klomen kullananlar

mrb canlar bende klomen ve iğne kullandım adet tarihimi bekliyorum inşallah olmayız

bu arada klomen sonrası progestan neden veriliyor

Ben bir hafta önce gittiğim de bana ince demişti bugün çk iyi dedi progestan rahim duvarı için mi?
Canım progestanı rahim duvarı inceyse eğer gebelik oluşursa eğer bebek daha rahat tutunsun diye veriyorlar,progestan bildiğim kadarıyla rahim duvarını kalınlaştırıyor.

dün gece kasık ağrım çoktu çok ağladım ağrıdan acıdan bakalım yumurtalar mı büyüyor desem bu kadar ağrı biye cuma günü yumurtalarıma baktırmaya gideceğim

Canım progestanı rahim duvarı inceyse eğer gebelik oluşursa eğer bebek daha rahat tutunsun diye veriyorlar,progestan bildiğim kadarıyla rahim duvarını kalınlaştırıyor.
hmm anladım canım teşekkürler peki bişey daha sorcam dün gece kasık ağrın oldu mu?

hmm anladım canım teşekkürler peki bişey daha sorcam dün gece kasık ağrın oldu mu?
Ya canım dün akşam kasık ağrım vardı ama bu sabah daha beterim,kasığımda acayip bir ağrı ve öyle bir şişkinlik var ki patlayacakmış gibi hissediyorum kasıklarımı. Ayrıca akıntı takibi yaptım ama henüz yumurta akıntım olmadı. Acaba yumurtam çatlamadı mı?

Kızlar bende pco hastasıyım 13 aydir uğraşıyoruz bu ay doktor klomen verdi günde 3 tane kullandım 10. Gün dr a gittim altı tane gelişmiş yumurta oluşmuş üç sağda üç solda progestan fitil verei bugün başladım ona da 6 yumurta ile hamile kalma şansım yüksek mi allah insallah nasip eder hepimize ama dr çok umutlu değildi sizce iyi bişey mi siz kaç yumurtayla hamile kaldiniz

Canım çoklu yumurtalarda çatlatma iğnesi de vurulursa çoğul gebelik olma durumu var ama genelde. Peki yumurtaların kaç ml?

Canım çoklu yumurtalarda çatlatma iğnesi de vurulursa çoğul gebelik olma durumu var ama genelde. Peki yumurtaların kaç ml?
Çatlatma iğnesi vurmadi bana dr yumurtalarimin kalitesi de iyimis yanindaki sekretere söyledi bilgisayara girsin diye 19 20 21 yine 19 21 22 yumurtalarimin boylari böyle

Çatlatma iğnesi vurmadi bana dr yumurtalarimin kalitesi de iyimis yanindaki sekretere söyledi bilgisayara girsin diye 19 20 21 yine 19 21 22 yumurtalarimin boylari böyle
Gayet iyiymiş canım,benim 2 tane yumurtam vardı 18 ve 19ml ben de 23ünde iğne vuruldum,çalışmalarımıza dün başadık,inşallah güzel haberler veririz,

slm kızlar calışmalar yeni başladıgına göre daha yeni kullandınız sanırım ilaç ve iğneyi .benim iğnem 11 gün önce yapıldı. adete 7 gün var heycanlıyım inşallah hamişizdir

Akinti nasil oluyo benim de kasik agrim cok oldu vuruldugum ilk gece birde simdi var sadece sag tarafimda ama bilmiyorum ne olcak ya kac senedir istiyorsun bebisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…