- 29 Nisan 2015
- 105
- 8
- 11
- 40
Allah kolaylık versin daha yakın yokmu çünkü durum belli olmuyoOff 300 km yol ben ne yapicam ya
Bana da oyle olur insallah canim yoksa daha da cok yipranacagimhayır canım klomen bittikten sonra çağırdı beni iki gün sonra.sonrasını o kendi yumurtanın büyümesine gore cagrr zamanını söyler doktorun.yeterli buyukluktykende iliski takvimini belirler
Off 300 km yol ben ne yapicam ya[nerdesin canm sen
Malesef canim diger yakin olan il 250 km bisey fark etmiyor su an ki doktorum cok iyiAllah kolaylık versin daha yakın yokmu çünkü durum belli olmuyo
O zaman gideceksin mecbur ne deseler yapiyoruz sonu iyi olur inşMalesef canim diger yakin olan il 250 km bisey fark etmiyor su an ki doktorum cok iyi
Canm bende sivasliyim anadolu var orda tekSivas in bi ilcedi canim ama tokata gidiyorum memlektime
Tek olsun da canim ben yuruyerek gitmeye bile raziyimO zaman gideceksin mecbur ne deseler yapiyoruz sonu iyi olur inş
Nersindesin sivas hangi ilceCanm bende sivasliyim anadolu var orda tek
Sivas a bi kere gittim canim devlete doktor cok kiriciydi devam etmedim bendeCanm bende sivasliyim anadolu var orda tek
koyulhisar canım :)Nersindesin sivas hangi ilce
Tek olsun da canim ben yuruyerek gitmeye bile raziyim
Bende ama İst yaşıyorum bir ay sonra ordayim :)koyulhisar canım :)
Nersindesin sivas hangi ilce
sende mi koyulhisarlısın canımBende ama İst yaşıyorum bir ay sonra ordayim :)
Sugozu canım sen :)sende mi koyulhisarlısın canımhangi küyünden
iskenderşeyh de eşim imam canımSugozu canım sen :)
merkezde değilsiniz yani esimde taşpınar .orayı duydumda bilmiyorum.gorumcem anadolu hastanesine gdiyo memnun su şehrine gidebilirsin canm orda bayan doktor varmış yakin iyiiskenderşeyh de eşim imam canım
ben iki ay önce gittim suşehrine ama sadece erkek doktor vardı ve hiç ilgilenmedi birsürü hastası vardı bana hiçbirşeyin yok dedi ama birsürü şeyim çıktımerkezde değilsiniz yani esimde taşpınar .orayı duydumda bilmiyorum.gorumcem anadolu hastanesine gdiyo memnun su şehrine gidebilirsin canm orda bayan doktor varmış yakin iyi
İyi baya ilgileniyordu dedi begenmelayz kolay kolay o :) canm kaç senelik evlisin nezmmdir olmuyor yas kas sorun ne bahset birazben iki ay önce gittim suşehrine ama sadece erkek doktor vardı ve hiç ilgilenmedi birsürü hastası vardı bana hiçbirşeyin yok dedi ama birsürü şeyim çıktıbide bu bayan doktora bakayım iyi ise oraya giderim benim için daha iyi biz yoldan ise izini daha çok düşünüyoruz
dün evlilik yıl dönümümüz dü canım 1 sene oldu progeteron seviyem çok düşük ve küçük küçük kistler var ben hiç korunmadım 20 yaşındayım canımİyi baya ilgileniyordu dedi begenmelayz kolay kolay o :) canm kaç senelik evlisin nezmmdir olmuyor yas kas sorun ne bahset biraz
Sen baya kuxuksun canım ben 28 ama bende bir sendr olmuyor.ilk kez klomen kullandım oda kist yaptı iste.hsg cekindjnmi rahim filmidün evlilik yıl dönümümüz dü canım 1 sene oldu progeteron seviyem çok düşük ve küçük küçük kistler var ben hiç korunmadım 20 yaşındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?