klomen kullananlar

Kizlarrr bir haftadir yaz yemizliğiyle boğusuyordum ellenmedik temizlenmedik yer birakmadim kapi pencere dolaplar vs mis oldu heryer kaloriferden evim cok cabuk is oluyor olurya hamile kalirsam işim olmasin hiç umudum pek yok ama

Mervesimay nickli arkadaşimiz bugun rahim filmi cekildi ona geçmis olsun diyelim tüpleri falan açikmis cok sükür

Kiz saçmaladi iste ne diyeyim bende biliyorum 6 ay oldunu gitmem artk bu arada neden test yapmadin iğnenin kaćinci günü
iğnenin 14.günü yapmıycam biliyorum çünkü akıntı falan yok adet ağrım var daha öncede gecikmişti böyle aynı belirtiler yani gerek yok teste

Bencede
tüp.yaptır canım ne kadar zamandır deniyorsunuz ama tedavi ile
Canim ben bir defa iğne kullandim gecen yil hamile kaldim düstü 3 ay aradan sonra ikinci iğne tedavisi oldum ve cok yumurta gelisti ama gebelik olusmadi doktorum ara ver klomen kullan kalirsin o şekilde dedi ilk bu ay denemistim klomeni 1 yildir bebek tedavisi görüyorum bu üçüncüydü

iğnenin 14.günü yapmıycam biliyorum çünkü akıntı falan yok adet ağrım var daha öncede gecikmişti böyle aynı belirtiler yani gerek yok teste
Yap derim varsa cikiyor zaten sabah yap lütfen hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi zaten benim akintim coktu fos çikti bir anlami yok ben simdiye on tane test almistim

Kubra iyide canm bu ay hamile olmucagni nerden bliuoki adetin 3. Günü gel diyo

merhaba,bende bu ay klomen kullandım gecen cuma doktor bır yumurta 18mm dedı kendılıgınden cumartesı çatlar dedı pazartesı kontrole gıttım çatlamıs yumurtan hemde bugun dedı 72 saat suren var dedı ama bız hem cumartesıden 4gun boyunca ılıskı oldu ama benım hala kasıklarım agrıo çatlamanın etkısı gecmemısmıdır 4gunde dun gece şiddetli sağ kasığımda ağrı olustu doktora gıdıcektm nerdeyse acaba kıstmı olustu ama catlamıs demıstı

Kubra iyide canm bu ay hamile olmucagni nerden bliuoki adetin 3. Günü gel diyo
adetinin 3. günü gel demedi canım ilaç verdi eğer adet olursan 3. günü ilaca başla dedi eğer hamile kalırsam sıkıntı yok ilacı kullanmadan gidicem diğer şeker ilacını ise hamile kalsan bile sıkıntı yapmaz bunu 3 ay kullan dedi cnım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…