yok canım daha geçen hafta belli oldu bu durum onu da doktor klomen verdi 5 gün içtim dün bitti işte çarşamba günü tokata gideceğim bakalım mevlam neyler :)Sen baya kuxuksun canım ben 28 ama bende bir sendr olmuyor.ilk kez klomen kullandım oda kist yaptı iste.hsg cekindjnmi rahim filmi
Büyük ihtimal carsamba buyumemis olur ona gore cagrr hayırlısı olsun hakkindayok canım daha geçen hafta belli oldu bu durum onu da doktor klomen verdi 5 gün içtim dün bitti işte çarşamba günü tokata gideceğim bakalım mevlam neyler :)
inşallah canım ya bu klomenin etkilerinde kasık ağrısı oluyor mu canım benim kasıklarım uyuştu ağrıdan bacaklarım tutmuyor gibi aynı normalmidir senceBüyük ihtimal carsamba buyumemis olur ona gore cagrr hayırlısı olsun hakkinda
Benimde ağrı oluyodu sancı griyodu arada sivilce yaptı bende kocaman catlatma iğnesi de baya sancı yapltı ama sonuc tirt:)inşallah canım ya bu klomenin etkilerinde kasık ağrısı oluyor mu canım benim kasıklarım uyuştu ağrıdan bacaklarım tutmuyor gibi aynı normalmidir sence
inşallah canım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden:) görüşmek üzere :)Doktora gidince haber verirsin inş yumurtan oluşup güzel gelisir
Cnm doktorsuz kaldim tümendeki doktorum rapor almis birdaha gelmicekmis temelli gitti carsamba mecbur devlete gitcem adette olmadim gebelikte yok idrar testlerim negatifSen adet oldunmu doktora gidecektin ne yaptın
Hosgeldin memnun olurum burda kal kendinle ilgili bize bilgi var sorun olursa kendi çapimizda cevaplariz :))Merhaba kizlar araniza katilabilir miyim benimde boyle paylasarak dertlesmeye ihtiyacim var
Pko var sende gülüm malesefTesekkur ederim canim. Bende bir hafta once doktora gittim regl gunumdu dooktorum bana kucuk kucuk kistlerin var dedi ve klomen verdi 5 gun kullan 3 gun ara ver gel dedi carsamba gunu gidecegim ne yapacak doktor acaba hic bir fikrim yok
Canım uyumadinmi tam daldim bildirim geldi kalktim :) pko teşhisini hemen koydun cano:):)Pko var sende gülüm malesef
Evet canim doktor polikistik over in var dedi cok mu kotu birseyPko var sende gülüm malesef
Tesekkur ederim canimHosgeldin memnun olurum burda kal kendinle ilgili bize bilgi var sorun olursa kendi çapimizda cevaplariz :))
Teshis dogru canim :)Canım uyumadinmi tam daldim bildirim geldi kalktim :) pko teşhisini hemen koydun cano:):)
Bak onayladi :)Teshis dogru canim :)
Aynen cnm :))Bak onayladi :)
Kiz kimse yok diye cikmistim gece uyanik oldunu bilsem msj atardimCanım uyumadinmi tam daldim bildirim geldi kalktim :) pko teşhisini hemen koydun cano:):)
Evet cnm aldirir göbek falanYa bir de pco kilo mu aldirtiyor kizlar
Cnm bendede var öldürmez süründürür gebe kalmayi zorlastiriyor adet tüy kilo sivilce yapiyrE
Evet canim doktor polikistik over in var dedi cok mu kotu birsey
Jinekolog mu olsam ne yapsam :))Bak onayladi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?