klomen kullananlar

kızlar ben bugün başladım klomene size bir soru soracağım da pazartesi yumurtalarıma baktırmaya gideceğim doktora yumurtalara utrasonla mı bakıyor bir arkadaşım alttan muayene dedi ben erkek doktora gitmiştim de nasıl bakıyorlar

bana alttan baktılar canım yani alttan bakılıyor

Ba
Bana da üstten bakti

Genelde üstten bakarlar bazilari alttan tercih ediyor

gitcem canım polikistikte yok ama neden oldu anlamadım çatlatma iğnesi de olmuştum doktor kesin çatlar demişti. değiştircem zaten ya doktoru özele gitcem artık
hiç varya adet olucam gibi histe yok olamadığım için bir şişkinlik ve rahatsızlıkta yok çok tuhaf bi durum ama gebelik yok ondan eminim olanlarda adeti geçmeden bile 2.çizgi beliriveriyor.kendimi kandırmıyorum. çatlamadı kiste çevirdi tahminimce

yooo bana üstten baktı genelleme yapma ultrason cihazına ve doktorun tekniğine göre değişiyor
doktorun erkek mi canım benim erkek ilk kez gideceğim yumurta takibi için bilmiyorum utrasonla bakılmıyor mu acaba dedim yani utrasonla bakılması lazım değil mi sizin hepiniz kadın doktor mu tercih ettiniz bir kez kadına gittim it azarlar gibi hareketlerinden dolayı erkek tercih ettim çok iyi davranıyor sağolsun bu doktor

canım benimki kadın. ama bilsem erkek doktor üstten muayene edecek ve eşim şiddetli tepki göstermiycek kesinlikle erkek doktora giderdim. sonuçta erkek doktorun odasına girip alttan muayene yapıcaksan çıkacam geri demekte olmaz :))

ben hemen soracağım utrasonla bakılmıyor mu diye

kadınlar dediğin gibi gerektiği kadar ilgelenmiyolar ama ben mecbur bayana gidiyorum
anldım canım genel muayenelerde alttan muayene oldum utrason falan bayandı...ama bir gebelik testi için gittim kadın doktora anam dedim senin eline düşmektense aman aman kalsın dedim bu doktoru da orada kadınlar övdü bir komşumda övdü gerçekten de ilgili bebek istiyor musun stres yapma falan diyerek çok rahatlatıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…