- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 41
Evet kan testi yaptı daha çok yeni 3-4 haftalık dedi ama muayene etmedi haftaya gel perşembe dedi keseye bakıcaz dedi daha adetini bir gün gecti benim erken öğenin ben iğnelerin var ondan hemen gittim oğlumda da doğuma kadar iğne vurulmustum hergün kan sulandırıcı bundada başladım dün ilk iğneCanım naptin doktor da gerçekten gebe misin
Hayırlı olsun canım uyguladgın kocakarı yontemlerını anlatıcaktın :)Evet kan testi yaptı daha çok yeni 3-4 haftalık dedi ama muayene etmedi haftaya gel perşembe dedi keseye bakıcaz dedi daha adetini bir gün gecti benim erken öğenin ben iğnelerin var ondan hemen gittim oğlumda da doğuma kadar iğne vurulmustum hergün kan sulandırıcı bundada başladım dün ilk iğne
Teşekkür ederım canım inşallah hepmız bebeklerımıze kavusucaz :)Klomen 6 ay kullanilir tedavi boyunca hamilelik olmazsa baska tedavilere geçilir klomeni adetin son günleri başlatir doktorla ve seni belli günlerde yuurtanin boyutuna bakmak için çağirir yumurtan en az 18mm gelince doktorun sana iğne verir buda yumurtayi çatlatmak içindir sonra sana saat verir genelde 36 saat civari esinle iliskiye girmeni söyler ve diğer günler devam edersin iliskiye 14 gün sanra gebelik varsa genelde idrar testinde silik kan testinde net çikar gebelik yoksa adet olursun bu tedavilerden sonuç alamazsan zaten iğneli tedavilere geçilir
Evet evet kızlar ben 8 aydır deniyorum ve tutmuyordu birtürlü geçen ay hastalaninca hemen bir araştırma yaptım netten ve mecitefendi hayıt suyu diye birşey duydum çok hamile kalan var hemen araştırıp eczanemizde. Com dan aldım iki litre ve içmeye başladım sabah akşam ikincisinde yine araştırıyorum yöntemleri sütü duydum ovitrelle iğnesini olduğum gün normalde pastorize sütü kaynatıp buharın à oturdum biraz yorucu ama olsun bide iğneden önceki günde dahil 5 gün üst üste ilişki oldu.doktor sadece ovitrelle den 36 saat sonra dedi ben onu dinlemedi m açıkçası zaten kaybetcek bişeyim olmadigindan inşallah sizde deneyin arkadaşlar kocamda inanmamisti ama şimdi .....Hayırlı olsun canım uyguladgın kocakarı yontemlerını anlatıcaktın :)
Teşekkür ederiz bu mecitefendının sıtesındede satısı var hayıt tohumumu alıp kaynatıp içsek suyunumu alıp içelim direk acabaEvet evet kızlar ben 8 aydır deniyorum ve tutmuyordu birtürlü geçen ay hastalaninca hemen bir araştırma yaptım netten ve mecitefendi hayıt suyu diye birşey duydum çok hamile kalan var hemen araştırıp eczanemizde. Com dan aldım iki litre ve içmeye başladım sabah akşam ikincisinde yine araştırıyorum yöntemleri sütü duydum ovitrelle iğnesini olduğum gün normalde pastorize sütü kaynatıp buharın à oturdum biraz yorucu ama olsun bide iğneden önceki günde dahil 5 gün üst üste ilişki oldu.doktor sadece ovitrelle den 36 saat sonra dedi ben onu dinlemedi m açıkçası zaten kaybetcek bişeyim olmadigindan inşallah sizde deneyin arkadaşlar kocamda inanmamisti ama şimdi .....
Valla ben suyunu aldım kaynatmaya uğraşma bence hiç üsenirsin yarım kalır direk suyunu içtim sabah aksamTeşekkür ederiz bu mecitefendının sıtesındede satısı var hayıt tohumumu alıp kaynatıp içsek suyunumu alıp içelim direk acaba
Çok sagol canım hemen alıp denıcem ne kadar mıktarda içtin ben sökturucü içtim ve adet olmayı beklıyorum 3.gun doktora gidicem klomen verıcek bana iğneye kadar içeyim diyorum bende belkı ıgne vermez ama sütü de denıcemValla ben suyunu aldım kaynatmaya uğraşma bence hiç üsenirsin yarım kalır direk suyunu içtim sabah aksam
Valla ben düne kadar yarısından biraz fazla 1 çay bardağı suyun üzerini doldurup sabah akşam içtim hemen al başla hamile olduğunu öğrenince bırakırsan daha garantiÇok sagol canım hemen alıp denıcem ne kadar mıktarda içtin ben sökturucü içtim ve adet olmayı beklıyorum 3.gun doktora gidicem klomen verıcek bana iğneye kadar içeyim diyorum bende belkı ıgne vermez ama sütü de denıcem
Bakalım inşallah allah nasıp ederse bendede ıse yarar bı vesıle olur tesekkur ederız bılgılerın için :)Valla ben düne kadar yarısından biraz fazla 1 çay bardağı suyun üzerini doldurup sabah akşam içtim hemen al başla hamile olduğunu öğrenince bırakırsan daha garanti
Rica ederim insallah bende bide kese yi görsem içim rahatlik hayirlisiBakalım inşallah allah nasıp ederse bendede ıse yarar bı vesıle olur tesekkur ederız bılgılerın için :)
cnm hayıt suyu ıle ılgılı yazıklarımızı oku en son sayfadaben kullandım.. iştahımı çok güzel kesiyor. şeker isteyim çok oluyordu ilaç kullanınca kesti .. ilk başlarda baş dönmesi yaptı bende 1 hafta sonra geçti baş dönmem.
nerede canım.cnm hayıt suyu ıle ılgılı yazıklarımızı oku en son sayfada
bu sayfadan yukarı dogru oku cnmnerede canım.göremedim
Ben mecitefendi nin kendi sitesi var ordan sıparıs verdım cnmSen nereden alicaksin canım.
Valla ben idrarda adet gunu yaptirdim ciktidaha çok erken zaten 12 gün iğnenin etkisi var 13 veya 14.gun yap garanti olurKizlar 27 mayista catlatms ignesi yaptirdim.kanda yada idrarda ne zaman test yaptirmaliyim sizce.en erken ne zaman belli olur acaba
Valla ben idrarda adet gunu yaptirdim ciktidaha çok erken zaten 12 gün iğnenin etkisi var 13 veya 14.gun yap garanti olur
Malesef cnm 4. Ü gebeliğim iki tane karnımda oldu bir oğlum var7 yaşında 8aydır da olsun diye uğraşıyorum çok şükür buay tuttu inşallah isteyen herkeze nasip etsinAdetim 16 sinda.doktor 17 sinde kan tahlili yapariz demisti ama o zamana kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum :) allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin.ilk denemedemi oldu bebegin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?