- 30 Nisan 2015
- 262
- 28
- 13
- 36
Bir arkadaş dedi de ben de onun için soruyorum ya dedim hadi kist oluyor ama bir çok arkadaş adetle geçiyor birkaç ay sonra diyince ben de şaşırdım klomen kullanıyorum şimdi korktum yani yarın yumurtalarıma bakacak doktor büyümüş mü büyümemiş mi diyedoktor bana bu klomenin yan etkisi kiste çevirmesi dedi. neden pco yapsın ki kim dedi bunu
yanlış demiş arkadaşın bir tedavi süreci neden pco yapsın saçma, doğum kont. hapıda kısır yapıyo diyolar arkadaşım 2,5 yıl kullandı bıraktı beklemeden hamile kaldı onun gibi bi şehir efsanesi :))Bir arkadaş dedi de ben de onun için soruyorum ya dedim hadi kist oluyor ama bir çok arkadaş adetle geçiyor birkaç ay sonra diyince ben de şaşırdım klomen kullanıyorum şimdi korktum yani yarın yumurtalarıma bakacak doktor büyümüş mü büyümemiş mi diye
anladım canım iyi içim rahatladıyanlış demiş arkadaşın bir tedavi süreci neden pco yapsın saçma, doğum kont. hapıda kısır yapıyo diyolar arkadaşım 2,5 yıl kullandı bıraktı beklemeden hamile kaldı onun gibi bi şehir efsanesi :))
Bir git bakalim ne dicek canimyok canım 5 gün gecikmeyle adet oldum :) şimdi kararsızım yarın adetin 3. günü bi doktor var çok öneriliyor gitsemmi eşimin göreve gidip gitmiyceğide belirsiz of yaaa
sor yinede doktora işi garantiye alalımanladım canım iyi içim rahatladı
duydunmu canım hiç benim gibi olan ovitrelle ile yumurtası çatlamayan doktor olabiliyor bazen dedi ama ??Bir git bakalim ne dicek canim
Klomen pko yapmaz doğru demissin senin kistte adetle atilir sorun yokpcolu arkadaşlarda kullanıyo klomeni yok öyle bişi bence pcoya çevirmesi vs. yok öyle bi durum bence sadece 6 aydan fazla kullanmak çok zararlı rahim için onu biliyorum
kiste çevirmiş canım tedavi iptal bu ay iğne ile çatlamamış pco da yok ilginçBir git bakalim ne dicek canim
3 cm canım çok büyük değil değil mi doktor sağolsun beni çook bilgilendiriyor !!Klomen pko yapmaz doğru demissin senin kistte adetle atilir sorun yok
sen adet oldun mu canımKlomen pko yapmaz doğru demissin senin kistte adetle atilir sorun yok
evet canım hoşgeldin klomen kullanıyo çoğu doktorKızlar mrb yumurta gelişimi için klomen mi kullanılıyor. Dr bu ay tedaviye baslicaz dedi
Bu arada geçen ay progesteron testievet canım hoşgeldin klomen kullanıyo çoğu doktor
Mervesimay senin gibi kisti oldu cnm doktoru ilac vermis kullansin diye adetle atamamis vucut genelde adetle atilir benim bir ara 5cm vardi adetle gittikistim 3 cm. bana doğum kont. hapı vermedi erimesi için hiç bi ilaçta yazmadı başka benim gibi olan varsa yazsın arkadaşlar
İlacim bitti bugun yarin gelir cnmsen adet oldun mu canım
Hosgeldin insallah hamile kalirsinKızlar mrb yumurta gelişimi için klomen mi kullanılıyor. Dr bu ay tedaviye baslicaz dedi
Oluyor tabiki normalduydunmu canım hiç benim gibi olan ovitrelle ile yumurtası çatlamayan doktor olabiliyor bazen dedi ama ??
s.a cnm inşallah hepimiz en kisa zamanda hamile kaliriz beklemek çok zormuş ama inş sonucu güzel olcakHosgeldin insallah hamile kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?