klomen kullananlar

hayır canım klomen bittikten sonra çağırdı beni iki gün sonra.sonrasını o kendi yumurtanın büyümesine gore cagrr zamanını söyler doktorun.yeterli buyukluktykende iliski takvimini belirler
Bana da oyle olur insallah canim yoksa daha da cok yipranacagim

merkezde değilsiniz yani esimde taşpınar .orayı duydumda bilmiyorum.gorumcem anadolu hastanesine gdiyo memnun su şehrine gidebilirsin canm orda bayan doktor varmış yakin iyi
ben iki ay önce gittim suşehrine ama sadece erkek doktor vardı ve hiç ilgilenmedi birsürü hastası vardı bana hiçbirşeyin yok dedi ama birsürü şeyim çıktı bide bu bayan doktora bakayım iyi ise oraya giderim benim için daha iyi biz yoldan ise izini daha çok düşünüyoruz

İyi baya ilgileniyordu dedi begenmelayz kolay kolay o :) canm kaç senelik evlisin nezmmdir olmuyor yas kas sorun ne bahset biraz

İyi baya ilgileniyordu dedi begenmelayz kolay kolay o :) canm kaç senelik evlisin nezmmdir olmuyor yas kas sorun ne bahset biraz
dün evlilik yıl dönümümüz dü canım 1 sene oldu progeteron seviyem çok düşük ve küçük küçük kistler var ben hiç korunmadım 20 yaşındayım canım

dün evlilik yıl dönümümüz dü canım 1 sene oldu progeteron seviyem çok düşük ve küçük küçük kistler var ben hiç korunmadım 20 yaşındayım canım
Sen baya kuxuksun canım ben 28 ama bende bir sendr olmuyor.ilk kez klomen kullandım oda kist yaptı iste.hsg cekindjnmi rahim filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…