klomen kullananlar

Ben de klomen kullandım catlatma ignesi oldum beklemedeyim 2.gün sağ kasıgimda ağrı var çatlama olduğu için mi acaba

Daha belli değil canım: ) iğne vurulali bugün 10 gün oluyor. Daha adetime de 4 gün falan var.
İnşallah hamilesindir
ben 32 günde bir adet oluyorum 10.gün iğneyi yaptı dr yani ben adet günümü ona göre mi hesaplıcam 22gun sonra mı adet olcam acaba yoksa iğneden 14 gün sonra mı bilgin var mi

İnşallah hamilesindir
ben 32 günde bir adet oluyorum 10.gün iğneyi yaptı dr yani ben adet günümü ona göre mi hesaplıcam 22gun sonra mı adet olcam acaba yoksa iğneden 14 gün sonra mı bilgin var mi
Sağol canım inşallah. Doktorum bu konuda bir şey söylemedi ama ben de burdan öğrendim. Çatlatma iğnesi adet zamanını değiştirmiyormuş yani normal zamanina göre say ben de o şekilde hesapladim. Benim erken oluyor

yarın yumurtalarıma bakınca bana da çatlatma iğnesini verir mi acaba
Canım ben adetin 12. Günü gittim doktor demişti o gün gel diye. Yumurtalara bakti büyüklüğünü söylemedi ama demek ki fena değilmiş yarin vurun dedi. Yani adetin 13.Günü iğne olmuş oldum

Kızlar klomen kullandıktan kaç gün sonra yumurta istenen büyüklüğe ulaşıyor bir bilginiz var mı

Canım ben adetin 12. Günü gittim doktor demişti o gün gel diye. Yumurtalara bakti büyüklüğünü söylemedi ama demek ki fena değilmiş yarin vurun dedi. Yani adetin 13.Günü iğne olmuş oldum
yarın benimki de 13. gün oluyor yarın yumurtalarıma bakacak

Ona doktor bakiyor ona göre çatlatma ignesine gerek olup olmadığına gerekiyorsa hangi gün vurulman gerektigine karar veriyor canim. Ben 12.gün gitmiştim iyi demişti sadece 13.gün vurul dedi

Kızlar klomen kullandıktan kaç gün sonra yumurta istenen büyüklüğe ulaşıyor bir bilginiz var mı
Adetin 2.gününde başladım 5 gün sabah akşam kullandım ben sonra da gittim 16mm 17mm 2 yumurta oluşmuş doktor 2 gün iğne verdi sonra tekrar gittim 20mm ve 16mm olmuştu catlatma ignesi verdi 26 mayısta yaptıM .yani dr bakıp karar verdi

Cnm inş olumlu sonuç alırsın. klomenine kadar süredir kullanıyorsun ve catlatma ignesini neye göre verdi Dr. Bnde bu ay baslayacagim tedaviye
İlk ayım bu canım ilk kez denicem pek umudum yok hayırlısı tabiki de. Dr yumurta 20mm olunca çatlama büyüklüğüne ulaştığı için verdi. Bi de ben ovulasyon testi yaptım geçen seneden beri 3 ay falan hiçbirinde iki çizgi aynı koyulukta değildi catlatma ignesi olmadan catlamaya bilir diye düşündüm .gerçi dr bana sormadı yumurta büyümüş dedi verdi.sen ne zamandır deniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…