İnsallah hayirli zamanda hayirlisi nasip olur canimAyyy inşallah canım ama benim doktorum pek umutlu değildi nedense
İnşallah allah razı olsunİnsallah hayirli zamanda hayirlisi nasip olur canim
Ayy ya sinir oluyorum böyle suratsız dr lara,vallahi ben 3 dr gezdim bende sıkıntı olmamasına rağmençünkü suratsız dr lara antipatim var :) şimdi çook sevimli bir dr um var,eğer olursa bebiş takibime de ona gitmeyi düşünüyorum,Benimki bana yumurtan kaliteli büyümüş ikiz olur haa deyip moral bile verdi. Dedim hocam tekini bulduk da ikincisi mi kaldı,hayırlısıyla olsun da dedim. İnaşllah Hayırlısıyla rabbim hepimize sağ salim bebişler nasip eder.Ayyy inşallah canım ama benim doktorum pek umutlu değildi nedense
Ya canım yumurta çatlayınca akıntı oluyor,şeffaf renkli ve aferdersin dokununca yumurta beyazı gibi sünüyor,işte öyle bir akıntı. Ben 16 aylık evliyim ve 6aydır bebiş istiyoruz,ama benim eşimde sorun var biraz,o yüzden ben de umutlu değilim açıkcasıAkinti nasil oluyo benim de kasik agrim cok oldu vuruldugum ilk gece birde simdi var sadece sag tarafimda ama bilmiyorum ne olcak ya kac senedir istiyorsun bebisi
anladım canım Allah büyüktür umudunu kesme o ol der ve olur. sivaslısın sanırım :)Ya canım yumurta çatlayınca akıntı oluyor,şeffaf renkli ve aferdersin dokununca yumurta beyazı gibi sünüyor,işte öyle bir akıntı. Ben 16 aylık evliyim ve 6aydır bebiş istiyoruz,ama benim eşimde sorun var biraz,o yüzden ben de umutlu değilim açıkcası
Tatlım eşinin sperm sayısı nasıldı bana da femara başladı yumurtlarım gelişti hatta çatladığını bile hissettim içimde bir kuruntu oluştu eşimin sperm hareketi %72 ama yavaş ileri hareketli Dr çok normal bir sorun yok dedi işte insan yine de merak ediyormerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
eşimde de sorun çıkmadı canım bende de çıkmadı benim tek tüplerime bakılmadı ama annem de ok kurcalattın kendini dedi bu klomende ikinci ayım ilk ayda çatlatma iğnesi vermemişti çatladığını nasıl hissediyorsun kiTatlım eşinin sperm sayısı nasıldı bana da femara başladı yumurtlarım gelişti hatta çatladığını bile hissettim içimde bir kuruntu oluştu eşimin sperm hareketi %72 ama yavaş ileri hareketli Dr çok normal bir sorun yok dedi işte insan yine de merak ediyor
Canım inşallah bu ay tutar. Kafama takılan bişey var. Şimdi 6 tane yumurtan var ve diyelim ki bir tanesi döllendi. Geriye kalan 5 tanesi kist mi oluyor. Hamile kalırsan adetde olmıcaksın.merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
Tek Taraflı bir Ağrı oluyor kasıkta bir de beyaz bir akıntı geliyor ama Herzaman ki gibi değil ertesi gün zaten Ağrı geçiyor tek günlük ağrılar oluyor geneldeeşimde de sorun çıkmadı canım bende de çıkmadı benim tek tüplerime bakılmadı ama annem de ok kurcalattın kendini dedi bu klomende ikinci ayım ilk ayda çatlatma iğnesi vermemişti çatladığını nasıl hissediyorsun ki
BİLMİYORUM CANIMCanım inşallah bu ay tutar. Kafama takılan bişey var. Şimdi 6 tane yumurtan var ve diyelim ki bir tanesi döllendi. Geriye kalan 5 tanesi kist mi oluyor. Hamile kalırsan adetde olmıcaksın.
HIMM AĞRILARIM KLOMENİ İÇERKEN DE OLDUTek Taraflı bir Ağrı oluyor kasıkta bir de beyaz bir akıntı geliyor ama Herzaman ki gibi değil ertesi gün zaten Ağrı geçiyor tek günlük ağrılar oluyor genelde
Inşallahtutunur bebeğin. Çoğul Gebelik bile olabilir belkimerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
Adet olmasanda yumurtalar kayboluyormuş, bende sormuştum doktoruma. Adette rahim duvarı parçalanıp dökülüyormuş ama bebek tutununca kalınlaştığı halde kalıp bebeğe yer hazırlıyormuş.Canım inşallah bu ay tutar. Kafama takılan bişey var. Şimdi 6 tane yumurtan var ve diyelim ki bir tanesi döllendi. Geriye kalan 5 tanesi kist mi oluyor. Hamile kalırsan adetde olmıcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?