klomen kullananlar

kızlar , klomene başlıcam ama adet söktürücü biteli 9. gün bugün ben hala adet olmadım yarın 10 . gün olacak.
tarlusal 10 gün içinde söktürüyormuş bir gün kaldı ama.. yarında olmazsam adet dr la görüşeyim değil mi

merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve korunmuyoruz çocuk isteğimiz var doktora gittiğimde bende pko denilen durumun olduğunu öğrendim.doktorum bu ay ilk defa klomen tedavisine başladı adetin 5.günü ve 5 gün boyunca sabbah 1 akşam 1 şeklinde kullandım bugün kontrole gittim fakat yumurtanın istenilen büyüklükte olmadığını ve 3 gün daha klomene devam etmem gerektiğini ve tekrar cumartesi günü kontrole çağırdı Acaba bu 3 günde güzel sonuç alabilirmiyim içim içimi yiyor.Eşimin çok çocuk isteği var onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum çok üzülüyorum.

yumurta büyüme iğnesini ilk defa duydum çatlatma iğnesini biliyordum.bana klomeni 3 gün daha uzattı iğne falan demedi belki 3günde de büyümezse o zaman der peki sudeizmir sen sonuç aldınmı çatlama iğneside olmuşsun sanırım

Benim 2 yumurtam oluştu 17 ve 20mm henüz bekliyorum adet günümü umarım hamileyimdir benim de ilk denemem.dr klomen diyosan öyle yap çünkü bu ilaçlar dikkatli kullanmak lazim

Arkadaşlar hamileyim bugün kan testi yaptırdım şükürler olsun dualarim kabul oldu Allah isteyen herkese nasip eder insallah çok farklı bir duygu
günün geçtikten sonra mı tahlil yaptırdın canım klomen sayesinde mi oldu bu

günün geçtikten sonra mı tahlil yaptırdın canım klomen sayesinde mi oldu bu
Yok canim günüm geçmedi cuma yada cumartesi adet olmam lazımdı dayanamadım gittim test yaptırdım çıktı ilk kez bu ay klomen kullandım pko var bende ama çok sukur ilk ayimda tuttu sağlıkla devam eder inşallah

Catlatma ignesinden 14 gün sonra test yaptım negatif daha adetime 8gun var .olsaydı çıkardı demi erken gebelik testi yaptım. İlk ayda tutmadı çok mutsuzum

ne kadar güzel ilk ayda olmuş bende de pko var klomende ilk ayım ama yumurtam bile gelişmedi o yüzden hiç umudum yok .Allahım inşallah bu mutluluğu birgün yaşatır

ben de senin gibi cumartesi adet olmam lazım biraz önce sağlık ocağından geldim kan verdim ben de bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım ben de hamile miyim hayırlısı

ben de senin gibi cumartesi adet olmam lazım biraz önce sağlık ocağından geldim kan verdim ben de bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım ben de hamile miyim hayırlısı
Sağlıkla hayirlisiyla inşallah öylesindir canım bol bol dua edin arkadaşlar Allahım tez zamanda bu mutluluğu sizlerede yasatsin inşallah

Sağlıkla hayirlisiyla inşallah öylesindir canım bol bol dua edin arkadaşlar Allahım tez zamanda bu mutluluğu sizlerede yasatsin inşallah
amin ediyorum canım hayırlısı diyorum bakalım belirtiler umut ettiriyor ama sende ne gibi belirtiler var dudaklarım çatladı benim kasık ağrısı karın ağrısı acıması falan bazen batma falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…