klomen kullananlar

Ben oturduğum yerden kalkınca birden kasigima ağrı giriyor sonra hemen geçiyor ani hareket ettiğimde falanda öyle oluyor belim çok ağrıyor çok şiştim ayaklarım karnım falan şişti sabahları kalktığımda sanki birkaç gündür yemek yememisim gibi migdem kaziniyor bide kokuya çok hassaslastim canım

EVET AYNEN KARNIM KAZINIYOR BENİM DE AY UMUTLANSAM MI BİLEMEDİM YA

Umutlanmamak daha iyi mı kötü mü bilemiyorum ... geç döllenme test yanlış erken yaptık Vs diyip ben de hep kendimi kandirdim 1 senedir ama sonrası hüsran ... umutlaninca vakit daha çabuk geçiyor oyalaniyosun... vakti gelince elbet olucak

haklısın daha bu kadar umutlanmayacağım

cnm bi gelişme var mı gebelik falan klomen işe yaradı mı diye merak ediyorum ben de baslycm bu ay 15 günlük adet gecikmesinden sonra adet oldum dün bakalım artik
Klomen ve çatlatma iğnesi 14.gün ader oldum doktora gittim 2 tane kist oluşmuş büyük tedaviyi bu ay birakicaz dedi doğum kontrol hapı ve kan sulandırıcı verdi. 10 Gün sonra gel bakalım dedi pazartesi gidicem.bende ise yaramadı malesef en azından bu ay .sen naptın canım ?

Arkadaşlar merhaba,16 aylık evliyim ve 6 aydır bebek için uğraşıyoruz,eşimde sorunlar vardı ve biraz da olsun düzeldi. Benim dr um klomene başlattı beni adetimin ikinci günü başladım ve 5 gün içtim,bir gün ara verdim ve bugün kontrole gittim. Bir sağ ve bir solda 2 yumurtam var soldaki 13ml sağdaki 10ml,yetersiz dedi ve 2gün daha klomen kullan salı günü gel dedi.Yumurtalıkların da küçük biraz dedi ama şimdiden önce 3dr a gittim hiçbiri küçük demedi,aksine hepsi gayet iyi demişti. 31 günde bir adet oluyorum ben ve adetlerim gayet düzenli. Sizce normal mi yoksa bir sorun falan mı var bende.

arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep

Bnde dün yani adetimin 3 günü klomene başladım doktor haftaya cuma kontrole çağırdı yumurta oluşumu var mı yok mu diye bakcak bana catlatma ignesinden bahsetmedi acaba bn kendim istesem mi bilemedim hakkımızda hayırlısı inş

Bende bugun doktora gıdıp husrana ugrayanlardanım 14 gun olmasına ragmeb 10 mm 1 tane ve dahada kucuk yunurtacıklar olusmus ama yumurtalıklarımdakı kıstelrı ben bıle gordum cok fazla pko oldugu ıcın sanırım doktor klomene yanıt vermemıs yumustalıkların dedı onunla olmucak dedı baska bı tedavı onercek ama 17 snden snra gun asırı ılıskı dedı ben sımdı napıcam ya doktor ne dozu cıkarttı ne ıgne verdı 1 ay bekle dıyo gebelık olmassa baska merkeze yonlendırcem dıyo napıcam ben sındı kızlar

kızlar bende 3 gün önce gittim adetimin 10.günü idi yumurtalarım 18 17 15 13 cm olmuşlardı bu gün yine gidicem bakalım çatlatma iğnesi yapcak mı? yoksa ne diyecek çok merak ediyorum?

Arkadaşlar merhaba,sabah kontrolüm vardı. Sağda 10 ml olan yumurtam 19ml soldaki de 18 ml olmuş.Çok güzel gelişmiş dedi,ben bile gayet rahatlıkla gördüm,eğer tutarsa ikiz olabilir dedi. Ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı ve git al iğneni acilde vurdur şimdi dedi. İğneyi raporla yazdığı için sadece 12 tl ödedim. Bugün boş geçin 24-26-28-30 ilişki olsun,ilişkiden sonra 1 saat kesinlikle kalkma,ayaklarını yükseğe koy dedi. Sabah 10da yaptırdm iğnemi göbekten. Bana önereceğiniz bir şeyler var mı acaba???

merhaba bende aynı senin gibi bugun saat 10 da çatlatma iğnesi vurundum benimkiler 19 ve 22 mm olmuş çok güzel dedi dktrum sana doktorun progestan verdi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…