Kiz saçmaladi iste ne diyeyim bende biliyorum 6 ay oldunu gitmem artk bu arada neden test yapmadin iğnenin kaćinci günübenim doktor 6 ay deniycek kist olmazsa ne demek bir ay boş bırakıcaz
iğnenin 14.günü yapmıycam biliyorum çünkü akıntı falan yok adet ağrım var daha öncede gecikmişti böyle aynı belirtiler yani gerek yok testeKiz saçmaladi iste ne diyeyim bende biliyorum 6 ay oldunu gitmem artk bu arada neden test yapmadin iğnenin kaćinci günü
Canim ben bir defa iğne kullandim gecen yil hamile kaldim düstü 3 ay aradan sonra ikinci iğne tedavisi oldum ve cok yumurta gelisti ama gebelik olusmadi doktorum ara ver klomen kullan kalirsin o şekilde dedi ilk bu ay denemistim klomeni 1 yildir bebek tedavisi görüyorum bu üçüncüydüBencede
tüp.yaptır canım ne kadar zamandır deniyorsunuz ama tedavi ile
Canim ben bir defa iğne kullandim gecen yil hamile kaldim düstü 3 ay aradan sonra ikinci iğne tedavisi oldum ve cok yumurta gelisti ama gebelik olusmadi doktorum ara ver klomen kullan kalirsin o şekilde dedi ilk bu ay denemistim klomeni 1 yildir bebek tedavisi görüyorum bu üçüncüydü
bide o yolu dene başka bi yerde doktora gitme imkanın yok mu canımÖyle canim parada kar etmiyor ama tedavi imkani bulamamak üzüyor bu gidisle tüp yaptircam yaa cok üzülüyorum
Yap derim varsa cikiyor zaten sabah yap lütfen hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi zaten benim akintim coktu fos çikti bir anlami yok ben simdiye on tane test almistimiğnenin 14.günü yapmıycam biliyorum çünkü akıntı falan yok adet ağrım var daha öncede gecikmişti böyle aynı belirtiler yani gerek yok teste
Zaten öyle düşündüm olmazsa eylülde tüp bebekozaman ttup bebek için acele etme 2 3 kez daha dene klomenle bence
yok 5 gün gecikmişti daha öncelerde 5 gunu geçmeden yapmam :)))Yap derim varsa cikiyor zaten sabah yap lütfen hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi zaten benim akintim coktu fos çikti bir anlami yok ben simdiye on tane test almistim
ki beşinci güne ulaşmıycağını hissediyorum gelir bugün yarınyok 5 gün gecikmişti daha öncelerde 5 gunu geçmeden yapmam :)))
Dün açtim gayet iyi spor hosuma gitti yapim ben ondanbide o yolu dene başka bi yerde doktora gitme imkanın yok mu canımbu arada evde sporu ben önermiştim canım leslie
Sen bilirsin cnm :)) merak ediyoz ama insallah olmustur gebelikki beşinci güne ulaşmıycağını hissediyorum gelir bugün yarın
Kubra iyide canm bu ay hamile olmucagni nerden bliuoki adetin 3. Günü gel diyocanım dün gittim doktora yumurtam 12 cm olmuş yumurtaların cevap vermiş bu işimizi kolaylaştırdı dedi glifor adlı bir şeker ilacı verdi ve adetinin 3. günü tekrar klomene başla 5 gün ikişer tane iç 3 gün ara ver ve gel dedi :)
Canım benim teşekkür ederim benimde unutmaz hic :)Mervesimay nickli arkadaşimiz bugun rahim filmi cekildi ona geçmis olsun diyelim tüpleri falan açikmis cok sükür
Ne inatsin ya neden yapmiyoshn test pınar simdi 10. Testi yapmıştı bileyok 5 gün gecikmişti daha öncelerde 5 gunu geçmeden yapmam :)))
yaptım canım tabiki negatif inatlıkla ilgisi yok :))4 gün gecikmeye rağmen negatifNe inatsin ya neden yapmiyoshn test pınar simdi 10. Testi yapmıştı bile
adetinin 3. günü gel demedi canım ilaç verdi eğer adet olursan 3. günü ilaca başla dedi eğer hamile kalırsam sıkıntı yok ilacı kullanmadan gidicem diğer şeker ilacını ise hamile kalsan bile sıkıntı yapmaz bunu 3 ay kullan dedi cnım :)Kubra iyide canm bu ay hamile olmucagni nerden bliuoki adetin 3. Günü gel diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?