klomen kullananlar

evet kullandım 3 yumurtam oluştu ilk kez kullandım klomeni
bende ilk kez kullandım 3 gün ara verip gidince 12 cm olmuş dedi ve şimdi bırak adetin 3. günü 2şer olarak tekrar başla bitir ve gel dedi acaba kendiliğinden çatlama ihtimali var mı yoksa 12 cm olarak kaldı mı ?

büyümüştür büyük ihtimal ben 4 gün içtim adetim bittikten sınra iki gün sonra gittim istediğim gibi değil dedi 2 gün sonra yine gel dedi gittim 3 tane oluşmuş dedi 20 16 15 mm boylarında çatlatma iğnesi vermiyorum 3 tane olduğundan dedi bakalım ne olacak

inşallah hayırlısyla olur ya olmazsa önümüzde ki ay tekrar kullanacak mısın ?

Kızlar bu klomeni kullandığımızda ignede veriyorlar mi. O kısmı bilmiyorum ben en son 26 martta adet gördüm. Söktürücü verdi Dr. Adetin 2.-3. günü gel dedi. Klomen başlıcaz bu ilacın yan etkileri oldu mu ayrıca sizde.

Bilmiyorum canım 1 senedir her ay çok çok umutlanıyordum şimdi bir şey diyemiyorum

Umudu kaybetmiyoruzzzzzzz. O hep içimizde gizli bir yerlerde kalsın kafamizi boşaltma ya rahatlatmaya çalışalım. Çok taktigimiz içinde olmuyor rahat olalım olmaya çalışalım. Ben de çok taktım ama kendimi toparliyorum. Hadi hayırlısı tekrardan canim

bende halsizlik uykusuzluk panik atağım nefes darlığı falan da oldu ama streste yaptığım için öyle oluyor elimde değil klomen hapını kullandıktan sonra çatlatma iğnesi veriyor ama doktor bana 3 yumurtam oluştuğu için vermedi kist olmasın diye 1-2 tane oluşunca vermek isteyen veriyor ama adeti düzenli olana vermiyorlar gibi

O senin doktoruna ve yumurtaliklarinin gelişimine bağlı canım. Doktor gerekli gormeyebilir ya da risk akmayalim catlatalim deyip iğne verebilir. Benim doktorum bana bıraktı ben vurulmak istedim bugün 13.günüm yarın test yapacam hayırlısı ile

Bende kasiklarda sızı olması dışında yan etkisi olmadi o kadarı da normal aslında yan etki değil sanırım olması geteken bu

Adetlerim hic düzenli değil.

Kacinc
Kaçıncı günün canım?

Dr onunla ilgili birşey demedi. Burada okuyunca sormak istedim bende. Sagolun valla.. Bakalım bende nasil olucak acaba. Esimin sperm testi polisperm çıktı . sayisi fazlaymis buda yumurtlamayi onluyormus. 2 ay olmazsa klomen le gebelik aşılama yapılabilir dedi drum sadece birde hsg çekilecek

Dr onunla ilgili birşey demedi. Burada okuyunca sormak istedim bende. Sagolun valla.. Bakalım bende nasil olucak acaba. Esimin sperm testi polisperm çıktı . sayisi fazlaymis buda yumurtlamayi onluyormus. 2 ay olmazsa klomen le gebelik aşılama yapılabilir dedi drum sadece birde hsg çekilecek
Bende kasiklarda sızı olması dışında yan etkisi olmadi o kadarı da normal aslında yan etki değil sanırım olması geteken bu

Anladım canım. Aynaa da farklı olmuş sende farklı.. Değişiyor baksana etkileri.

Aynen öyle canım herkeste farklı bakalım senin doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…