klomen kullananlar

selam arkadaşlar ne haber hiç gebelik geçiren ya da regl olan var mı ne durumdasınız?
Ben bugün başlıyorum klomene. Adetimin 3. günü. Şimdi hastanedeyim insülin direnci var mı yok mu ona baktıracağım. Doktorum baktır demişti. Bakalım ne sonuç ne çıkacak.

10 GÜN BATA AYIN 30 UNDA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM BAKALIM HAYIRLISI

Merhaba.. sizinle ayni gun catlatma ignesi vurulmusuz.. sizin igneden sonra kasik sancisi oldumu?? Hangi gunler oldu?
DÜZENLİ İLİŞKİ DEDİ BİR HAFTA BOYUNCA İŞTE CANIM ÇATLATMA İĞNESİNİ VURULDUĞUM AKŞAM VE AYIN 2 SİNDE EŞİMLE YAKINLAŞTIK 8 İNE KADAR GÜNLER YAZDI İŞTE AMA BİLMİYORUM 14 ÜNDE ZATEN ADET GÜNÜM HAYIRLISI İNŞ TUTUNUR BEBİŞLERİMİZ

Insallah canim yaa bende 3 yildir evliyim 1 yildirda korunmuyoruz.. mart ayinda da klomen+ovitrelle kullanmistim olmadi sonra doktor degistirdim ve pco oldugumu hsg sonrasida sol tupumun kapali oldugunu ogrendim. Bu ay klomen+pregnyl kullandim insallah Rabbim su mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder

Bide bana bu ay israrla asilama yaptirmak istedi doktorum bende kabul etmedim.. ve igne vurulduktan 36 saat sonra ve 2 gunde bir dedi..insallah dogal yoldan olur.

Bide bana bu ay israrla asilama yaptirmak istedi doktorum bende kabul etmedim.. ve igne vurulduktan 36 saat sonra ve 2 gunde bir dedi..insallah dogal yoldan olur.
inşallah canım hayırlısıyla olur ben de yaklaşık 2 yıldır evliyim bir seneyi geçti bebek istiyorum tüplerime bakıtmadım tek diğer muayenelerin hepsini yaptırdım görünen bir problem yok ama bilmiyorum ALLAH bilir inş şifa buluruz ve hayırlısıyla hamile oluruz amin

Insallah canim..

Ben klomene başlayalı 3 gün oldu ama hiç kasık ağrım yok. Yumurtalar çalışmıyor galiba
Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Siz benden öndesiniz. Benim daha 4 haftam var sonuç almak için

Ben klomene başlayalı 3 gün oldu ama hiç kasık ağrım yok. Yumurtalar çalışmıyor galiba
Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Siz benden öndesiniz. Benim daha 4 haftam var sonuç almak için
Klomen kasik agrisi yapmadi bende hic. Catlatma ignesi vurulduktan sonra 2 gun ara ara kasik sancim oldu hala da ara ara sancim oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…