klomen kullananlar

Sen baya kuxuksun canım ben 28 ama bende bir sendr olmuyor.ilk kez klomen kullandım oda kist yaptı iste.hsg cekindjnmi rahim filmi
yok canım daha geçen hafta belli oldu bu durum onu da doktor klomen verdi 5 gün içtim dün bitti işte çarşamba günü tokata gideceğim bakalım mevlam neyler :)

yok canım daha geçen hafta belli oldu bu durum onu da doktor klomen verdi 5 gün içtim dün bitti işte çarşamba günü tokata gideceğim bakalım mevlam neyler :)
Büyük ihtimal carsamba buyumemis olur ona gore cagrr hayırlısı olsun hakkinda

inşallah canım ya bu klomenin etkilerinde kasık ağrısı oluyor mu canım benim kasıklarım uyuştu ağrıdan bacaklarım tutmuyor gibi aynı normalmidir sence
Benimde ağrı oluyodu sancı griyodu arada sivilce yaptı bende kocaman catlatma iğnesi de baya sancı yapltı ama sonuc tirt:)

Sen adet oldunmu doktora gidecektin ne yaptın
Cnm doktorsuz kaldim tümendeki doktorum rapor almis birdaha gelmicekmis temelli gitti carsamba mecbur devlete gitcem adette olmadim gebelikte yok idrar testlerim negatif

Merhaba kizlar araniza katilabilir miyim benimde boyle paylasarak dertlesmeye ihtiyacim var
Hosgeldin memnun olurum burda kal kendinle ilgili bize bilgi var sorun olursa kendi çapimizda cevaplariz :))

Tesekkur ederim canim. Bende bir hafta once doktora gittim regl gunumdu dooktorum bana kucuk kucuk kistlerin var dedi ve klomen verdi 5 gun kullan 3 gun ara ver gel dedi carsamba gunu gidecegim ne yapacak doktor acaba hic bir fikrim yok
Pko var sende gülüm malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…