klomen kullananlar

Anladım cnm. 2 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz doktor progesteron testi yaptı yumurta tembelliği var dedi yumurta gelişimi için tedaviye baslicaz dedi adet olmayı bekliyorum 1 hafta kaldı. Ins hamilesindir :-D

Anladım cnm. 2 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz doktor progesteron testi yaptı yumurta tembelliği var dedi yumurta gelişimi için tedaviye baslicaz dedi adet olmayı bekliyorum 1 hafta kaldı. Ins hamilesindir :-D
İnşallah canım uzun bir yol yeni basliyoz kısa sürede hedefe ulasiriz inşallah

günaydın kızlar, dr um bana da klomen başlayacak. siz bu ilacı kullanırken nelere dikkat ediyorsunuz?
beslenme konusunda özellikle yaptığınız birşeyler var mı?

Hayırlı olsun canım 3 yumurta şansı arttırıyor benim de 2 tane 16mm ve 20mm bi de ufaklı varmış onları saymıyorum tabiki .16mm olan da catlar mi bilemiyorum
inşallah hayırlısıyla çatlar da hamiş kalırsın canım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sen ne zamandır istiyorsun klomeni ne kadardır kullanıyorsun bu benim ilk ayımdı

inşallah hayırlısıyla çatlar da hamiş kalırsın canım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sen ne zamandır istiyorsun klomeni ne kadardır kullanıyorsun bu benim ilk ayımdı
Amin canim insallah Benim de ilk ayım 1 senedir ugrasiyoz 2 senelik evliyiz sen ne zamandır ugrasiyosun

Kızlar yarın. Klomene baslıyorm. 3. klomenim 2. Cisindr 2 yumurtam. Vardı olmadı bu yüzden bu ay nasılsa olmayacak modundayım tedaviye basladım ama eşim için. Yalnız doktor klomenin yanında estofrem vermedi o biraz kafamı kurcaladı

Hayirlisi olsun cnm estofrem niçin veriliyor. klomenle progestan kullananlar var ama onu duymamistim hiç gerekli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…