve gelirken yapin bu firsati kaçirma

Canim bak bu firsat kacmaz sen elir gelmez yap olurmu zaten bugun yatmasanda olur yarin ve öteki gün önemli sperm 72 saat yasar yumurta 18 falan

Nöbet maksimum 24 saat sürer benim bildiğim giderken ve gelirken yapin bu firsati kaçirma
Ctesi sabah gidip pazartesi sabah çıkacak ayda bir 48 saat oluyo denk geldi işte bide bugün başkasının yerine kaldı bugün de görev uzamis şimdi aradı gelemeyebilirim dedi şans işte biri olunca öteki olmuyor

İnan cok üzüldüm inan eşin biraz sessiz birimi canim

Merveyle biz daha adet olmadik testler negatif bu arada

Olsun gün aşırı ilişki demişti bana doktor SK SK grip spermin kalitesini düşürursunz bugün dinlenip bugün yapın demişti

Aynen aslında kıdemli ama muhtemelen içine sinmeyen bir şey var kalması gerekli bişiy diyemiyorum kadere isyaaaaaannnn
Bu teşkilat böyle sessiz olmican yikardim ben ortaliği ne hormonlar aldin vucuduna gelsin gitsin uzakmi is yeri cnmm

Olsun gün aşırı ilişki demişti bana doktor SK SK grip spermin kalitesini düşürursunz bugün dinlenip bugün yapın demişti
Kismet ama yumurta cok yasamiyo cnm catladiktan sonra bugun olaydi bir de ertesi gün cok iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…