Canım çok sevindim Tebrikler darısı başımıza kaç gün geçti adetinKizlar merhaba galiba hamileyim çok şükür dünden beri iki gebelik testi ve ikiside pozitif doktora gideceğim birazdan dönünce eğer bir sorun yoksa 8. Ayımin sonunda hangi kocakari ilaçları ile hamile kaldığımı yazacağım
Daha yeni ikigun geçti ama ben erken yaptım dünCanım çok sevindim Tebrikler darısı başımıza kaç gün geçti adetin
Bi tedavi gördün mü peki canım yoksa öyle kendiliğinden mi olduDaha yeni ikigun geçti ama ben erken yaptım dün
Gördüm canım 2.kez klomen ve ovitrelle kullandım ama ekstra bu ay baya bi kocakari şeyleri denedimBi tedavi gördün mü peki canım yoksa öyle kendiliğinden mi oldu
Bende 3.kez kullandım bu ay klomeni ve ilk kez çatlatma oldu daha önceki doktorum 4 yumurta olduğu için ıgne yapmamışti. Bu ay oldum ıgne ama bi kere şey oldu umudum yok bu yuzdenGördüm canım 2.kez klomen ve ovitrelle kullandım ama ekstra bu ay baya bi kocakari şeyleri denedim
Takma rahat ol bu benim 4. Gebeliğim ilki ve ikincisi karnımda oldu tedavisiz üçüncüye oğlum dünyaya geldi çok şükür é artık 7 yaşında bi kardes yapalım dedik 2014 de olmuyo her ay taktım üzüldüm olmuyo bu ay dedimki Son olmuyos olmuyo yaaa bidakine ay bırakcam tedaviyi felan dedim ve tuttu çok şükür dediğim gibi ama ekstra şeyler yaptım ilaç harici gidiyimmgeliyim yazan cnmBende 3.kez kullandım bu ay klomeni ve ilk kez çatlatma oldu daha önceki doktorum 4 yumurta olduğu için ıgne yapmamışti. Bu ay oldum ıgne ama bi kere şey oldu umudum yok bu yuzden
Tamam canım git gel bizi de bilgilendir bekliyorum merakla neler yaptiginiTakma rahat ol bu benim 4. Gebeliğim ilki ve ikincisi karnımda oldu tedavisiz üçüncüye oğlum dünyaya geldi çok şükür é artık 7 yaşında bi kardes yapalım dedik 2014 de olmuyo her ay taktım üzüldüm olmuyo bu ay dedimki Son olmuyos olmuyo yaaa bidakine ay bırakcam tedaviyi felan dedim ve tuttu çok şükür dediğim gibi ama ekstra şeyler yaptım ilaç harici gidiyimmgeliyim yazan cnm
gözünüz aydın bu ay ben de ilk kez klomen kullandım kasık ağrım çok batmalar var acaba hamile olabilir miyim adetime 8-9 gün varTakma rahat ol bu benim 4. Gebeliğim ilki ve ikincisi karnımda oldu tedavisiz üçüncüye oğlum dünyaya geldi çok şükür é artık 7 yaşında bi kardes yapalım dedik 2014 de olmuyo her ay taktım üzüldüm olmuyo bu ay dedimki Son olmuyos olmuyo yaaa bidakine ay bırakcam tedaviyi felan dedim ve tuttu çok şükür dediğim gibi ama ekstra şeyler yaptım ilaç harici gidiyimmgeliyim yazan cnm
Çatlatma iğnesi de oldun mu canim o biraz kasik ağrısı yapargözünüz aydın bu ay ben de ilk kez klomen kullandım kasık ağrım çok batmalar var acaba hamile olabilir miyim adetime 8-9 gün var
Canım naptin doktor da gerçekten gebe misinTakma rahat ol bu benim 4. Gebeliğim ilki ve ikincisi karnımda oldu tedavisiz üçüncüye oğlum dünyaya geldi çok şükür é artık 7 yaşında bi kardes yapalım dedik 2014 de olmuyo her ay taktım üzüldüm olmuyo bu ay dedimki Son olmuyos olmuyo yaaa bidakine ay bırakcam tedaviyi felan dedim ve tuttu çok şükür dediğim gibi ama ekstra şeyler yaptım ilaç harici gidiyimmgeliyim yazan cnm
yok canım vermedi doktor 3 yumurtam oluştuğu için kist oluşmasın dediÇatlatma iğnesi de oldun mu canim o biraz kasik ağrısı yapar
Geçen ay benim de 4 yumurtam oluşmuştu bana da ıgne yapmadi. Gebelik belirtilerinde kasik ağrısı oluyo şişlik falan da oluyomus dün gece benim de çok sancim vardı ama ne bileyim hamile miyim diye yormadan pek benim de adete 8 9 gün var bakalım nolcak inşallah hamile kalırsın canim☺yok canım vermedi doktor 3 yumurtam oluştuğu için kist oluşmasın dedi
hayırlısı canım hepimiz hayırlısıyla hamiş oluruz inşallah canım sen ne kadardır istiyorsun bebek 1 senedir olmuyor benim deGeçen ay benim de 4 yumurtam oluşmuştu bana da ıgne yapmadi. Gebelik belirtilerinde kasik ağrısı oluyo şişlik falan da oluyomus dün gece benim de çok sancim vardı ama ne bileyim hamile miyim diye yormadan pek benim de adete 8 9 gün var bakalım nolcak inşallah hamile kalırsın canim☺
Cokkkkk mutlu oldummm cnm yaaa allah kucana almayi nasip etsin nasil oldu bir sorun varmiydiKizlar merhaba galiba hamileyim çok şükür dünden beri iki gebelik testi ve ikiside pozitif doktora gideceğim birazdan dönünce eğer bir sorun yoksa 8. Ayımin sonunda hangi kocakari ilaçları ile hamile kaldığımı yazacağım
Adete yakinda rahim kalinlasirMrb ben benim adetim 4gun gecti bu ay klomen kullanmistim bugun doktoruma gittim ulttasonla bakti rahim kalinligin cok iyi gebesin sen dedi kan testi istedi acil ama negatif cikti ama 2gundur kahverengi leke geliyor sadece ve inanilmaz basim donuyor cok kotuyum neden bole oldu klomen etkisi yaparmi neoluo bana bileemiorum
Inşallah canım bende 11 aydır istiyorum ama tık yok daha☺3 aydır da doktora gidiyorumhayırlısı canım hepimiz hayırlısıyla hamiş oluruz inşallah canım sen ne kadardır istiyorsun bebek 1 senedir olmuyor benim de
Teşekkür ederim isteyen herkeze versin allahCokkkkk mutlu oldummm cnm yaaa allah kucana almayi nasip etsin nasil oldu bir sorun varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?