klomen kullananlar

Ne stresi yapiyorki herzamanki gibi olacak senin onu rahatlatman gerekiyor onu motive etmelisin yoksa olmaz

Klomen 6 ay kullanilir tedavi boyunca hamilelik olmazsa baska tedavilere geçilir klomeni adetin son günleri başlatir doktorla ve seni belli günlerde yuurtanin boyutuna bakmak için çağirir yumurtan en az 18mm gelince doktorun sana iğne verir buda yumurtayi çatlatmak içindir sonra sana saat verir genelde 36 saat civari esinle iliskiye girmeni söyler ve diğer günler devam edersin iliskiye 14 gün sanra gebelik varsa genelde idrar testinde silik kan testinde net çikar gebelik yoksa adet olursun bu tedavilerden sonuç alamazsan zaten iğneli tedavilere geçilir

Kızlar bugün klomene günde 3 kez olmak üzere almaya başladim günde iki tane klomenle çok geç olusmustu yumurtalar insallah bu kez olur bundada olmazsa aşilama oda olmazsa eylülde tüp bebek artk hepimize bol şansss :)))

hayırlısıyla bu ay olur inşallah ben de bu ay ilk kez kullandım kasıklarımda çok ağrı var bugün de kasıklarıma bir şey batıyor gibiydi

Kizlar birşey sorcak ben en son 24 martta adet oldum maalesef hamile değilim kist flnda yok doktor klomen verdi günde iki tane içtim beş gün sonra beş gün ara ver gün aşırı birlikte olun dedi bugün 3 haziran hala adet olmadım dün akşam evde test yaptım tek çizgi offff bi akıl verin napıyım

Baya geçmis ilaç vermesi gerekiyordu söktürücü falan

:))) tamam karistirdim kimmis bakayim tekrar ağri olmasi normal ne güzel gelismis yumurtalarin
bakalım hamile olacak mıyım ALLAH izin verecek mi hayırlısı bir arkadaşımın tek yumurtası gelişmişti hamile şimdi darısı hepimize

Eşim doktor gün verince öyle şu gün olacak deyince stres oluyo ona çaktırmamaya çalışıyorum ama ıgne vurulunca anliyo

yok canım 1 senedir olmuyordu canım klomene başlayalım dedi doktor ilk kez kullandım bakalım ben aşırı stres yapıyordum eşimi de strese sokuyordum tabii
Olur yaa ne güzel sorun yokmus şükret haline klomenle kalirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…