klomen kullananlar

tüy sivilce ve düzen problemim yok canım kilo var bitek o da gidiyor yavaş yavaş :)
Anladim cnm bide biz cok hizli kilo aliyrz zor veriyoruz malesef gecen ay 69 dum simdi 73 geliyorum soktayim klomen kilo aldirdi

Kübra doktora gdecektin neyaptin fatosss sende durumlar nasıl pınar hala adet olmadı ulasamiyorum da bugün hastaneye gidecekti bende yarin hsg cektircem ama adetimin 6. Günü erken mi kızlar

Kübra doktora gdecektin neyaptin fatosss sende durumlar nasıl pınar hala adet olmadı ulasamiyorum da bugün hastaneye gidecekti bende yarin hsg cektircem ama adetimin 6. Günü erken mi kızlar
Cuma git cnm yada doktorunu ara sor ben adetin 12. günü falan cektirmistim kontrole gittim doktora görünemedim sıra gelmedi ne şanssizim

Merhaba arkadaşlar ben de klomen içtim ama sadece bir yumurta gelişti ve doktor büyüklüğünü de söylemedi. Sormayı akıl edemedim ben de. Çatlatma iğnesi oldum dün bakalım tutacak mi? pek umudum yok ama daha ilk denemem olduğu icin gözden cikarttim bu ayı zaten. Umarım hepinizin tutar

benimde tek yumurta oluştu ve doktor bu durumun normal olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…