- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 41
Ovulasyon testine pek inanmayın bende birgün kala yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı sonra hastalandim en güzeli gebelik testi yap varsa zaten silikte olsa çıkıyorKızlar 4 gün kaldı adetime ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı çok heycanlandım hamilelik olabilir mi acaba yaaEki Görüntüle 1551634
merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve korunmuyoruz çocuk isteğimiz var doktora gittiğimde bende pko denilen durumun olduğunu öğrendim.doktorum bu ay ilk defa klomen tedavisine başladı adetin 5.günü ve 5 gün boyunca sabbah 1 akşam 1 şeklinde kullandım bugün kontrole gittim fakat yumurtanın istenilen büyüklükte olmadığını ve 3 gün daha klomene devam etmem gerektiğini ve tekrar cumartesi günü kontrole çağırdı Acaba bu 3 günde güzel sonuç alabilirmiyim içim içimi yiyor.Eşimin çok çocuk isteği var onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum
benim de bu ay ilk denemem 5 gün klomen kullandım 2 tane yumurta büyütücü iğne verdi dr. Ama bana yeterli büyüklükte ya da değil bişey demedi .ben adetin 2.günü başladım 2 3 4 5 6 .günü klomen 7. Ve 8.gün iğne 10.gün catlatma ignesi oldum .yani iğne verdi bana.
Benim 2 yumurtam oluştu 17 ve 20mm henüz bekliyorum adet günümü umarım hamileyimdir benim de ilk denemem.dr klomen diyosan öyle yap çünkü bu ilaçlar dikkatli kullanmak lazimyumurta büyüme iğnesini ilk defa duydum çatlatma iğnesini biliyordum.bana klomeni 3 gün daha uzattı iğne falan demedi belki 3günde de büyümezse o zaman der peki sudeizmir sen sonuç aldınmı çatlama iğneside olmuşsun sanırım
Hayırlı olsun canım klomene mi nasıl oldu biraz anlatirmisinArkadaşlar hamileyim bugün kan testi yaptırdım şükürler olsun dualarim kabul oldu Allah isteyen herkese nasip eder insallah çok farklı bir duygu
günün geçtikten sonra mı tahlil yaptırdın canım klomen sayesinde mi oldu buArkadaşlar hamileyim bugün kan testi yaptırdım şükürler olsun dualarim kabul oldu Allah isteyen herkese nasip eder insallah çok farklı bir duygu
AMİNsudeizmir inşallah güzel haberi alırsın ozpoi06 çok sevindim bu mutlu anı allahım tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin
Yok canim günüm geçmedi cuma yada cumartesi adet olmam lazımdı dayanamadım gittim test yaptırdım çıktı ilk kez bu ay klomen kullandım pko var bende ama çok sukur ilk ayimda tuttu sağlıkla devam eder inşallahgünün geçtikten sonra mı tahlil yaptırdın canım klomen sayesinde mi oldu bu
ben de senin gibi cumartesi adet olmam lazım biraz önce sağlık ocağından geldim kan verdim ben de bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım ben de hamile miyim hayırlısıYok canim günüm geçmedi cuma yada cumartesi adet olmam lazımdı dayanamadım gittim test yaptırdım çıktı ilk kez bu ay klomen kullandım pko var bende ama çok sukur ilk ayimda tuttu sağlıkla devam eder inşallah
Sağlıkla hayirlisiyla inşallah öylesindir canım bol bol dua edin arkadaşlar Allahım tez zamanda bu mutluluğu sizlerede yasatsin inşallahben de senin gibi cumartesi adet olmam lazım biraz önce sağlık ocağından geldim kan verdim ben de bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım ben de hamile miyim hayırlısı
amin ediyorum canım hayırlısı diyorum bakalım belirtiler umut ettiriyor ama sende ne gibi belirtiler var dudaklarım çatladı benim kasık ağrısı karın ağrısı acıması falan bazen batma falanSağlıkla hayirlisiyla inşallah öylesindir canım bol bol dua edin arkadaşlar Allahım tez zamanda bu mutluluğu sizlerede yasatsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?