Bana adetimin 3. günü başla dedi doktor. Senin niye 5? Duruma göre değişiyor mu acaba? Bende diyorum bu kabızlık nerden çıktı. Kşomen hiç aklıma gelmedi. Bende bi kaç gündür kabızım.Ben adetimin 5.gunu baslamistim klomene adetimde 6 gun surdugu icin bende bisey etkilemedi ama ayiptir soylemesi kabiz oldum ve bu cok rahatsiz ediyor
Canim benim 2.klomen kullanisim ikisinde de doktor 5.gun basla sabah aksam 5 gun kullan dedi. Genelde 5.gun baslaniyo diye biliyorumBana adetimin 3. günü başla dedi doktor. Senin niye 5? Duruma göre değişiyor mu acaba? Bende diyorum bu kabızlık nerden çıktı. Kşomen hiç aklıma gelmedi. Bende bi kaç gündür kabızım.
doktoru ben mi yanlış anladım yoksaCanim benim 2.klomen kullanisim ikisinde de doktor 5.gun basla sabah aksam 5 gun kullan dedi. Genelde 5.gun baslaniyo diye biliyorum
3.gun baslayanlarda var canim topiklerde okudum baya..doktoru ben mi yanlış anladım yoksaayy inşallah doğru başlamışımdır.
oh iyi o zaman. içim rahatladı :)3.gun baslayanlarda var canim topiklerde okudum baya..
Bende hic gebelik olmadi canim.. 7 ay ozele gittim bana hep sorunum olmadigini soyledi parami yedi yedi gonderdi.. sonra arastirma hastanesinde docent doktora gittim daha ilk muayenemde polikistik oldugumu soyledi hemen hsg cekti ve sol tupum tikali.. progesteron hormonum 21.gun 2.05 cikti..gebelige engel degil ilaclarla basarabiliriz dedi ve tedavi devam ediyor insallah Rabbim tez zamanda hayirlisi ile o mutlu haberi almamizi nasip eder. Ve doktorum asilama yapmakta cok israrci davraniyor bende 4-5 ay daha beklemek istiyorum.cunku hsg cekilirken canim cok acimisti bundanda korkuyorum acikcasi ve yasim daha 25benim bir gebeliğim oldu ama düşük yaptım malesef. ilaç kullanmadan hamile kalmıştım. çok şaşırmıştım çünkü 2 kez dış gebelik geçirmiştim. normal hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmiyordum. kürtaj olalı 7 ay oldu nerdeyse bende hala tık yok.
Amin canım. Bende özele gitmiştim önceleri sonra tıpa gittim ve araştırmalar o zaman yapıldı bendede. Herkes aynı yollardan geçiyor. Şimdi tekrar özele gidiyorum çünkü sıra beklemekten bıltım artık. Birde doktorlara her defasında hikayeni anlatıyorsun. Önlerinde ki bilgisayara geçirseler bilgileri çok daha iyi olacak. Özeli bu yüzden tercih ediyorum. Bütün tahliller falan hepsini görüyo doktor.Bende hic gebelik olmadi canim.. 7 ay ozele gittim bana hep sorunum olmadigini soyledi parami yedi yedi gonderdi.. sonra arastirma hastanesinde docent doktora gittim daha ilk muayenemde polikistik oldugumu soyledi hemen hsg cekti ve sol tupum tikali.. progesteron hormonum 21.gun 2.05 cikti..gebelige engel degil ilaclarla basarabiliriz dedi ve tedavi devam ediyor insallah Rabbim tez zamanda hayirlisi ile o mutlu haberi almamizi nasip eder
Bebegin tutunabilmesi icin progesteron degeri 10 un uzerinde olmali diye biliyorumProgesteronun ne kadar olmalı ki? Bu konuda bi bilgim yok. Benimde sol tüpüm bağlandı dış gebelikten dolayı. Ama bi kaç doktora sordum. Sol tüpüm bağlandı ben soldan yumurtlarsam hamile kalabilirmiyim diye sordum ve evet dediler. Bi şekilde sperm ve yumurta buluşuyormuş artık. Ama olasılık düşük tabii.
Bide ben baktırayım o değerime. Bugün insülin direnci var mı diye baktırdım şükür yokmuş. Bütün tahliller tamam olsun istiyorum. Tekrar düşük olur diye çok korkuyorum.Bebegin tutunabilmesi icin progesteron degeri 10 un uzerinde olmali diye biliyorum
Adetin basladigi gunden sayip 21.gun baktirman gerekiyo canim bilgin olsun.. benim insulin direncine bakilmadi.. senmi istedin baktirmakBide ben baktırayım o değerime. Bugün insülin direnci var mı diye baktırdım şükür yokmuş. Bütün tahliller tamam olsun istiyorum. Tekrar düşük olur diye çok korkuyorum.
Tamam teşekkür ederim bu ay baktırırım inşallah. Bende pko var o yüzden doktorum demişti insülin direncine bakalım diye. Pko olan kadınlarda genellikle oluyormuş.Adetin basladigi gunden sayip 21.gun baktirman gerekiyo canim bilgin olsun.. benim insulin direncine bakilmadi.. senmi istedin baktirmak
Benimde pcom var ama benden istemedi... neyse birkac ay daha beklerim olmazsa ben dojtora soylerimTamam teşekkür ederim bu ay baktırırım inşallah. Bende pko var o yüzden doktorum demişti insülin direncine bakalım diye. Pko olan kadınlarda genellikle oluyormuş.
Canım sana tavsiyem internetten araştır önce. Google pko insülin direnci yazdın mı çıkıyo. Oku daha sonra doktoruna danışırsın.Benimde pcom var ama benden istemedi... neyse birkac ay daha beklerim olmazsa ben dojtora soylerim
Bi sansini dene canim eger kabul etmezse kendi doktoruna gidersin.. klomen bittikten 3 gun sonra falan gitmen daha iyi olurKızlar klomen bitti bugün. Yarın doktora gidicem. Şöyle bir durum var benim doktorum başka şehirde. Yani gidip gelmem 4 saat alacak. O yüzden devlet hastanesine gidicem. Sizce bakarmı oradaki doktor? Yoksa doktoruna mı git der acaba
Aslında doktorum 13. gün gel dedi. Ben yarın gitmesem mi acaba. Randevu almıştım iptal ediyim bari. Cıma gitsem daha iyi sonuç alırım sanırımBi sansini dene canim eger kabul etmezse kendi doktoruna gidersin.. klomen bittikten 3 gun sonra falan gitmen daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?