klomen kullananlar

Taşinmak zor bence bu ay kalamzsan ki insallah olur ara ver gittiğin yerde iyi bir doktor bul ve sürekli oraya git

Canım burada hsg için hastane aradım erdem var 500 anestesiz 750 anestezili buda pahalı ozman senn dedgne gore
Kesinlikle pahali baska hastanelere bak ben 150 ye cektirdim ortalamasi 200 falan araştir sen

camım gecen ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vuruldum. malesef tutmadı bu ay doktorum klomen ve menogon igne verdi saı gunu bitiyo ve yumurtalar buyumusse tekrar catlatma yapılcak hepimiz için hayrlısı
Kizzz hamilemisinn neden yazmadin ben hamile kalan yokmu diye bağiriyorum kac gundur kacinci gunu test yaptin anlat lutfen

Canim 4 haftalik hamisim ama dis gebelik olabilir dedi doktr bu yuzden sevinemedimki ya
Nasil olabilir yaaa anlasilirdi cnm daha keseye erken dis gebelikte ağrin falan cok olurmus cok sevindim adina insallah sorunsuz gecer normal gebeliktir anlatsana biraz neler yaptin nasil öğrendin belirtilerin neydi testi ne zaman yaptin

Nasil olabilir yaaa anlasilirdi cnm daha keseye erken dis gebelikte ağrin falan cok olurmus cok sevindim adina insallah sorunsuz gecer normal gebeliktir anlatsana biraz neler yaptin nasil öğrendin belirtilerin neydi testi ne zaman yaptin
Ben 5 haftalikken keseyi gormustum sonra dustu o ayri tabi

Goguslerim cok agridi canim. Kasiklarim agridi. Gazim cok oldu. Asilamanin 9. Gunu kan testi ytim 3.6 cikti yani negatif. 11.gunu yaptim 80.2 cikti pozitif canim simdi 4 haftalik hamisim ama haftaya belli olcak dis gebelik mi deil mi diye

hanımlar iyi pazarlar :) hamiş kalanlara hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum. bebiş isteyen bizlere de Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı inşallahhhh :) benim bi sorum olacak klomenle ilgili deneyimli arkadaşlara.. ben şubatta bir düşük yaşadım. öncesinde prolaktin dışında hiç bi sorunumuz olmadığı halde 9-10 ay sürmüştü hamile kalmam. prolaktinimi de hallettim çok şükür artık o da sorun teşkil etmiyor şimdi ben klomen kullanmak istesem (yumurtlama ile ilgili sorunum yok, yani reglim hep düzenli oluyor) yumurtlama düzenimi bozar mıyım? ya da bir zararı olur mu? ve adetin kaçıncı günü kullanmaya başlamak lazım? sonrasında çatlatma iğnesi şart mı?? kısaca bilgi verir misiniz bana lütfen???

Goguslerim cok agridi canim. Kasiklarim agridi. Gazim cok oldu. Asilamanin 9. Gunu kan testi ytim 3.6 cikti yani negatif. 11.gunu yaptim 80.2 cikti pozitif canim simdi 4 haftalik hamisim ama haftaya belli olcak dis gebelik mi deil mi diye
Dis gebelikte hemen müdahale ônemlidir asla
Hayirlisi cnm haberdar et bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…