klomen kullananlar

Cnm niye gözden cikariyosun ilk tedavidede hamile kalan cok hadi bakalim haberdr et bizi

evet yaptırdı benim doktorda sana ne dedi 1 tane yumurta oluşması durumuna
Benim doktor çok iyi. Birçok kişi onun tedavisi sayesinde çocuk sahibi olduğunu biliyorum ama biraz tuhaftır kötü yanı bu yani. Biz sormadan kendi bilgi vermiyor. Sormadim ben. Okuduklarimdan yola çıkarak bir tane olması tutmasi zor olur yorumunu ben cikarttim :)

Cnm niye gözden cikariyosun ilk tedavidede hamile kalan cok hadi bakalim haberdr et bizi
Teşekkür ederim. Pinar. Umutlandim yazdıklarını okuyunca :). İnşallah olur. Genelde ilki tutmaz diye okudum onun için gözden cikarttim ama Allah tan umut hiçbir zaman kesilmez. Senin durumun nedir?

Ben bu sabah doktora gittim klomen yaramış yumurtalar gelişmiş doktor çoğul gebelik bile oluşabilir dedi tutarsa tabii:) baya motive etti pazar gününden diğer pazar gününe kadar gün aşırı ilişki dedi umutlandim baya , kısmet artık hayırlısıyla olur inşallah...

Kübra doktora gdecektin neyaptin fatosss sende durumlar nasıl pınar hala adet olmadı ulasamiyorum da bugün hastaneye gidecekti bende yarin hsg cektircem ama adetimin 6. Günü erken mi kızlar
canım dün gittim doktora yumurtam 12 cm olmuş yumurtaların cevap vermiş bu işimizi kolaylaştırdı dedi glifor adlı bir şeker ilacı verdi ve adetinin 3. günü tekrar klomene başla 5 gün ikişer tane iç 3 gün ara ver ve gel dedi :)

Teşekkür ederim. Pinar. Umutlandim yazdıklarını okuyunca :). İnşallah olur. Genelde ilki tutmaz diye okudum onun için gözden cikarttim ama Allah tan umut hiçbir zaman kesilmez. Senin durumun nedir?
Bugun doktora gittim ve kesinlikle hamile değilim

Hayirlisi insallah hepimiz anne oluruz

İyi canim umarim bu ay hamile kalirsin

Kizlar hamile değilim ve adette olmamistim malum doktorumda yok devlette muayene oldum ve bu adami hic sevmedim sana bu ay klomen yazamam bir ay içilir bir ay ara verilir klomene dedi bende ama tümendeki doktorum iki ay arka arkaya uygulicakti dedim o yanlis konusmus dedi bir yaşima daha girdim genelde arka arkaya kullanilir diye biliyorum neyse adetim olsun diye ilac verdi ve ben birdaha buna gitmem adet olim başka bir doktor daha var o şimdi izindeymis ona gitcem ve durumumu anlatcam neden nu doktorlarin bir yaptiği tedavi diğer doktora yanlis geliyo cok şanssizim bakalim adet olim neler olcak

Bugun doktora gittim ve kesinlikle hamile değilim
Çok üzüldüm: ( başka doktora git canım mutlaka. Ben ilk defa kullanıyorum doktorum bişey demedi kac defa kullanilabilir diye ama yengemin (abimin eşi) ikinci kullanışında tuttu. Yani ikinci ayinda. Yok öyle iki ay üst üste kullanilmz diye

başka bir doktora daha git canım o ne diyecek bakalım

Birde bana dediki spor yapcaksin senin tek tedavin en iyi tedavin bu dedi klomenle hanilelik yüzde üç falan dedi ne bileyim hayirlisi bu arada bana senmi spor önermistin evde koşu seklinde

inşAllah canım dualarım hep bizlerle Allah kimseyi evlat ile evladı ile sınamasın para pul iş güç hepsi bahane
Öyle canim parada kar etmiyor ama tedavi imkani bulamamak üzüyor bu gidisle tüp yaptircam yaa cok üzülüyorum

benim doktor 6 ay deniycek kist olmazsa ne demek bir ay boş bırakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…