klomen kullananlar

Tabiki hepimiz dertliyiz zaten :)
Tesekkur ederim canim. Bende bir hafta once doktora gittim regl gunumdu dooktorum bana kucuk kucuk kistlerin var dedi ve klomen verdi 5 gun kullan 3 gun ara ver gel dedi carsamba gunu gidecegim ne yapacak doktor acaba hic bir fikrim yok

Buyumemislerde bunlar en son gttigim gbi.niye duruyomus ne diyo adetine kaç gün var.catlatma iğnesi niye vermiyordu inatla
30 olan aynı ama diğerleri 2 mm büyümüş geç catlayabilir dedi artık serbest bırakıyorum dedi takip etmiycek bu ay iki güne bir ilişki gebelik olmazsa adetin 3.günü bakacak temizlendiyse tedaviye devam temizlenmediyse doğum kontrol hapı bakalım

Tesekkur ederim canim. Bende bir hafta once doktora gittim regl gunumdu dooktorum bana kucuk kucuk kistlerin var dedi ve klomen verdi 5 gun kullan 3 gun ara ver gel dedi carsamba gunu gidecegim ne yapacak doktor acaba hic bir fikrim yok
Takip yapicak canım yumurtalarin 20 mm falan geldiğinde de muhtemelen catlatma iğnesi verir.benim gecen ay klomen kullandim kistim oluştu.kist olistugu icinklomen kullanamzsin bu ay dedi hsg cekincem buay klomen kullanmıyordu.

Canım bir gün durup bir gün kontrol edecek yani yumurta takibi catlamasina buyuklugune göre seni yonlendirecek ilişki günlerini söyleyecek hayırlısı olur inş

Takip yapicak canım yumurtalarin 20 mm falan geldiğinde de muhtemelen catlatma iğnesi verir.benim gecen ay klomen kullandim kistim oluştu.kist olistugu icinklomen kullanamzsin bu ay dedi hsg cekincem buay klomen kullanmıyordu.
Bana hsg çektiği ayda klomen verdi ama olmadı

Yani iki gunde bir doktora gitmek mi gerekiyor
hayır canım klomen bittikten sonra çağırdı beni iki gün sonra.sonrasını o kendi yumurtanın büyümesine gore cagrr zamanını söyler doktorun.yeterli buyukluktykende iliski takvimini belirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…