- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Olsun canım hayırlısı ile hamile kalalim da değer. Artik tedavisiz çocuk sahibi olmak imkansız gibi bir şey canım mecburuzEvet. Bu 3. Dr oldu. Doçent gittiğim muayene ücreti pahalı.. Ama ne yapalım.başka çare yok gibi
Aynen valls.. Giyimden gezmeden kisarim tedavimi olurum. Hep hormon, stres skinti tabii ki güç olur hamile kalmakOlsun canım hayırlısı ile hamile kalalim da değer. Artik tedavisiz çocuk sahibi olmak imkansız gibi bir şey canım mecburuz
İyi geceler canım ben de aynen 6 buçukta kalkmaliyim :) görüşürüzİyi geceler kızlar. Allah rahatlık versin. Yarin is var 6bucukta kalkcam..
Benim de agriyordu canım normal. Bugün test yaptim 3.14 çıktı hamile değilim: (kasıklarım çok aprıyor arkadaşlar
3.14 kan testinde mi çıktıBenim de agriyordu canım normal. Bugün test yaptim 3.14 çıktı hamile değilim: (
Evet canım3.14 kan testinde mi çıktı
Kizlar glifor kullanip da faydasini goren var mi kac gun sonra etki ediyor acaba??..
Benim de agriyordu canım normal. Bugün test yaptim 3.14 çıktı hamile değilim: (
aynı durumdayız seninle ayın 13üne kadar nasıl bekliycez bilemiyorum valla beklemek çok zormuş.neyde kaçıncı gün canım en erken 13 haziranda adet olmam lazım işte canım pazartesi klomen hapım bitti bir hafta oldu
hayırlısı bakalım canım bekleyeceğizaynı durumdayız seninle ayın 13üne kadar nasıl bekliycez bilemiyorum valla beklemek çok zormuş.
benim iştahımı kesmedi ya diyet yapıyordum kullanmadan önce 5 kilo verdim iki haftadır kullanıyorum gram gitmedi acaba neden ?bir de başka türlü faydası oldu mu ?ben kullandım.. iştahımı çok güzel kesiyor. şeker isteyim çok oluyordu ilaç kullanınca kesti .. ilk başlarda baş dönmesi yaptı bende 1 hafta sonra geçti baş dönmem.
benim iştahımı kesmedi ya diyet yapıyordum kullanmadan önce 5 kilo verdim iki haftadır kullanıyorum gram gitmedi acaba neden ?bir de başka türlü faydası oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?