Klomen gebe kalamayan genelde her bayana uygulaniyor sana bir zarari olmaz döngünü bozmaz zaten kontrollere git doktor gereken müdahalede buluncaktir çatlatma iğnesi yumurta yeterli boyuta geldikten sonra vurulur şart değil ama doktorlar garanti olsun ve ne zaman çatlicani bilmek için yaptiriyor insallah hepimiz hamile kaliriz burdan ayrilma bakalalimhanımlar iyi pazarlar :) hamiş kalanlara hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum. bebiş isteyen bizlere de Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı inşallahhhh :) benim bi sorum olacak klomenle ilgili deneyimli arkadaşlara.. ben şubatta bir düşük yaşadım. öncesinde prolaktin dışında hiç bi sorunumuz olmadığı halde 9-10 ay sürmüştü hamile kalmam. prolaktinimi de hallettim çok şükür artık o da sorun teşkil etmiyor şimdi ben klomen kullanmak istesem (yumurtlama ile ilgili sorunum yok, yani reglim hep düzenli oluyor) yumurtlama düzenimi bozar mıyım? ya da bir zararı olur mu? ve adetin kaçıncı günü kullanmaya başlamak lazım? sonrasında çatlatma iğnesi şart mı?? kısaca bilgi verir misiniz bana lütfen???
Valla ne olcak halimiz bilmiyorum ben hala adet olmadim testler negatif mervesimay nickli arkadasinda yumurtasi catlamamis ben doktorsuz kaldim buralarda doktorum temelli gitmis moralim cok bozuk senin yumurtalarin hali ne olcakmis peki böyle kac mm olmuslarbugünde kontrolüm vardı benim yumurtalar hala çatlamamış
Zaten progestoron hormonu düşükse yumurtlayamiyorsun demek peki adetlerin nasildiMerhaba hanimlar 2yumurtam olustu klomen kullandim 3gun gunde 1tane bnm sorunum progesteron düşüklüğü bu yuzden yumurtalarım catlamiyordu cuma günü catlatma ignesi oldum ve hergun progesteron iciyorum umarim bu ay tutar allahim biran once herkese nasip eder ins..tavsiyem progesteron hormonunuzu adetinizin 21.günü olcturun bu hormon dusukse bebek hic olmuyor
Adetim gününde gelir sorun yokZaten progestoron hormonu düşükse yumurtlayamiyorsun demek peki adetlerin nasildi
Hmm iyiymis bende pko var yumurta gelismiyorAdetim gününde gelir sorun yok
Cnm test yaptin mi durumun neee merak içindeyizzz9 gün oldu canım iğne vurulalı
hangi hastane canimBen maltepede 325e anestezili çektirdim geçen ay heryer çok pahalı en uygun orayı buldum.
Fatoş kaç mm olmuş peki benim yumurtam bugün gittim catlamamis kist olmusbugünde kontrolüm vardı benim yumurtalar hala çatlamamış
Fatoş kaç gün oldu niye catlamiyo bunlar yaValla ne olcak halimiz bilmiyorum ben hala adet olmadim testler negatif mervesimay nickli arkadasinda yumurtasi catlamamis ben doktorsuz kaldim buralarda doktorum temelli gitmis moralim cok bozuk senin yumurtalarin hali ne olcakmis peki böyle kac mm olmuslar
23 30 23 22 22 22Fa
Fatoş kaç mm olmuş peki benim yumurtam bugün gittim catlamamis kist olmus
Bugün 19.gün beni catlattilar o kesin psikolojimi mahvettiFatoş kaç gün oldu niye catlamiyo bunlar ya
Sen adet oldunmu doktora gidecektin ne yaptınKimse yok miiiii :)))
Senin kaç yumurtan var kaç mmFa
Fatoş kaç mm olmuş peki benim yumurtam bugün gittim catlamamis kist olmus
Canm benm bugun adetimn 3. Gunu klomen kist yapti yumrta catlamamis kalmis 28mmSenin kaç yumurtan var kaç mm
Tabiki hepimiz dertliyiz zaten :)Merhaba kizlar araniza katilabilir miyim benimde boyle paylasarak dertlesmeye ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?