bir sene de 14 kilo aldım hızlı bir şekilde 4 ünü önceden vermiştim şimdi yine diyet yapıyorum 3 kilo daha verdim devam da ediyorum canımEvet cnm aldirir göbek falan(
tüy sivilce ve düzen problemim yok canım kilo var bitek o da gidiyor yavaş yavaş :)Cnm bendede var öldürmez süründürür gebe kalmayi zorlastiriyor adet tüy kilo sivilce yapiyr
Anladim cnm bide biz cok hizli kilo aliyrz zor veriyoruz malesef gecen ay 69 dum simdi 73 geliyorum soktayim klomen kilo aldirditüy sivilce ve düzen problemim yok canım kilo var bitek o da gidiyor yavaş yavaş :)
gerçekten mi bende 5 günde iki kilo verdim klomenden sonraAnladim cnm bide biz cok hizli kilo aliyrz zor veriyoruz malesef gecen ay 69 dum simdi 73 geliyorum soktayim klomen kilo aldirdi
Cidden bende anlamadim cokta yemedim yani nasil vercem bilmiyorumgerçekten mi bende 5 günde iki kilo verdim klomenden sonra
ben önceden bu kadar hareketli değildim canım şu sıra çok yürüyorum evde hareketler çalışıyorum yerimde oturmuyorum canm =)Cidden bende anlamadim cokta yemedim yani nasil vercem bilmiyorum
Ben sirnakta yasiyorum yürüyüş gibi bir şansim yokben önceden bu kadar hareketli değildim canım şu sıra çok yürüyorum evde hareketler çalışıyorum yerimde oturmuyorum canm =)
hmm doğrudur canım sende evin içerisinde hareketli ol mesela leslie yap tavsiye ederim yürüyüş ile kısmen de olsa aynı şey =)Ben sirnakta yasiyorum yürüyüş gibi bir şansim yok
Bir bakayim cnm tsklerhmm doğrudur canım sende evin içerisinde hareketli ol mesela leslie yap tavsiye ederim yürüyüş ile kısmen de olsa aynı şey =)
rica ederim canım =))Bir bakayim cnm tskler
E
Evet canim doktor polikistik over in var dedi cok mu kotu birsey
Cuma git cnm yada doktorunu ara sor ben adetin 12. günü falan cektirmistim kontrole gittim doktora görünemedim sıra gelmedi ne şanssizimKübra doktora gdecektin neyaptin fatosss sende durumlar nasıl pınar hala adet olmadı ulasamiyorum da bugün hastaneye gidecekti bende yarin hsg cektircem ama adetimin 6. Günü erken mi kızlar
benimde tek yumurta oluştu ve doktor bu durumun normal olduğunu söylediMerhaba arkadaşlar ben de klomen içtim ama sadece bir yumurta gelişti ve doktor büyüklüğünü de söylemedi. Sormayı akıl edemedim ben de. Çatlatma iğnesi oldum dün bakalım tutacak mi? pek umudum yok ama daha ilk denemem olduğu icin gözden cikarttim bu ayı zaten. Umarım hepinizin tutar
Siz iğne yaptınız mi peki ?benimde tek yumurta oluştu ve doktor bu durumun normal olduğunu söyledi
Siz iğne yaptınız mi peki ?
yok canım test yapmadım adet sancım çok.eli kulağında yani gelir bugün yarın malesefCnm test yaptin mi durumun neee merak içindeyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?