Ayyy 30 ise yaramazda ötekiler tam iş görür ne güzel ne yedin ne içtin bacim sen yaaa ben 1 geliseni zar zor buldum kucuk kaldi diğerleri masallahFolikullerin boyutlari sağda 22 solda 30 22 20 21 20 mm bir yanına. ... koymamis :)))
Nealak ya o nadir görünen bi yan etki iğnenin yanetksiymis başı anladı sende olcahni ya catlamazsa o kadar yumurta zaten hergin yumurtliyonValla kızlar benim vücut kafayı yedi galiba doktora dedim catlatma ignesini olmaz bişiy sendromu olursun dedi unuttum karnin sıvı dolar dedi onların mutlaka bir kaçı catlar oda işimizi görür merak etme dedi eşim uzman cavus izin aliyodu hep ama bu hafta izinde olanlar var mümkün değil alamam diyo nasip işte ooooofffff(((
Valla bizimkilerin çok nöbeti oluyo hep aliyodu bugüne kadar ama demek sıkıntı var öyle dedi söyledim ben artık kendi bilir git gel okadar uğraşıyorum yoruldum pazartesi yine gidicem çalışıyorum surekli izin alıyorumAlmasi lazim hicmi kredisi yok benimkide uzman ama aliyor ne diyebilirler biraz yirtik olsun
Canim yaaa bugun evdemiValla bizimkilerin çok nöbeti oluyo hep aliyodu bugüne kadar ama demek sıkıntı var öyle dedi söyledim ben artık kendi bilir git gel okadar uğraşıyorum yoruldum pazartesi yine gidicem çalışıyorum surekli izin alıyorum
Kızım hiç bir şey zati iştah sıfır bende 47 kiloyum bu ara çok yoğun hayatım bide çok dua ettim hem maddi hem manevi yiprandim ama henüz bir işe yarayacak mı belli değil önemli olan sonuçAyyy 30 ise yaramazda ötekiler tam iş görür ne güzel ne yedin ne içtin bacim sen yaaa ben 1 geliseni zar zor buldum kucuk kaldi diğerleri masallah
Oh oh MAssallah siralanmislar 30luk napacak kalirmi o acaba bende felaket tellaliAyyy 30 ise yaramazda ötekiler tam iş görür ne güzel ne yedin ne içtin bacim sen yaaa ben 1 geliseni zar zor buldum kucuk kaldi diğerleri masallah
Valla bugün de görevli hala gelmedi gelmeyebilirCanim yaaa bugun evdemi
Aaa cok ilginc görevde olsa neyseValla bugün de görevli hala gelmedi gelmeyebilir
benim 16. Gün 19 mm falandi 17. Gün catlatma iğnesi oldum.catlamaz büyürse fırsatı kacrrsin canm keşke iğne verseydiCoğul gebe olsanda kurtulsan bari
Ctesi sabah gidip pazartesi sabah çıkacak ayda bir 48 saat oluyo denk geldi işte bide bugün başkasının yerine kaldı bugün de görev uzamis şimdi aradı gelemeyebilirim dedi şans işte biri olunca öteki olmuyorNöbet maksimum 24 saat sürer benim bildiğim giderken ve gelirken yapin bu firsati kaçirma
O ise yaramazOh oh MAssallah siralanmislar 30luk napacak kalirmi o acaba bende felaket tellali
İnan cok üzüldüm inan eşin biraz sessiz birimi canimCtesi sabah gidip pazartesi sabah çıkacak ayda bir 48 saat oluyo denk geldi işte bide bugün başkasının yerine kaldı bugün de görev uzamis şimdi aradı gelemeyebilirim dedi şans işte biri olunca öteki olmuyor
Olsun gün aşırı ilişki demişti bana doktor SK SK grip spermin kalitesini düşürursunz bugün dinlenip bugün yapın demiştiCtesi sabah gidip pazartesi sabah çıkacak ayda bir 48 saat oluyo denk geldi işte bide bugün başkasının yerine kaldı bugün de görev uzamis şimdi aradı gelemeyebilirim dedi şans işte biri olunca öteki olmuyor
Aynen aslında kıdemli ama muhtemelen içine sinmeyen bir şey var kalması gerekli bişiy diyemiyorum kadere isyaaaaaannnnİnan cok üzüldüm inan eşin biraz sessiz birimi canim
Merveyle biz daha adet olmadik testler negatif bu arada[/QUOTE bu seferde ayni gtse tedavi iğne falan iyi oluyordu ayniydiya
Bu teşkilat böyle sessiz olmican yikardim ben ortaliği ne hormonlar aldin vucuduna gelsin gitsin uzakmi is yeri cnmmAynen aslında kıdemli ama muhtemelen içine sinmeyen bir şey var kalması gerekli bişiy diyemiyorum kadere isyaaaaaannnn
Kismet ama yumurta cok yasamiyo cnm catladiktan sonra bugun olaydi bir de ertesi gün cok iyi olurduOlsun gün aşırı ilişki demişti bana doktor SK SK grip spermin kalitesini düşürursunz bugün dinlenip bugün yapın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?