klomen kullananlar

Aynen canım bende öyle düşünüyorum temmuz da hsg den sonra aşılama olsun diyorum he şu an da adetime bi hafta falan var bu ay için umudum yok iğneden sonrasını degerlendiremedik ayıp olacak söylemesi belki ama bi kez oldu

Olur yaa ne güzel sorun yokmus şükret haline klomenle kalirsin bence
şükrediyorum canım ama işte VEREN ALLAH O NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN sorun olmasa da olmayınca da olmuyor ben sanıyordum ki aa korunma bitince hemen kalırım o kadar kolay olmuyormuş

şükrediyorum canım ama işte VEREN ALLAH O NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN sorun olmasa da olmayınca da olmuyor ben sanıyordum ki aa korunma bitince hemen kalırım o kadar kolay olmuyormuş
Malesef bende korundum ilk yillar bilseydim ozaman baslardim tedaviye falan

Burda ayıp kalmadi artk :)))

Bugün kasiklarimda batma gibi bi sancı oluyo sık idrar da geliyo ama bebise yormuyorum bi kere den ne bileyim filmlerde olur gibi geliyo☺

Kaç aydır tedavi goruyosun canim
Alinti yap cnm kime soru soruyosan veya cevapliyosan böyle anlasilmiyor bana soruyorsan 5 yillik evliyim 2 yil korundum gecenyıl düşüğüm oldu hgs temiz bu yil tekrar basladim ikinci klomenim ve bende pko var

Iyi bak çok şükür canım bi sorun yokmuş hsg de de. Zamanını bekliyo demek ama sabretmek zor biliyorum

Kizlar merhaba galiba hamileyim çok şükür dünden beri iki gebelik testi ve ikiside pozitif doktora gideceğim birazdan dönünce eğer bir sorun yoksa 8. Ayımin sonunda hangi kocakari ilaçları ile hamile kaldığımı yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…