- 30 Nisan 2015
- 262
- 28
- 13
- 36
adete 3 gün var daha yerimiz belli değil ama tahmini Nevşehir Kırıkkale Yozgat bunlardan biri gelecekHangi il bellimi bencede de ara ver o zaman bugun kafinci günün iyneden sonra insallah gerek kalmaz
Bugun kacinci gün igneyi ne zaman yaptirdinadete 3 gün var daha yerimiz belli değil ama tahmini Nevşehir Kırıkkale Yozgat bunlardan biri gelecek
9 gün oldu canım iğne vurulalıTaşinmak zor bence bu ay kalamzsan ki insallah olur ara ver gittiğin yerde iyi bir doktor bul ve sürekli oraya git
Hmm daha yapma ama pazartesi yap bir tane9 gün oldu canım iğne vurulalı
Pinar sana katılıyorum canimDevletin kadin doğumculari bu tarz tedavileri pek önemsemiyor malesef özelde iyi ilgileniyorlar cnm takip ediyolar bu işlere biraz para dökmek gerekiyor
İgneden sonra7. Günde test yaptım negatifti bugünde adet oldum zaten9 gün oldu canım iğne vurulalı
Nerelerdesin sennnnmPinar sana katılıyorum canim
İgneden sonra7. Günde test yaptım negatifti bugünde adet oldum zaten9 gün oldu canım iğne vurulalı
Serhattan gizli girihorum kiziyo kafayı yicen yakında dio :)Nerelerdesin sennnnm
Canım burada hsg için hastane aradım erdem var 500 anestesiz 750 anestezili buda pahalı ozman senn dedgne goreSerhattan gizli girihorum kiziyo kafayı yicen yakında dio :)
Kesinlikle pahali baska hastanelere bak ben 150 ye cektirdim ortalamasi 200 falan araştir senCanım burada hsg için hastane aradım erdem var 500 anestesiz 750 anestezili buda pahalı ozman senn dedgne gore
Kizzz hamilemisinn neden yazmadin ben hamile kalan yokmu diye bağiriyorum kac gundur kacinci gunu test yaptin anlat lutfencamım gecen ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vuruldum. malesef tutmadı bu ay doktorum klomen ve menogon igne verdi saı gunu bitiyo ve yumurtalar buyumusse tekrar catlatma yapılcak hepimiz için hayrlısı
Canim 4 haftalik hamisim ama dis gebelik olabilir dedi doktr bu yuzden sevinemedimki yaKizzz hamilemisinn neden yazmadin ben hamile kalan yokmu diye bağiriyorum kac gundur kacinci gunu test yaptin anlat lutfen
Nasil olabilir yaaa anlasilirdi cnm daha keseye erken dis gebelikte ağrin falan cok olurmus cok sevindim adina insallah sorunsuz gecer normal gebeliktir anlatsana biraz neler yaptin nasil öğrendin belirtilerin neydi testi ne zaman yaptinCanim 4 haftalik hamisim ama dis gebelik olabilir dedi doktr bu yuzden sevinemedimki ya
Ben 5 haftalikken keseyi gormustum sonra dustu o ayri tabiNasil olabilir yaaa anlasilirdi cnm daha keseye erken dis gebelikte ağrin falan cok olurmus cok sevindim adina insallah sorunsuz gecer normal gebeliktir anlatsana biraz neler yaptin nasil öğrendin belirtilerin neydi testi ne zaman yaptin
Ben maltepede 325e anestezili çektirdim geçen ay heryer çok pahalı en uygun orayı buldum.Canım burada hsg için hastane aradım erdem var 500 anestesiz 750 anestezili buda pahalı ozman senn dedgne gore
Goguslerim cok agridi canim. Kasiklarim agridi. Gazim cok oldu. Asilamanin 9. Gunu kan testi ytim 3.6 cikti yani negatif. 11.gunu yaptim 80.2 cikti pozitif canim simdi 4 haftalik hamisim ama haftaya belli olcak dis gebelik mi deil mi diyeNasil olabilir yaaa anlasilirdi cnm daha keseye erken dis gebelikte ağrin falan cok olurmus cok sevindim adina insallah sorunsuz gecer normal gebeliktir anlatsana biraz neler yaptin nasil öğrendin belirtilerin neydi testi ne zaman yaptin
Dis gebelikte hemen müdahale ônemlidir aslaGoguslerim cok agridi canim. Kasiklarim agridi. Gazim cok oldu. Asilamanin 9. Gunu kan testi ytim 3.6 cikti yani negatif. 11.gunu yaptim 80.2 cikti pozitif canim simdi 4 haftalik hamisim ama haftaya belli olcak dis gebelik mi deil mi diye
Hayirlisi cnm haberdar et bizi :)Goguslerim cok agridi canim. Kasiklarim agridi. Gazim cok oldu. Asilamanin 9. Gunu kan testi ytim 3.6 cikti yani negatif. 11.gunu yaptim 80.2 cikti pozitif canim simdi 4 haftalik hamisim ama haftaya belli olcak dis gebelik mi deil mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?