klomen kullananlar

Klomen gebe kalamayan genelde her bayana uygulaniyor sana bir zarari olmaz döngünü bozmaz zaten kontrollere git doktor gereken müdahalede buluncaktir çatlatma iğnesi yumurta yeterli boyuta geldikten sonra vurulur şart değil ama doktorlar garanti olsun ve ne zaman çatlicani bilmek için yaptiriyor insallah hepimiz hamile kaliriz burdan ayrilma bakalalim ))

Merhaba hanimlar 2yumurtam olustu klomen kullandim 3gun gunde 1tane bnm sorunum progesteron düşüklüğü bu yuzden yumurtalarım catlamiyordu cuma günü catlatma ignesi oldum ve hergun progesteron iciyorum umarim bu ay tutar allahim biran once herkese nasip eder ins..tavsiyem progesteron hormonunuzu adetinizin 21.günü olcturun bu hormon dusukse bebek hic olmuyor

bugünde kontrolüm vardı benim yumurtalar hala çatlamamış
Valla ne olcak halimiz bilmiyorum ben hala adet olmadim testler negatif mervesimay nickli arkadasinda yumurtasi catlamamis ben doktorsuz kaldim buralarda doktorum temelli gitmis moralim cok bozuk senin yumurtalarin hali ne olcakmis peki böyle kac mm olmuslar

Zaten progestoron hormonu düşükse yumurtlayamiyorsun demek peki adetlerin nasildi

Fatoş kaç gün oldu niye catlamiyo bunlar ya

Kızlar ne meraksizsiniz günü gelenler test yapın ilkleri yaşayalım ben olamadim biri olsun artik hamisi.burada hsg cekincem bikacgun sonra malum kist olduğundan klomene ara verdi

Merhaba kizlar araniza katilabilir miyim benimde boyle paylasarak dertlesmeye ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…