klomen kullananlar

Martta klomen kullandım ilk sefer de tuttu öyle sevindim ki senelerdir bekliyorum bu kadar kolaymıydı neden daha önce iyi araştırmadım vs kendime çok kuzdım ama 2.5 aylıkken kalbi durdu ve asla o kürtaj masasına yatmam diyen ben bebeği aldırdım, yani benim anne olma vaktim gelmemiş boşuna hırpalamışım kendimi, ol diyecek ve olacak İnşallah( bu arada klomen kullanımına tekrar başladım 2. Gün ) herkesin gönlündeki hayırlıdır inşallah ki duaları kabul olur.

Bu arada dün bi yazı okudum kızlar temmuzda hamile kalmak diğer aylara göre çok daha iyiymiş bebek baharda doğacak, alerji riski azalacak vs. Okuyun mutlaka hadî inşallah bi grup kurarız temmuz kuzularımızla

bugün benim baya akıntım oldu. acaba yumurtlamış olabilirmiyim? adetimin 9. günü bugün. kasık ağrısı falanda olmadı. yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek

Bende düşük yapmıştım canım. Ocak ayında kürtaj olmuştum. Elimizde olan birşey değil. Demek ki hayırlı bir zaman değilmiş diyorum. Ya da bebekte genetik bozukluğu olabiliyor. O yüzden Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kizlar bugun igneden sonra 10.gunum ve dayanamayip eczaneden ultra erken gebelik testi aldim ve silik cizgi dahi cikmadi. Bu ayda tutturamadik

Kizlar bugun igneden sonra 10.gunum ve dayanamayip eczaneden ultra erken gebelik testi aldim ve silik cizgi dahi cikmadi. Bu ayda tutturamadik
canım birazdaha bekle. Hemen ümitsizliğe kapılma. 4 gün sonra yap bence. Neler duyuyoruz burda. Nasıl mucizeler gerçekleşiyor. Moralini yüksek tut

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3 Lh 12.4 prolaktin 9.3 progesteron 0.57 tsh 0.42 e2 38.4 ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Canim benimde progesteronum sen gb dusuktu ama 4 ay gb bir surede istenilen seviyeye ulasti.. Rabbim nasip ettikten sonra kiloluda hamile kalirsin ama tabi kilo vermek gerekiyor. Bide kanda pihtilasma sorunu olup olmadigina bakildimi benim bi arkadasimda 3 kez dusuk yapti sonra hamile kalamadi ve dr degistirince pihtilasma bozuklugunu ogrendi ve 3 ayda hamile kaldi

PIHTILASMAYA BAKTIRMADIM TATLIM ILK DUSUUGUMDU ARASTIRMADILAR ISIN GERCEGI

Kızlar bana akıl verin. Şimdi devlet hastanesinden çıktım. Sol tarafta 22-9-8 sağ taraf 14-10-12. Denizliye yani kendi doktoruma gitmelimiyim? Çatlar mı bu 22 olan iğnesiz. Birde sol tüpüm bağlandı o taraftan yumurtlarsam hiç şansım yok. Adetimin 10. Günü. Napayım?

Yarın gidiyorum Denizliye. Bakalım doktorum ne diyecek. 6 yumurta çok fazla değil mi kızlar? Birde 22mm olanı öbürlerinin gelişimini engeller mi? Yani en büyük olan mı çatlar her zaman?

Yarın gidiyorum Denizliye. Bakalım doktorum ne diyecek. 6 yumurta çok fazla değil mi kızlar? Birde 22mm olanı öbürlerinin gelişimini engeller mi? Yani en büyük olan mı çatlar her zaman?
Canim benimde sen gb 6-7 yumurta oluyo.. 22mm kendiliginden catlayabilir ama digerlerini baskilamaz benim 18-17-14 sagda vardi soldada ona keza.. yni gelisir hepsi 13-14.gun daha iyi olur hatta

benimde 6 yumurtam varmış bugün öğrendim. Seninkilerin büyüklüğü ne kadardı? çatlatma iğnesi vuruldunmu?
Canim benimde sen gb 6-7 yumurta oluyo.. 22mm kendiliginden catlayabilir ama digerlerini baskilamaz benim 18-17-14 sagda vardi soldada ona keza.. yni gelisir hepsi 13-14.gun daha iyi olur hatta
Yumurta çok olunca doktor çatlatma iğnesi vermiyor değil mi? Ben bir yerde okumuştum sanki. Yani diyorsun ki bir kaçı çatlayabilir. Ay inşallah sağlı sollu her iki taraftanda çatlarlar

Canim ultrasonla bakti iste ertesi gunde catlatma ignesi oldum.ama benim 22 mm yoktu 18 di en buyugu

merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var çatlatma iğnesini vurulalı 10 gün oldu yumurta kıvamında akıntım var ne acep

merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var çatlatma iğnesini vurulalı 10 gün oldu yumurta kıvamında akıntım var ne acep
Çok az kalmış. Ayy hadi hayırlısı. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Belirtilerle yorma kafanı. Oluruna bırak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…