klomen kullananlar

günaydın arkadaşlar, tarlusal acaba ne zaman söktürecek adetimi. dün bitirdim kutuyu.
heyecanlı, endişeli.. bir karışığım :)

Merhaba arkadaslar bende bu ay başlıcam klomene doktorma adetin 3. günü gidicem başlıyoruz hayırlısıyla sizden ricam bu yolda başarılı olmus bi arkadasım ayrıntılı anlatabılrmı neler yaptı hangi ilaçı kullandı ne kadar bekledı ilişki kaç kez denedi sırayla yazıp bizim gibi yolun başında olanlara anlatrsa cok sevinirimmmm :)

ben kullandım.. iştahımı çok güzel kesiyor. şeker isteyim çok oluyordu ilaç kullanınca kesti .. ilk başlarda baş dönmesi yaptı bende 1 hafta sonra geçti baş dönmem.
benim iştahımı kesmedi ya diyet yapıyordum kullanmadan önce 5 kilo verdim iki haftadır kullanıyorum gram gitmedi acaba neden ?bir de başka türlü faydası oldu mu ?

Herkese merhaba yeni üye oldum bu siteye hep okuyordum ama yazılanları. Bende yazmak istedim. Ben iki yıllık evliyim ve 11 aydır da korunmuyoz. Ilk zamanlar normal dedim olmaması ama bi sorun mu var diye korkmaya başladım. Doktora gittim esim de muayene oldu. Hiç bi sorun çıkmadı yumurtalar oluyodu ama doktor klomen verdi ve yumurtalar 2 tane olunca ilk ayda çatlatma yaptı. Ama catladi mi bilmiyorum tekrar gel demedi. Ama hamilelik olmadı zaten. 2. Ay yine aynı tedavi uyguladı bu kez 4 yumurta oluştu ancak ıgne yapmadi ikiz olabilir falan dedi ama o ayda olmadı. 3. Ayda doktoru değiştirip profesöre gorundum o da sorun yok dedi ama hsg istedi diğer ay yapalım dedi. 3 tane yumurtam oluştu o ayda ve 22mm olduğunda çatlatma yaptı ve büyük ihtimal catladi sancı lardan öyle hissettim ama bu kez de esim sitres yaptı sadece bi kez yapabildik. Doktora gidince esim daha çok sitres yapıyo sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayin

benim iştahımı kesmedi ya diyet yapıyordum kullanmadan önce 5 kilo verdim iki haftadır kullanıyorum gram gitmedi acaba neden ?bir de başka türlü faydası oldu mu ?

öncelikle insülin direncini azaltıyor, böyle olunca da kilo veriyorsun, kilo verince adetlerin düzeliyor, düzelen adet döngünde hamile kalma olasılığın artıyor. ben kullandım dediğim gibi iştahımı baya kapattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…