Buyumemislerde bunlar en son gttigim gbi.niye duruyomus ne diyo adetine kaç gün var.catlatma iğnesi niye vermiyordu inatla23 30 23 22 22 22
Tabiki canm hosgeldinMerhaba kizlar araniza katilabilir miyim benimde boyle paylasarak dertlesmeye ihtiyacim var
Tek yumurtami adetle sokulmedi mi benim de geçen ay iki tane oldu adetle temizlenfiCanm benm bugun adetimn 3. Gunu klomen kist yapti yumrta catlamamis kalmis 28mm
Doktoru yok pınarın izinde adette olmadı bekliyo oda canimSen adet oldunmu doktora gidecektin ne yaptın
Tesekkur ederim canim. Bende bir hafta once doktora gittim regl gunumdu dooktorum bana kucuk kucuk kistlerin var dedi ve klomen verdi 5 gun kullan 3 gun ara ver gel dedi carsamba gunu gidecegim ne yapacak doktor acaba hic bir fikrim yokTabiki hepimiz dertliyiz zaten :)
Canm anlamadım iğneden sonra 7. Gün çatlamış dedi doktor adetin 3. Günü gel demişti bugün catlamamis dio doktor çatlak ama o kesinTek yumurtami adetle sokulmedi mi benim de geçen ay iki tane oldu adetle temizlenfi
30 olan aynı ama diğerleri 2 mm büyümüş geç catlayabilir dedi artık serbest bırakıyorum dedi takip etmiycek bu ay iki güne bir ilişki gebelik olmazsa adetin 3.günü bakacak temizlendiyse tedaviye devam temizlenmediyse doğum kontrol hapı bakalımBuyumemislerde bunlar en son gttigim gbi.niye duruyomus ne diyo adetine kaç gün var.catlatma iğnesi niye vermiyordu inatla
Takip yapicak canım yumurtalarin 20 mm falan geldiğinde de muhtemelen catlatma iğnesi verir.benim gecen ay klomen kullandim kistim oluştu.kist olistugu icinklomen kullanamzsin bu ay dedi hsg cekincem buay klomen kullanmıyordu.Tesekkur ederim canim. Bende bir hafta once doktora gittim regl gunumdu dooktorum bana kucuk kucuk kistlerin var dedi ve klomen verdi 5 gun kullan 3 gun ara ver gel dedi carsamba gunu gidecegim ne yapacak doktor acaba hic bir fikrim yok
Canım bir gün durup bir gün kontrol edecek yani yumurta takibi catlamasina buyuklugune göre seni yonlendirecek ilişki günlerini söyleyecek hayırlısı olur inşTesekkur ederim canim. Bende bir hafta once doktora gittim regl gunumdu dooktorum bana kucuk kucuk kistlerin var dedi ve klomen verdi 5 gun kullan 3 gun ara ver gel dedi carsamba gunu gidecegim ne yapacak doktor acaba hic bir fikrim yok
Bana hsg çektiği ayda klomen verdi ama olmadıTakip yapicak canım yumurtalarin 20 mm falan geldiğinde de muhtemelen catlatma iğnesi verir.benim gecen ay klomen kullandim kistim oluştu.kist olistugu icinklomen kullanamzsin bu ay dedi hsg cekincem buay klomen kullanmıyordu.
Bana hsg çektiği ayda klomen verdi ama olmadı[/QUOT hsg temizmi çıktı peki ikisi aynanda olmaz hsg klomen dedi hepsi ayrı birşey söylüyor.anestezilimi oldun
Yani iki gunde bir doktora gitmek mi gerekiyorCanım bir gün durup bir gün kontrol edecek yani yumurta takibi catlamasina buyuklugune göre seni yonlendirecek ilişki günlerini söyleyecek hayırlısı olur inş
10 gün varAnladım canm hayırlısı olsun iğne verseydi iyidi kaç gün var adete
Bu gidisim de 20 cm olma ihtimali var midir canimCanım bir gün durup bir gün kontrol edecek yani yumurta takibi catlamasina buyuklugune göre seni yonlendirecek ilişki günlerini söyleyecek hayırlısı olur inş
Aynen öyle benim bi türlü catlamadi iki haftadır gidiyorumYani iki gunde bir doktora gitmek mi gerekiyor
Off 300 km yol ben ne yapicam yaAynen öyle benim bi türlü catlamadi iki haftadır gidiyorum
hayır canım klomen bittikten sonra çağırdı beni iki gün sonra.sonrasını o kendi yumurtanın büyümesine gore cagrr zamanını söyler doktorun.yeterli buyukluktykende iliski takvimini belirlerYani iki gunde bir doktora gitmek mi gerekiyor
Kaçıncı günün o kişiden kişiye değişiyor ilk gidiuosan doktorunda bunu anlamaya çalışır deneye deneye anliyolar benim 5. Muayenelerde belli olur benim 10. Günde başlıyor büyümeyeBu gidisim de 20 cm olma ihtimali var midir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?