EVET AYNEN KARNIM KAZINIYOR BENİM DE AY UMUTLANSAM MI BİLEMEDİM YABen oturduğum yerden kalkınca birden kasigima ağrı giriyor sonra hemen geçiyor ani hareket ettiğimde falanda öyle oluyor belim çok ağrıyor çok şiştim ayaklarım karnım falan şişti sabahları kalktığımda sanki birkaç gündür yemek yememisim gibi migdem kaziniyor bide kokuya çok hassaslastim canım
Benim de oldu bunlar Ama gebelik yokEVET AYNEN KARNIM KAZINIYOR BENİM DE AY UMUTLANSAM MI BİLEMEDİM YA
benim de adetime 4 gün vardı kan tahlili yptırdım negatif çıktı acaba erkenmiydiBenim de oldu bunlar Ama gebelik yok
bilmiyorum canım geç döllenme olabilir mi ama umutlanmasam daha iyi sanırım bu ay içinKan genelde doğru sonuç verir canım 4 gün kala göstermesi lazım
haklısın daha bu kadar umutlanmayacağımUmutlanmamak daha iyi mı kötü mü bilemiyorum ... geç döllenme test yanlış erken yaptık Vs diyip ben de hep kendimi kandirdim 1 senedir ama sonrası hüsran ... umutlaninca vakit daha çabuk geçiyor oyalaniyosun... vakti gelince elbet olucak
Gözün aydın ALLAH tamamını erdirsin kaç çıktı hcgArkadaşlar hamileyim bugün kan testi yaptırdım şükürler olsun dualarim kabul oldu Allah isteyen herkese nasip eder insallah çok farklı bir duygu
cnm bi gelişme var mı gebelik falan klomen işe yaradı mı diye merak ediyorum ben de baslycm bu ay 15 günlük adet gecikmesinden sonra adet oldum dün bakalım artikBenim de oldu bunlar Ama gebelik yok
Klomen ve çatlatma iğnesi 14.gün ader oldum doktora gittim 2 tane kist oluşmuş büyük tedaviyi bu ay birakicaz dedi doğum kontrol hapı ve kan sulandırıcı verdi. 10 Gün sonra gel bakalım dedi pazartesi gidicem.bende ise yaramadı malesef en azından bu ay .sen naptın canım ?cnm bi gelişme var mı gebelik falan klomen işe yaradı mı diye merak ediyorum ben de baslycm bu ay 15 günlük adet gecikmesinden sonra adet oldum dün bakalım artik
Bnde dün yani adetimin 3 günü klomene başladım doktor haftaya cuma kontrole çağırdı yumurta oluşumu var mı yok mu diye bakcak bana catlatma ignesinden bahsetmedi acaba bn kendim istesem mi bilemedim hakkımızda hayırlısı inşKlomen ve çatlatma iğnesi 14.gün ader oldum doktora gittim 2 tane kist oluşmuş büyük tedaviyi bu ay birakicaz dedi doğum kontrol hapı ve kan sulandırıcı verdi. 10 Gün sonra gel bakalım dedi pazartesi gidicem.bende ise yaramadı malesef en azından bu ay .sen naptın canım ?
merhaba bende aynı senin gibi bugun saat 10 da çatlatma iğnesi vurundum benimkiler 19 ve 22 mm olmuş çok güzel dedi dktrum sana doktorun progestan verdi mi ?Arkadaşlar merhaba,sabah kontrolüm vardı. Sağda 10 ml olan yumurtam 19ml soldaki de 18 ml olmuş.Çok güzel gelişmiş dedi,ben bile gayet rahatlıkla gördüm,eğer tutarsa ikiz olabilir dedi. Ovitrelle çatlatma iğnesi yazdı ve git al iğneni acilde vurdur şimdi dedi. İğneyi raporla yazdığı için sadece 12 tl ödedim.Bugün boş geçin 24-26-28-30 ilişki olsun,ilişkiden sonra 1 saat kesinlikle kalkma,ayaklarını yükseğe koy dedi. Sabah 10da yaptırdm iğnemi göbekten. Bana önereceğiniz bir şeyler var mı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?