Ben bittiginin ertesi gunu gitmistim doktorun bakalim ama cok erken gelmissin dedi 3 gun sonrasi gittigimde de 4-5 tane yumurtam oldugunu soyledi..yani kesin sonuc alirsinAslında doktorum 13. gün gel dedi. Ben yarın gitmesem mi acaba. Randevu almıştım iptal ediyim bari. Cıma gitsem daha iyi sonuç alırım sanırım
Bu arada adrt duzenin nasil?? Onceden hic yumurta takibi yaptirmismiydin?? Benum 31 gun adet duzenim klomenle 14.gun falan yeterli buyukluge geliyo normaldede 17-18.gunler catlama boyutuna geliyodu. Bi arkadasimda 12.gun kendiliginden catliyodu yumurtasiAslında doktorum 13. gün gel dedi. Ben yarın gitmesem mi acaba. Randevu almıştım iptal ediyim bari. Cıma gitsem daha iyi sonuç alırım sanırım
Ayy sağol canım ya. Boşuna gidecektim. Randevuyu iptal ettim en iyisi kendi dr gitmek. Çok kararsızım ya bakalım ne olacak ilerleten günlerde. Kararsız olduğum kadarda sabırsızım. Hemen sonuç istiyorum. Ya sabırBen bittiginin ertesi gunu gitmistim doktorun bakalim ama cok erken gelmissin dedi 3 gun sonrasi gittigimde de 4-5 tane yumurtam oldugunu soyledi..yani kesin sonuc alirsin
Hepimiz sen gibiyiz canim bat im 17 temmuz bakalim kirmizi karti yiyecekmiyim bu ay. Gerci hamilelige dair hicbir belirtim yok.s adece gogus uclarim aciyor oda ilactan sanirimAyy sağol canım ya. Boşuna gidecektim. Randevuyu iptal ettim en iyisi kendi dr gitmek. Çok kararsızım ya bakalım ne olacak ilerleten günlerde. Kararsız olduğum kadarda sabırsızım. Hemen sonuç istiyorum. Ya sabır
Senin ki yakınmış ya. 10 gün sonra öğreneceksin ne güzel. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrucuklaraHepimiz sen gibiyiz canim bat im 17 temmuz bakalim kirmizi karti yiyecekmiyim bu ay. Gerci hamilelige dair hicbir belirtim yok.s adece gogus uclarim aciyor oda ilactan sanirim
Mahrumiyet şehri muğla dayım canım denizliye gitmem gerekiyorBu arada hangi sehirde yasiyosun?? Doktora gidip gelmek 4 saat demissin
Insallah canim.. nasipten ote yol yok.. yumurtanin catlafiktan sonra 12-24 saat vakti var dollenmek icin insallah biran evvel tuttururuzBirde ramaxan bayramı memlekette olucaz. İnşallah daha erken yumurta çatlarda o bayram günlerine denk gelmez
Bende sen gibiyim bu arada memleket izmir ama meslek icabi kutahyadayim burasida infertilite konusunda cok ic acici degil.. hepimiz icin bol bol dua edelim ins.Mahrumiyet şehri muğla dayım canım denizliye gitmem gerekiyor
Amin inşallah canım. Ben 4 yıllık evliyim artık alıştım bu duruma yani bu ay tutmazsa çok etkilenmem. Nasipten öte yol yok. Olacağı varsa oluyor her türlü. Olmayacaksa istersen 10 kere tüp bebek yaptır olmuyor. Kısmet ..Hayırlısı olsun inşallah ama tutmazsada üzülme çünkü o ilacı kullandıktan sonra hamile kalan arkadaşlarım var benim allah bu yolda gidenlerin elleri boş kalmasın hiç ümidimizi kaybetmeyelim
Benimde komşum kütahyalı. Çok övmüştü kütahyanın hastanesini. Bizde meslek icabı ve okul icabı burdayız işte. Birdaha şehri araştırmadan taşınmam. Çok çektirdi burası bana. Geçenlerde ege üni gittim. Hiç memnun kalmadım. İlgilenmediler. Sanırım orada ki dr ların özeline gitmek gerekiyor.Bende sen gibiyim bu arada memleket izmir ama meslek icabi kutahyadayim burasida infertilite konusunda cok ic acici degil.. hepimiz icin bol bol dua edelim ins.
Valla cok ta ovulecek bir hastahane yok yani.. doktor desen dalinda bilgili 3-5 doktor var oda insanla dogru duzgun ilgi yok. Bi tuhaflar.Benimde komşum kütahyalı. Çok övmüştü kütahyanın hastanesini. Bizde meslek icabı ve okul icabı burdayız işte. Birdaha şehri araştırmadan taşınmam. Çok çektirdi burası bana. Geçenlerde ege üni gittim. Hiç memnun kalmadım. İlgilenmediler. Sanırım orada ki dr ların özeline gitmek gerekiyor.
iyi bir doktor bulmak çok zor. hele ki devlette imkansız gibi. ben hala kararsızım. denizli biletlerine bakıyorum.Valla cok ta ovulecek bir hastahane yok yani.. doktor desen dalinda bilgili 3-5 doktor var oda insanla dogru duzgun ilgi yok. Bi tuhaflar.
Evet kısmet ben 8 senelik evliyim olmayınca olmuyor ben tüp bebek denemem oldu ama cok güzel bir duygu normal hamile kalanlarin göremedigi olayi goruyorsun bebeginin ilk halini allah kimseyi bu yolda biramasinAmin inşallah canım. Ben 4 yıllık evliyim artık alıştım bu duruma yani bu ay tutmazsa çok etkilenmem. Nasipten öte yol yok. Olacağı varsa oluyor her türlü. Olmayacaksa istersen 10 kere tüp bebek yaptır olmuyor. Kısmet ..
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. hep birlikte beklicezKızlar klomen+ progestan fitil kullandım altı yumurtam oluştu hepsi iyi kalitede ama maalesef beş gün gecikmeden sonra dün yine adet oldum gene olmadı allah nasip etmemis yoksa altı yumurtayla şansım yüksekti bir tane yumurtayla bile kalan bi sürü insan varken benim altı yumurtadan biri bile tutmadıysa allah istememistir vardır bi Hayırumudunuzu kaybetmeyin allahtan derman kuldan sebep olsun insaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?