klomen kullananlar

Kismet ama yumurta cok yasamiyo cnm catladiktan sonra bugun olaydi bir de ertesi gün cok iyi olurdu
Canın 24 saat yaşıyormuş yumurta süper 48 saat yaşadığı için en az bisrkilde gün aşırı da denk gelip dollenir 48 saatte bir yapsanizda sans yuksek

İlgincler cnm hicbirinin dediği birbirini tutmuyo benden tavsiye bu ay olmazsa değistir
Devletin kadın doğum hastanesi ve en çok tavsiye edileni bilmiyorum ya bir aklım değiştir diyo.üniversite de çok kurcalar olayı sevmem ben öyle.ozele de güvenemiyorum paracılar

Devletin kadın doğum hastanesi ve en çok tavsiye edileni bilmiyorum ya bir aklım değiştir diyo.üniversite de çok kurcalar olayı sevmem ben öyle.ozele de güvenemiyorum paracılar
Devletin kadin doğumculari bu tarz tedavileri pek önemsemiyor malesef özelde iyi ilgileniyorlar cnm takip ediyolar bu işlere biraz para dökmek gerekiyor

Kızlar adet oldum neyse inş bu ay olur yeniden baslicam klomene
Ben de adet yok testlerde negatif halim ne olcak bilmiyorum hayirlisi keske bende olsamda hemen baslasam klomene zamanim az izne kadar olsun istiyorum

Devletin kadin doğumculari bu tarz tedavileri pek önemsemiyor malesef özelde iyi ilgileniyorlar cnm takip ediyolar bu işlere biraz para dökmek gerekiyor
hımm bak seen sağol canım uyardığın için olursam adet gidiyorum özele napim ya.klomen kullmmakta istemiyorum rahmi inceltiyormuş galiba

hımm bak seen sağol canım uyardığın için olursam adet gidiyorum özele napim ya.klomen kullmmakta istemiyorum rahmi inceltiyormuş galiba
Sen özele git canim birtane doktor belirle sürekli ona git hastasini tanimali bir doktor değistirdikce sil baştan oluyor hersey ne yapalim bizim de uğrasimiz bu ama tatli bir uğraş komenin zaten kullanim süresi 6 ay hem özele git sana iyne yazar daha cabuk hamile kalirsin ben burda şirnakta olmasam kesin özelde olurduk kapandi vardi burda zaten o zaman hamile kalmistim simdi askeri doktora gidiyorum ama cok iyi ilgileniyor

canım benim oldu oldu bu ay yoksa haziranda eşim 15 gün kadar yok işinden dolayı.temmuzdada tayinimiz çıkıyor taşınacaz buradan.acaba hiç mi bir daha burada doktora gitmesem. Yazın yaşındığım yerde başlasam tedaviye ama ilçeye taşınacaz bilmiyorum yaa akıl verin

Hangi il bellimi bencede de ara ver o zaman bugun kafinci günün iyneden sonra insallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…