bana alttan baktılar canım yani alttan bakılıyorkızlar ben bugün başladım klomene size bir soru soracağım da pazartesi yumurtalarıma baktırmaya gideceğim doktora yumurtalara utrasonla mı bakıyor bir arkadaşım alttan muayene dedi ben erkek doktora gitmiştim de nasıl bakıyorlar
yooo bana üstten baktı genelleme yapma ultrason cihazına ve doktorun tekniğine göre değişiyorbana alttan baktılar canım yani alttan bakılıyor
Bana da üstten baktikızlar ben bugün başladım klomene size bir soru soracağım da pazartesi yumurtalarıma baktırmaya gideceğim doktora yumurtalara utrasonla mı bakıyor bir arkadaşım alttan muayene dedi ben erkek doktora gitmiştim de nasıl bakıyorlar
Canim uzuldum adinayaptım canım tabiki negatif inatlıkla ilgisi yok :))4 gün gecikmeye rağmen negatif
Genelde üstten bakarlar bazilari alttan tercih ediyorkızlar ben bugün başladım klomene size bir soru soracağım da pazartesi yumurtalarıma baktırmaya gideceğim doktora yumurtalara utrasonla mı bakıyor bir arkadaşım alttan muayene dedi ben erkek doktora gitmiştim de nasıl bakıyorlar
Senin adetin niye gecti zaman benim gibi olmussun suan söktürücü kullaniyorum dr gityooo bana üstten baktı genelleme yapma ultrason cihazına ve doktorun tekniğine göre değişiyor
gitcem canım polikistikte yok ama neden oldu anlamadım çatlatma iğnesi de olmuştum doktor kesin çatlar demişti. değiştircem zaten ya doktoru özele gitcem artıkSenin adetin niye gecti zaman benim gibi olmussun suan söktürücü kullaniyorum dr git
hiç varya adet olucam gibi histe yok olamadığım için bir şişkinlik ve rahatsızlıkta yok çok tuhaf bi durum ama gebelik yok ondan eminim olanlarda adeti geçmeden bile 2.çizgi beliriveriyor.kendimi kandırmıyorum. çatlamadı kiste çevirdi tahminimcegitcem canım polikistikte yok ama neden oldu anlamadım çatlatma iğnesi de olmuştum doktor kesin çatlar demişti. değiştircem zaten ya doktoru özele gitcem artık
üzülme gerçekten ben üzülmedim kolayca bebek sahibi olamıycamı hissediyodum zaten başıma geldi o nedenlede test yapmıyodum anladınız mı şimdi beni :))Canim uzuldum adina
doktorun erkek mi canım benim erkek ilk kez gideceğim yumurta takibi için bilmiyorum utrasonla bakılmıyor mu acaba dedim yani utrasonla bakılması lazım değil mi sizin hepiniz kadın doktor mu tercih ettiniz bir kez kadına gittim it azarlar gibi hareketlerinden dolayı erkek tercih ettim çok iyi davranıyor sağolsun bu doktoryooo bana üstten baktı genelleme yapma ultrason cihazına ve doktorun tekniğine göre değişiyor
anladım canımGenelde üstten bakarlar bazilari alttan tercih ediyor
canım benimki kadın. ama bilsem erkek doktor üstten muayene edecek ve eşim şiddetli tepki göstermiycek kesinlikle erkek doktora giderdim. sonuçta erkek doktorun odasına girip alttan muayene yapıcaksan çıkacam geri demekte olmaz :))doktorun erkek mi canım benim erkek ilk kez gideceğim yumurta takibi için bilmiyorum utrasonla bakılmıyor mu acaba dedim yani utrasonla bakılması lazım değil mi sizin hepiniz kadın doktor mu tercih ettiniz bir kez kadına gittim it azarlar gibi hareketlerinden dolayı erkek tercih ettim çok iyi davranıyor sağolsun bu doktor
ben hemen soracağım utrasonla bakılmıyor mu diyecanım benimki kadın. ama bilsem erkek doktor üstten muayene edecek ve eşim şiddetli tepki göstermiycek kesinlikle erkek doktora giderdim. sonuçta erkek doktorun odasına girip alttan muayene yapıcaksan çıkacam geri demekte olmaz :))
sor canım erkek daha iyide eşim çok ters bu konudaben hemen soracağım utrasonla bakılmıyor mu diye
anldım canım genel muayenelerde alttan muayene oldum utrason falan bayandı...ama bir gebelik testi için gittim kadın doktora anam dedim senin eline düşmektense aman aman kalsın dedim bu doktoru da orada kadınlar övdü bir komşumda övdü gerçekten de ilgili bebek istiyor musun stres yapma falan diyerek çok rahatlatıyor insanıkadınlar dediğin gibi gerektiği kadar ilgelenmiyolar ama ben mecbur bayana gidiyorum
Genelleme yaptigim yok ben kendimi ifade ettim.yooo bana üstten baktı genelleme yapma ultrason cihazına ve doktorun tekniğine göre değişiyor
attığın yorumu oku bakim ne yazmışsın. genelleme mi değil mi? geçmişe döndürüp aratma banaGenelleme yaptigim yok ben kendimi ifade ettim.
"yani alttan bakılıyor" cümlesi genelleme değil mi ?bana alttan baktılar canım yani alttan bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?