şükrediyorum canım ama işte VEREN ALLAH O NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN sorun olmasa da olmayınca da olmuyor ben sanıyordum ki aa korunma bitince hemen kalırım o kadar kolay olmuyormuşOlur yaa ne güzel sorun yokmus şükret haline klomenle kalirsin bence
Malesef bende korundum ilk yillar bilseydim ozaman baslardim tedaviye falanşükrediyorum canım ama işte VEREN ALLAH O NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN sorun olmasa da olmayınca da olmuyor ben sanıyordum ki aa korunma bitince hemen kalırım o kadar kolay olmuyormuş
Burda ayıp kalmadi artk :)))Aynen canım bende öyle düşünüyorum temmuz da hsg den sonra aşılama olsun diyorum he şu an da adetime bi hafta falan var bu ay için umudum yok iğneden sonrasını degerlendiremedik ayıp olacak söylemesi belki ama bi kez oldu
8 ay korunduk 1 senedir korunmuyoruz olmadı hayırlısı bekliyoruz bakalım ALLAH hepimizi sevindirsinMalesef bende korundum ilk yillar bilseydim ozaman baslardim tedaviye falan
Hiç belli olmaz neden olmasinBugün kasiklarimda batma gibi bi sancı oluyo sık idrar da geliyo ama bebise yormuyorum bi kere den ne bileyim filmlerde olur gibi geliyo☺
Alinti yap cnm kime soru soruyosan veya cevapliyosan böyle anlasilmiyor bana soruyorsan 5 yillik evliyim 2 yil korundum gecenyıl düşüğüm oldu hgs temiz bu yil tekrar basladim ikinci klomenim ve bende pko varKaç aydır tedavi goruyosun canim
Pko nun ne olduğunu bilmiyorum canım çok duydum amaAlinti yap cnm kime soru soruyosan veya cevapliyosan böyle anlasilmiyor bana soruyorsan 5 yillik evliyim 2 yil korundum gecenyıl düşüğüm oldu hgs temiz bu yil tekrar basladim ikinci klomenim ve bende pko var
EvetÇoklu alıntı kısmından mi oluyo canim alinti
Pardon cevapla kimindan sasirdim
Cevapla kismindanÇoklu alıntı kısmından mi oluyo canim alinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?