pazartesine kan testi yaptırırım heralde canım yarın da haftasonu test de almadım bakalım hayırlısı pazartesini bekleyeceğim öyle belirti yok canım ya kasıklarımda az ağrı vardı geçti işte akşam lavaboya gittim yumurta akı kıvamında akıntım olmuş belirti mi acabaÇok az kalmış. Ayy hadi hayırlısı. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Belirtilerle yorma kafanı. Oluruna bırak canım
Belirti konusunda bi bilgim yok. Benim hemen hemen her zaman akıntım oluyor. O yüzden hiç yorumlamamaya çalışıyorum. Haftasonunun girmesi iyi olmuş. Pazartesiye kadar beklemek zorundasın. Erken test yapamazsın yanipazartesine kan testi yaptırırım heralde canım yarın da haftasonu test de almadım bakalım hayırlısı pazartesini bekleyeceğim öyle belirti yok canım ya kasıklarımda az ağrı vardı geçti işte akşam lavaboya gittim yumurta akı kıvamında akıntım olmuş belirti mi acaba
6 yumurtam oluşmuştu canım sol tarafımda 4 tane sağ da 2 soldakiler 12-15mm arasındaydı sağdakilerde 18-21 mmBelirti konusunda bi bilgim yok. Benim hemen hemen her zaman akıntım oluyor. O yüzden hiç yorumlamamaya çalışıyorum. Haftasonunun girmesi iyi olmuş. Pazartesiye kadar beklemek zorundasın. Erken test yapamazsın yani. Senin kaç yumurtan oluşmuştu ve kaç mm di?
Bu 22lik çatlayıp bebek olacak benimde 6 tane yumurtam vardı en büyüğü döllenir demişti dr. İyi düşün iyi olsun inşİşte benim sorun olacak kesin bu 22 lik
hayırlısı inş benim de en büyüğü 21 mmBu 22lik çatlayıp bebek olacak benimde 6 tane yumurtam vardı en büyüğü döllenir demişti dr. İyi düşün iyi olsun inş
benimde çarşamba bakılacak bu ay kaç yumurta oluşacak bakalım çok umutluyum yine . Benimde 22mm di ve hamile kalmıştım güzel haberlerinizi bekliyorumhayırlısı inş benim de en büyüğü 21 mm
Ayy bunu duyduğuma çok sevindim. Çok büyük deyip duruyordum kendi kendime. Uykum bile kaçtı. Ama sol tüpüm bağlandı benim. Doktor önemli değil demişti. Genede hamile kalabilirsin demişti. İnşallah bu ay hayırlısıyla oluverir :)Bu 22lik çatlayıp bebek olacak benimde 6 tane yumurtam vardı en büyüğü döllenir demişti dr. İyi düşün iyi olsun inş
Bişey sorcam 6 yumurtadan sadece bir tanesimi çatladı? İğne kullandınız mı?Be
benimde çarşamba bakılacak bu ay kaç yumurta oluşacak bakalım çok umutluyum yine . Benimde 22mm di ve hamile kalmıştım güzel haberlerinizi bekliyorum
İğne vurulmuşmuydun? Kaç tanesi çatladı biliyormusun?6 yumurtam oluşmuştu canım sol tarafımda 4 tane sağ da 2 soldakiler 12-15mm arasındaydı sağdakilerde 18-21 mm
vuruldum bilmiyorum kaç tanesi çatladı canımİğne vurulmuşmuydun? Kaç tanesi çatladı biliyormusun?
hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum. yumurta 24 saat spermler 72 e kadar canlı kalır yani sen bugünden başla bende 4-5 gün sonra çatlarım inşkızlar bugün çatlatma iğnesini vuruldum. Kendi doktorum yumurta boyutlarını farklı söyledi. Sol 21,5 mm sağda iki tane 17 mm. 3ü de çatlarsa çok iyi. Gün aşırı ilişki önerdi. Yani 36 saat demedi. Hayırlısı neyse o olsun
Hergün olsa riskli mi olur. Heyecan yaptım her günü değerlendirmek istiyorum.hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum. yumurta 24 saat spermler 72 e kadar canlı kalır yani sen bugünden başla bende 4-5 gün sonra çatlarım inş
Evet ya herkes 1 gün ara iyi olur diyor. Bende öyle yapıcam. Kısmetimizde varsa olur her türlüsperm kalitesi düşer diye biliyorum yani bizim üroloğumuz günaşırı demişti kadın doğumcularda 1 gün ara vermek iyidir diyor ama sen heyecan yaptıysan bu gazla devam etgüzel düşünmek herzaman kazandırır
merhabalara :) bende izmirliyim . şifa hastanesinde tedavilerimi oluyordum ben tavsiye ederim kadın hastalıkları bölümü çok iyi hem bornovadaki hemde basmanedeki . 2 yerdeki kadın doğumcular çok iyi . bilginizeBenimde komşum kütahyalı. Çok övmüştü kütahyanın hastanesini. Bizde meslek icabı ve okul icabı burdayız işte. Birdaha şehri araştırmadan taşınmam. Çok çektirdi burası bana. Geçenlerde ege üni gittim. Hiç memnun kalmadım. İlgilenmediler. Sanırım orada ki dr ların özeline gitmek gerekiyor.
Canim nasilsin?? Test yaptinmibata kaldı 8
teşekkür ederim tavsiyen için ama şimdilik denizliye gidiyorum. İnşallah olurda İzmire gerek kalmazmerhabalara :) bende izmirliyim . şifa hastanesinde tedavilerimi oluyordum ben tavsiye ederim kadın hastalıkları bölümü çok iyi hem bornovadaki hemde basmanedeki . 2 yerdeki kadın doğumcular çok iyi . bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?