- 20 Mayıs 2015
- 30
- 12
- 3
Anladım cnm. 2 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz doktor progesteron testi yaptı yumurta tembelliği var dedi yumurta gelişimi için tedaviye baslicaz dedi adet olmayı bekliyorum 1 hafta kaldı. Ins hamilesindir :-Dİlk ayım bu canım ilk kez denicem pek umudum yok hayırlısı tabiki de. Dr yumurta 20mm olunca çatlama büyüklüğüne ulaştığı için verdi. Bi de ben ovulasyon testi yaptım geçen seneden beri 3 ay falan hiçbirinde iki çizgi aynı koyulukta değildi catlatma ignesi olmadan catlamaya bilir diye düşündüm .gerçi dr bana sormadı yumurta büyümüş dedi verdi.sen ne zamandır deniyosun
İnşallah canım uzun bir yol yeni basliyoz kısa sürede hedefe ulasiriz inşallahAnladım cnm. 2 yıllık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz doktor progesteron testi yaptı yumurta tembelliği var dedi yumurta gelişimi için tedaviye baslicaz dedi adet olmayı bekliyorum 1 hafta kaldı. Ins hamilesindir :-D
Hayırlı olsun canım 3 yumurta şansı arttırıyor benim de 2 tane 16mm ve 20mm bi de ufaklı varmış onları saymıyorum tabiki .16mm olan da catlar mi bilemiyorum20 mm 16 mm 15 mm 3 yumurtam oluşmuş arkadaşlar sevindirik oldum
inşallah hayırlısıyla çatlar da hamiş kalırsın canım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sen ne zamandır istiyorsun klomeni ne kadardır kullanıyorsun bu benim ilk ayımdıHayırlı olsun canım 3 yumurta şansı arttırıyor benim de 2 tane 16mm ve 20mm bi de ufaklı varmış onları saymıyorum tabiki .16mm olan da catlar mi bilemiyorum
Amin canim insallah Benim de ilk ayım 1 senedir ugrasiyoz 2 senelik evliyiz sen ne zamandır ugrasiyosuninşallah hayırlısıyla çatlar da hamiş kalırsın canım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sen ne zamandır istiyorsun klomeni ne kadardır kullanıyorsun bu benim ilk ayımdı
Benim de ilk ayım 1 senedir istiyoruz eylülde 2 yıl olacak biz evleneliAmin canim insallah Benim de ilk ayım 1 senedir ugrasiyoz 2 senelik evliyiz sen ne zamandır ugrasiyosun
benim de haziranda 2 yıl olcak 1.5 sene önce bir düşük oldu ona tek denemede hamile kaldım şimdi ise uğraşıyorum çok tuhafBenim de ilk ayım 1 senedir istiyoruz eylülde 2 yıl olacak biz evleneli
Kaç gün gectiDaha adetime birkaç gün var dayanamadim erken olduğunu bildiğim halde evde test yaptim tabii ki negatif: )
Daha geçmedi canım. İğne vurulali bugün 12.gün oldu. Adetime var iki üç gün. Benimkisi sabırsızlık işte: )Kaç gün gecti
Hayirlisi olsun cnm estofrem niçin veriliyor. klomenle progestan kullananlar var ama onu duymamistim hiç gerekli miKızlar yarın. Klomene baslıyorm. 3. klomenim 2. Cisindr 2 yumurtam. Vardı olmadı bu yüzden bu ay nasılsa olmayacak modundayım tedaviye basladım ama eşim için. Yalnız doktor klomenin yanında estofrem vermedi o biraz kafamı kurcaladı
Benim önceki doktor veriyoduHayirlisi olsun cnm estofrem niçin veriliyor. klomenle progestan kullananlar var ama onu duymamistim hiç gerekli mi
kasıklarımda ağrı var ama anlayamadım adetime de 13-14 gün var
Bilmiyorum canım 1 senedir her ay çok çok umutlanıyordum şimdi bir şey diyemiyorumHadi hayırlısı canim
Bu karın şişliği kasık agrısı catlatma ignesinden mi arkadaşlar bilen var mı yaşayanBilmiyorum canım 1 senedir her ay çok çok umutlanıyordum şimdi bir şey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?