klomen kullananlar

Kizlarrr ne oldu klomen kullananlar hamile yokmu hala topiğim şenlensin

yok canım 5 gün gecikmeyle adet oldum :) şimdi kararsızım yarın adetin 3. günü bi doktor var çok öneriliyor gitsemmi eşimin göreve gidip gitmiyceğide belirsiz of yaaa
Merhaba baby_shower adına üzüldüm. Söylediğin dokturu da bir dene bence. Dermanimizi nerde bulacağımız hiç belli olmaz canım. Çatlatma ignesinden kaç gün sonra adet oldun bu arada ?

Bende bu ay ill defa kullandim klomen.bugun doktora gittim ve bir tane guzel iyi gelismis yumurtan var dedi.17,5 mm dedi.carsamba gunu tekrar gitcem ve yumurta catlatma ignesi verecekmis.bana bugun Vagifem diye bir fitil verdi.sabah aksam kullanacakmisim.daha once kullanan varmi acaba bu fitili

Selam kızlar ben de klomene başladım bugün adetimin 9.günü yumurtam 2 tane 16 ve 17 mm yarin catlatma ignesi yapilcak bu kadar erken olması normal mi

arkadaşlar yumurtası çatlamadan kist olan o kistlerden hemen kurtulamıyor mu çok mu sorun yaşıyor

Bugün 10. Gun çatlatma iğnesi yapıcam bakalım ne olcak kaç gün sonra belli oluyor kızlar bi de adet gunu değişiyor mu eskiye göre yoksa aynı zamanda mi adet goruyoz

Bugün 10. Gun çatlatma iğnesi yapıcam bakalım ne olcak kaç gün sonra belli oluyor kızlar bi de adet gunu değişiyor mu eskiye göre yoksa aynı zamanda mi adet goruyoz
benim 5 gün gecikti miktarıda azaldı rengide çok koyu geldi. yumurtam 3cm lik kiste çevirmiş polikistik over değilmişim sordum doktora özellikle bazen böyle olur dedi.çatlatma iğnesi ile de çatlamadığı durumlar oluyo dedi. peki dedim benim bir yumurtam oluşmuştu(kiste çeviren) bu normal mi dedim zaten istediğimiz 1 yumurta gerisi ikiz üçüz riskli gebelik olur dedi

YOK CANIM İLK DEFA KLOMEN KULLANIYORUM BU AY DA ÇATLAMAYINCA PKO OLUYOR DİYORLAR BEN DE ÖYLE OLUNCA ÇÖZÜMÜ ZOR MU OLUYOR ONUN İÇİN SORDUM
nasıl yaa bana öyle demedi doktor sadece 1 ay ara verdi pconda yok dedi olur da demedi yani. senin de mi çatlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…