yok canım 5 gün gecikmeyle adet oldum :) şimdi kararsızım yarın adetin 3. günü bi doktor var çok öneriliyor gitsemmi eşimin göreve gidip gitmiyceğide belirsiz of yaaaKizlarrr ne oldu klomen kullananlar hamile yokmu hala topiğim şenlensin
Merhaba baby_shower adına üzüldüm. Söylediğin dokturu da bir dene bence. Dermanimizi nerde bulacağımız hiç belli olmaz canım. Çatlatma ignesinden kaç gün sonra adet oldun bu arada ?yok canım 5 gün gecikmeyle adet oldum :) şimdi kararsızım yarın adetin 3. günü bi doktor var çok öneriliyor gitsemmi eşimin göreve gidip gitmiyceğide belirsiz of yaaa
Anladım canm. Benim vurulduğum günü de sayarsam 7 gün oldu daha. Normalde zaman su gibi akıp geçiyor ama böyle zamanlarda saat geçmiyor sanki. Bakalım ne olacak :)iğneden 16 gün sonra oldum
farkında isen bana demişim bana doktorum öyle bakmış sana da doktorun öyle bakmış arkadaş soru sordu bende yardım amaçlı cevap verdim yani bunda uzatacak ne var ?"yani alttan bakılıyor" cümlesi genelleme değil mi ?
benim 5 gün gecikti miktarıda azaldı rengide çok koyu geldi. yumurtam 3cm lik kiste çevirmiş polikistik over değilmişim sordum doktora özellikle bazen böyle olur dedi.çatlatma iğnesi ile de çatlamadığı durumlar oluyo dedi. peki dedim benim bir yumurtam oluşmuştu(kiste çeviren) bu normal mi dedim zaten istediğimiz 1 yumurta gerisi ikiz üçüz riskli gebelik olur dediBugün 10. Gun çatlatma iğnesi yapıcam bakalım ne olcak kaç gün sonra belli oluyor kızlar bi de adet gunu değişiyor mu eskiye göre yoksa aynı zamanda mi adet goruyoz
beim 3 cm olmuş adetle atılır atılmazsa kist eritici vericem dedi bu ay tedaviye ara verdik zaten eşim olmadığı için yanımda mecburen ara verecektikarkadaşlar yumurtası çatlamadan kist olan o kistlerden hemen kurtulamıyor mu çok mu sorun yaşıyor
ADET OLUNCA GİDİYOR MU ANLAMADIMbeim 3 cm olmuş adetle a
benim bu ay duruyor önümüzdeki adette atılır büyük ihtimalle dediADET OLUNCA GİDİYOR MU ANLAMADIM
sende pko mu vardı canım öyle hatırlıyorum sanki?benim bu ay duruyor önümüzdeki adette atılır büyük ihtimalle dedi
sende pko mu vardı canım öyle hatırlıyorum sanki?ADET OLUNCA GİDİYOR MU ANLAMADIM
YOK CANIM İLK DEFA KLOMEN KULLANIYORUM BU AY DA ÇATLAMAYINCA PKO OLUYOR DİYORLAR BEN DE ÖYLE OLUNCA ÇÖZÜMÜ ZOR MU OLUYOR ONUN İÇİN SORDUMsende pko mu vardı canım öyle hatırlıyorum sanki?
nasıl yaa bana öyle demedi doktor sadece 1 ay ara verdi pconda yok dedi olur da demedi yani. senin de mi çatlamadıYOK CANIM İLK DEFA KLOMEN KULLANIYORUM BU AY DA ÇATLAMAYINCA PKO OLUYOR DİYORLAR BEN DE ÖYLE OLUNCA ÇÖZÜMÜ ZOR MU OLUYOR ONUN İÇİN SORDUM
basit yumurta kisti dedi doktor bana hiç bir önemi yok adetle atılır büyük ihtimal atılmazsa kist eritici yazıcam dedidoktor bana bu klomenin yan etkisi kiste çevirmesi dedi. neden pco yapsın ki kim dedi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?