- 29 Nisan 2015
- 105
- 8
- 11
- 40
Evet bir saat uzak eveBu teşkilat böyle sessiz olmican yikardim ben ortaliği ne hormonlar aldin vucuduna gelsin gitsin uzakmi is yeri cnmm
Canın 24 saat yaşıyormuş yumurta süper 48 saat yaşadığı için en az bisrkilde gün aşırı da denk gelip dollenir 48 saatte bir yapsanizda sans yuksekKismet ama yumurta cok yasamiyo cnm catladiktan sonra bugun olaydi bir de ertesi gün cok iyi olurdu
Anladim canim hayirli kandiller ama hamile kalcan sen demedi demeeEvet bir saat uzak eve
Canım senn 6 yumurtanın var olur bak gör olacak bizim 13.gün bugün pınarlar ayni gün olmuştuk catlatma iğnesi negatif adet bekliyoruzBenim olmayacak bu ayda demek ki Allah sizlere nasip etsin bu mübarek günde hayırlı kandiller
Oda gelmedi :)))Canım senn 6 yumurtanın var olur bak gör olacak bizim 13.gün bugün pınarlar ayni gün olmuştuk catlatma iğnesi negatif adet bekliyoruz
Canım benim çok saol inş hepimiz kaliriz nasip artık allaha siginiyorumAnladim canim hayirli kandiller ama hamile kalcan sen demedi demee
Hayirlisi olsun canım Sağol allah sizlerin de gönlüne göre versinCanım senn 6 yumurtanın var olur bak gör olacak bizim 13.gün bugün pınarlar ayni gün olmuştuk catlatma iğnesi negatif adet bekliyoruz
Sagol canim haberdar et lutfen kopma burdan merak ediyoz optmmmHayirlisi olsun canım Sağol allah sizlerin de gönlüne göre versin
Tamam canım ederim koparmiyim ben de öptüm iyi gecelerSagol canim haberdar et lutfen kopma burdan merak ediyoz optmmm
Devletin kadın doğum hastanesi ve en çok tavsiye edileni bilmiyorum ya bir aklım değiştir diyo.üniversite de çok kurcalar olayı sevmem ben öyle.ozele de güvenemiyorum paracılarİlgincler cnm hicbirinin dediği birbirini tutmuyo benden tavsiye bu ay olmazsa değistir
Aslinda yapiliyor da bazi doktorlar kendi çatlasin istiyorBana doktor çatlatma iğnesi falan demedi herkese yapılmıyor mu?
Devletin kadin doğumculari bu tarz tedavileri pek önemsemiyor malesef özelde iyi ilgileniyorlar cnm takip ediyolar bu işlere biraz para dökmek gerekiyorDevletin kadın doğum hastanesi ve en çok tavsiye edileni bilmiyorum ya bir aklım değiştir diyo.üniversite de çok kurcalar olayı sevmem ben öyle.ozele de güvenemiyorum paracılar
Ben de adet yok testlerde negatif halim ne olcak bilmiyorum hayirlisi keske bende olsamda hemen baslasam klomene zamanim az izne kadar olsun istiyorumKızlar adet oldum neyse inş bu ay olur yeniden baslicam klomene
hımm bak seen sağol canım uyardığın için olursam adet gidiyorum özele napim ya.klomen kullmmakta istemiyorum rahmi inceltiyormuş galibaDevletin kadin doğumculari bu tarz tedavileri pek önemsemiyor malesef özelde iyi ilgileniyorlar cnm takip ediyolar bu işlere biraz para dökmek gerekiyor
Sen özele git canim birtane doktor belirle sürekli ona git hastasini tanimali bir doktor değistirdikce sil baştan oluyor hersey ne yapalim bizim de uğrasimiz bu ama tatli bir uğraş komenin zaten kullanim süresi 6 ay hem özele git sana iyne yazar daha cabuk hamile kalirsin ben burda şirnakta olmasam kesin özelde olurduk kapandi vardi burda zaten o zaman hamile kalmistim simdi askeri doktora gidiyorum ama cok iyi ilgileniyorhımm bak seen sağol canım uyardığın için olursam adet gidiyorum özele napim ya.klomen kullmmakta istemiyorum rahmi inceltiyormuş galiba
canım benim oldu oldu bu ay yoksa haziranda eşim 15 gün kadar yok işinden dolayı.temmuzdada tayinimiz çıkıyor taşınacaz buradan.acaba hiç mi bir daha burada doktora gitmesem. Yazın yaşındığım yerde başlasam tedaviye ama ilçeye taşınacaz bilmiyorum yaa akıl verinDevletin kadin doğumculari bu tarz tedavileri pek önemsemiyor malesef özelde iyi ilgileniyorlar cnm takip ediyolar bu işlere biraz para dökmek gerekiyor
Hangi il bellimi bencede de ara ver o zaman bugun kafinci günün iyneden sonra insallah gerek kalmazcanım benim oldu oldu bu ay yoksa haziranda eşim 15 gün kadar yok işinden dolayı.temmuzdada tayinimiz çıkıyor taşınacaz buradan.acaba hiç mi bir daha burada doktora gitmesem. Yazın yaşındığım yerde başlasam tedaviye ama ilçeye taşınacaz bilmiyorum yaa akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?