- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Martta klomen kullandım ilk sefer de tuttu öyle sevindim ki senelerdir bekliyorum bu kadar kolaymıydı neden daha önce iyi araştırmadım vs kendime çok kuzdım ama 2.5 aylıkken kalbi durdu ve asla o kürtaj masasına yatmam diyen ben bebeği aldırdım, yani benim anne olma vaktim gelmemiş boşuna hırpalamışım kendimi, ol diyecek ve olacak İnşallah( bu arada klomen kullanımına tekrar başladım 2. Gün ) herkesin gönlündeki hayırlıdır inşallah ki duaları kabul olur.Kızlar klomen+ progestan fitil kullandım altı yumurtam oluştu hepsi iyi kalitede ama maalesef beş gün gecikmeden sonra dün yine adet oldum gene olmadı allah nasip etmemis yoksa altı yumurtayla şansım yüksekti bir tane yumurtayla bile kalan bi sürü insan varken benim altı yumurtadan biri bile tutmadıysa allah istememistir vardır bi Hayırumudunuzu kaybetmeyin allahtan derman kuldan sebep olsun insaalah
Bende düşük yapmıştım canım. Ocak ayında kürtaj olmuştum. Elimizde olan birşey değil. Demek ki hayırlı bir zaman değilmiş diyorum. Ya da bebekte genetik bozukluğu olabiliyor. O yüzden Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Martta klomen kullandım ilk sefer de tuttu öyle sevindim ki senelerdir bekliyorum bu kadar kolaymıydı neden daha önce iyi araştırmadım vs kendime çok kuzdım ama 2.5 aylıkken kalbi durdu ve asla o kürtaj masasına yatmam diyen ben bebeği aldırdım, yani benim anne olma vaktim gelmemiş boşuna hırpalamışım kendimi, ol diyecek ve olacak İnşallah( bu arada klomen kullanımına tekrar başladım 2. Gün ) herkesin gönlündeki hayırlıdır inşallah ki duaları kabul olur.
canım birazdaha bekle. Hemen ümitsizliğe kapılma. 4 gün sonra yap bence. Neler duyuyoruz burda. Nasıl mucizeler gerçekleşiyor. Moralini yüksek tutKizlar bugun igneden sonra 10.gunum ve dayanamayip eczaneden ultra erken gebelik testi aldim ve silik cizgi dahi cikmadi. Bu ayda tutturamadik
Canim benimde progesteronum sen gb dusuktu ama 4 ay gb bir surede istenilen seviyeye ulasti.. Rabbim nasip ettikten sonra kiloluda hamile kalirsin ama tabi kilo vermek gerekiyor. Bide kanda pihtilasma sorunu olup olmadigina bakildimi benim bi arkadasimda 3 kez dusuk yapti sonra hamile kalamadi ve dr degistirince pihtilasma bozuklugunu ogrendi ve 3 ayda hamile kaldimerhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3 Lh 12.4 prolaktin 9.3 progesteron 0.57 tsh 0.42 e2 38.4 ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım
PIHTILASMAYA BAKTIRMADIM TATLIM ILK DUSUUGUMDU ARASTIRMADILAR ISIN GERCEGICanim benimde progesteronum sen gb dusuktu ama 4 ay gb bir surede istenilen seviyeye ulasti.. Rabbim nasip ettikten sonra kiloluda hamile kalirsin ama tabi kilo vermek gerekiyor. Bide kanda pihtilasma sorunu olup olmadigina bakildimi benim bi arkadasimda 3 kez dusuk yapti sonra hamile kalamadi ve dr degistirince pihtilasma bozuklugunu ogrendi ve 3 ayda hamile kaldi
Doktoruna danis istersen bide kilon icin insulin direncine baktirabilirsin.. doktorlar herseyi taksit taksit yaptirmayi seviyolar cunku olmadikca biz onlara baglaniyoruz..PIHTILASMAYA BAKTIRMADIM TATLIM ILK DUSUUGUMDU ARASTIRMADILAR ISIN GERCEGI
Canim benimde sen gb 6-7 yumurta oluyo.. 22mm kendiliginden catlayabilir ama digerlerini baskilamaz benim 18-17-14 sagda vardi soldada ona keza.. yni gelisir hepsi 13-14.gun daha iyi olur hattaYarın gidiyorum Denizliye. Bakalım doktorum ne diyecek. 6 yumurta çok fazla değil mi kızlar? Birde 22mm olanı öbürlerinin gelişimini engeller mi? Yani en büyük olan mı çatlar her zaman?
ınsulın dırencıme baktırdım canımcım bakalım hayırlısıDoktoruna danis istersen bide kilon icin insulin direncine baktirabilirsin.. doktorlar herseyi taksit taksit yaptirmayi seviyolar cunku olmadikca biz onlara baglaniyoruz..
benimde 6 yumurtam varmış bugün öğrendim. Seninkilerin büyüklüğü ne kadardı? çatlatma iğnesi vuruldunmu?Kızlar klomen+ progestan fitil kullandım altı yumurtam oluştu hepsi iyi kalitede ama maalesef beş gün gecikmeden sonra dün yine adet oldum gene olmadı allah nasip etmemis yoksa altı yumurtayla şansım yüksekti bir tane yumurtayla bile kalan bi sürü insan varken benim altı yumurtadan biri bile tutmadıysa allah istememistir vardır bi Hayırumudunuzu kaybetmeyin allahtan derman kuldan sebep olsun insaalah
Yumurta çok olunca doktor çatlatma iğnesi vermiyor değil mi? Ben bir yerde okumuştum sanki. Yani diyorsun ki bir kaçı çatlayabilir. Ay inşallah sağlı sollu her iki taraftanda çatlarlarCanim benimde sen gb 6-7 yumurta oluyo.. 22mm kendiliginden catlayabilir ama digerlerini baskilamaz benim 18-17-14 sagda vardi soldada ona keza.. yni gelisir hepsi 13-14.gun daha iyi olur hatta
Canim ultrasonla bakti iste ertesi gunde catlatma ignesi oldum.ama benim 22 mm yoktu 18 di en buyugubenimde 6 yumurtam varmış bugün öğrendim. Seninkilerin büyüklüğü ne kadardı? çatlatma iğnesi vuruldunmu?
Yumurta çok olunca doktor çatlatma iğnesi vermiyor değil mi? Ben bir yerde okumuştum sanki. Yani diyorsun ki bir kaçı çatlayabilir. Ay inşallah sağlı sollu her iki taraftanda çatlarlar
İşte benim sorun olacak kesin bu 22 likCanim ultrasonla bakti iste ertesi gunde catlatma ignesi oldum.ama benim 22 mm yoktu 18 di en buyugu
Çok az kalmış. Ayy hadi hayırlısı. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Belirtilerle yorma kafanı. Oluruna bırak canımmerhaba arkadaşlar adetime 4 gün var çatlatma iğnesini vurulalı 10 gün oldu yumurta kıvamında akıntım var ne acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?