klomen kullananlar

Aslında doktorum 13. gün gel dedi. Ben yarın gitmesem mi acaba. Randevu almıştım iptal ediyim bari. Cıma gitsem daha iyi sonuç alırım sanırım
Ben bittiginin ertesi gunu gitmistim doktorun bakalim ama cok erken gelmissin dedi 3 gun sonrasi gittigimde de 4-5 tane yumurtam oldugunu soyledi..yani kesin sonuc alirsin

Aslında doktorum 13. gün gel dedi. Ben yarın gitmesem mi acaba. Randevu almıştım iptal ediyim bari. Cıma gitsem daha iyi sonuç alırım sanırım
Bu arada adrt duzenin nasil?? Onceden hic yumurta takibi yaptirmismiydin?? Benum 31 gun adet duzenim klomenle 14.gun falan yeterli buyukluge geliyo normaldede 17-18.gunler catlama boyutuna geliyodu. Bi arkadasimda 12.gun kendiliginden catliyodu yumurtasi

Ben bittiginin ertesi gunu gitmistim doktorun bakalim ama cok erken gelmissin dedi 3 gun sonrasi gittigimde de 4-5 tane yumurtam oldugunu soyledi..yani kesin sonuc alirsin
Ayy sağol canım ya. Boşuna gidecektim. Randevuyu iptal ettim en iyisi kendi dr gitmek. Çok kararsızım ya bakalım ne olacak ilerleten günlerde. Kararsız olduğum kadarda sabırsızım. Hemen sonuç istiyorum. Ya sabır

Hepimiz sen gibiyiz canim bat im 17 temmuz bakalim kirmizi karti yiyecekmiyim bu ay. Gerci hamilelige dair hicbir belirtim yok.s adece gogus uclarim aciyor oda ilactan sanirim

Şöyle oldu ben 3'üncü ayda klomen tedavisine başlamıştım ama yanlış bir tedaviydi. Prolaktin seviyem yüksekti ama doktora inanıp başladım. Bide düşük yapalı iki ay olmuştu. O zaman yumurta takibi yapmıştı doktor. Küçük olduğunu söyledi ve zaten tutmadıda. Doktorumu değiştirdim bu yüzden. Benim adetim değişiyor. 28-34 arası. Ama nisan ayında ara kanamam olmuştu dr gittiğimde ovulasyon kanaması dedi yani adetimin 13. günü yumurta çatlamış. Hep ay aynı günde ovulasyon oluyormuyum bilmiyorum.

Haklisin ay ay degisebiliyor.. Allahim su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Hepimiz sen gibiyiz canim bat im 17 temmuz bakalim kirmizi karti yiyecekmiyim bu ay. Gerci hamilelige dair hicbir belirtim yok.s adece gogus uclarim aciyor oda ilactan sanirim
Senin ki yakınmış ya. 10 gün sonra öğreneceksin ne güzel. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrucuklara

Birde ramaxan bayramı memlekette olucaz. İnşallah daha erken yumurta çatlarda o bayram günlerine denk gelmez

Hayırlısı olsun inşallah ama tutmazsada üzülme çünkü o ilacı kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşlarım var benim allah bu yolda gidenlerin elleri boş kalmasın hiç ümidimizi kaybetmeyelim

Hayırlısı olsun inşallah ama tutmazsada üzülme çünkü o ilacı kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşlarım var benim allah bu yolda gidenlerin elleri boş kalmasın hiç ümidimizi kaybetmeyelim
Amin inşallah canım. Ben 4 yıllık evliyim artık alıştım bu duruma yani bu ay tutmazsa çok etkilenmem. Nasipten öte yol yok. Olacağı varsa oluyor her türlü. Olmayacaksa istersen 10 kere tüp bebek yaptır olmuyor. Kısmet ..

Bende sen gibiyim bu arada memleket izmir ama meslek icabi kutahyadayim burasida infertilite konusunda cok ic acici degil.. hepimiz icin bol bol dua edelim ins.
Benimde komşum kütahyalı. Çok övmüştü kütahyanın hastanesini. Bizde meslek icabı ve okul icabı burdayız işte. Birdaha şehri araştırmadan taşınmam. Çok çektirdi burası bana. Geçenlerde ege üni gittim. Hiç memnun kalmadım. İlgilenmediler. Sanırım orada ki dr ların özeline gitmek gerekiyor.

Valla cok ta ovulecek bir hastahane yok yani.. doktor desen dalinda bilgili 3-5 doktor var oda insanla dogru duzgun ilgi yok. Bi tuhaflar.

Evet kısmet ben 8 senelik evliyim olmayınca olmuyor ben tüp bebek denemem oldu ama cok güzel bir duygu normal hamile kalanlarin göremedigi olayi goruyorsun bebeginin ilk halini allah kimseyi bu yolda biramasin

Kızlar klomen+ progestan fitil kullandım altı yumurtam oluştu hepsi iyi kalitede ama maalesef beş gün gecikmeden sonra dün yine adet oldum gene olmadı allah nasip etmemis yoksa altı yumurtayla şansım yüksekti bir tane yumurtayla bile kalan bi sürü insan varken benim altı yumurtadan biri bile tutmadıysa allah istememistir vardır bi Hayır umudunuzu kaybetmeyin allahtan derman kuldan sebep olsun insaalah

Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. hep birlikte beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…