Ne stresi yapiyorki herzamanki gibi olacak senin onu rahatlatman gerekiyor onu motive etmelisin yoksa olmazHerkese merhaba yeni üye oldum bu siteye hep okuyordum ama yazılanları. Bende yazmak istedim. Ben iki yıllık evliyim ve 11 aydır da korunmuyoz. Ilk zamanlar normal dedim olmaması ama bi sorun mu var diye korkmaya başladım. Doktora gittim esim de muayene oldu. Hiç bi sorun çıkmadı yumurtalar oluyodu ama doktor klomen verdi ve yumurtalar 2 tane olunca ilk ayda çatlatma yaptı. Ama catladi mi bilmiyorum tekrar gel demedi. Ama hamilelik olmadı zaten. 2. Ay yine aynı tedavi uyguladı bu kez 4 yumurta oluştu ancak ıgne yapmadi ikiz olabilir falan dedi ama o ayda olmadı. 3. Ayda doktoru değiştirip profesöre gorundum o da sorun yok dedi ama hsg istedi diğer ay yapalım dedi. 3 tane yumurtam oluştu o ayda ve 22mm olduğunda çatlatma yaptı ve büyük ihtimal catladi sancı lardan öyle hissettim ama bu kez de esim sitres yaptı sadece bi kez yapabildik. Doktora gidince esim daha çok sitres yapıyo sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayin
Klomen 6 ay kullanilir tedavi boyunca hamilelik olmazsa baska tedavilere geçilir klomeni adetin son günleri başlatir doktorla ve seni belli günlerde yuurtanin boyutuna bakmak için çağirir yumurtan en az 18mm gelince doktorun sana iğne verir buda yumurtayi çatlatmak içindir sonra sana saat verir genelde 36 saat civari esinle iliskiye girmeni söyler ve diğer günler devam edersin iliskiye 14 gün sanra gebelik varsa genelde idrar testinde silik kan testinde net çikar gebelik yoksa adet olursun bu tedavilerden sonuç alamazsan zaten iğneli tedavilere geçilirMerhaba arkadaslar bende bu ay başlıcam klomene doktorma adetin 3. günü gidicem başlıyoruz hayırlısıyla sizden ricam bu yolda başarılı olmus bi arkadasım ayrıntılı anlatabılrmı neler yaptı hangi ilaçı kullandı ne kadar bekledı ilişki kaç kez denedi sırayla yazıp bizim gibi yolun başında olanlara anlatrsa cok sevinirimmmm :)
hayırlısıyla bu ay olur inşallah ben de bu ay ilk kez kullandım kasıklarımda çok ağrı var bugün de kasıklarıma bir şey batıyor gibiydiKızlar bugün klomene günde 3 kez olmak üzere almaya başladim günde iki tane klomenle çok geç olusmustu yumurtalar insallah bu kez olur bundada olmazsa aşilama oda olmazsa eylülde tüp bebek artk hepimize bol şansss :)))
Sen adet oldunmu kan testin tekrarlandimihayırlısıyla bu ay olur inşallah ben de bu ay ilk kez kullandım kasıklarımda çok ağrı var bugün de kasıklarıma bir şey batıyor gibiydi
adetime 10 gün var canımSen adet oldunmu kan testin tekrarlandimi
Kan testi yaptiran sen değilmiydin kim di o :)))) 3 küsür cikanadetime 10 gün var canım
yok ben değildim benim de 3 tane yumurtam oluştuKan testi yaptiran sen değilmiydin kim di o :)))) 3 küsür cikan
Baya geçmis ilaç vermesi gerekiyordu söktürücü falanKizlar birşey sorcak ben en son 24 martta adet oldum maalesef hamile değilim kist flnda yok doktor klomen verdi günde iki tane içtim beş gün sonra beş gün ara ver gün aşırı birlikte olun dedi bugün 3 haziran hala adet olmadım dün akşam evde test yaptım tek çizgi offff bi akıl verin napıyım
:))) tamam karistirdim kimmis bakayim tekrar ağri olmasi normal ne güzel gelismis yumurtalarinyok ben değildim benim de 3 tane yumurtam oluştu
bakalım hamile olacak mıyım ALLAH izin verecek mi hayırlısı bir arkadaşımın tek yumurtası gelişmişti hamile şimdi darısı hepimize:))) tamam karistirdim kimmis bakayim tekrar ağri olmasi normal ne güzel gelismis yumurtalarin
Ne güzel bizde anne olalim artkbakalım hamile olacak mıyım ALLAH izin verecek mi hayırlısı bir arkadaşımın tek yumurtası gelişmişti hamile şimdi darısı hepimize
Ona cok normal bir durum senlik bir sorun değil deEşim doktor gün verince öyle şu gün olacak deyince stres oluyo ona çaktırmamaya çalışıyorum ama ıgne vurulunca anliyo
yok canım 1 senedir olmuyordu canım klomene başlayalım dedi doktor ilk kez kullandım bakalım ben aşırı stres yapıyordum eşimi de strese sokuyordum tabiiNe güzel bizde anne olalim artk((( sende pko varmi
Biraz ara verin böyle devam ederse sen aşilama yaptir artikBi daha ki ay doktora gitmeme kararı aldım rahat bırakırsak daha iyi olur diye dusunduk
Olur yaa ne güzel sorun yokmus şükret haline klomenle kalirsin benceyok canım 1 senedir olmuyordu canım klomene başlayalım dedi doktor ilk kez kullandım bakalım ben aşırı stres yapıyordum eşimi de strese sokuyordum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?