klomen kullananlar

Çok az kalmış. Ayy hadi hayırlısı. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Belirtilerle yorma kafanı. Oluruna bırak canım
pazartesine kan testi yaptırırım heralde canım yarın da haftasonu test de almadım bakalım hayırlısı pazartesini bekleyeceğim öyle belirti yok canım ya kasıklarımda az ağrı vardı geçti işte akşam lavaboya gittim yumurta akı kıvamında akıntım olmuş belirti mi acaba

Belirti konusunda bi bilgim yok. Benim hemen hemen her zaman akıntım oluyor. O yüzden hiç yorumlamamaya çalışıyorum. Haftasonunun girmesi iyi olmuş. Pazartesiye kadar beklemek zorundasın. Erken test yapamazsın yani . Senin kaç yumurtan oluşmuştu ve kaç mm di?

6 yumurtam oluşmuştu canım sol tarafımda 4 tane sağ da 2 soldakiler 12-15mm arasındaydı sağdakilerde 18-21 mm

Bu 22lik çatlayıp bebek olacak benimde 6 tane yumurtam vardı en büyüğü döllenir demişti dr. İyi düşün iyi olsun inş
Ayy bunu duyduğuma çok sevindim. Çok büyük deyip duruyordum kendi kendime. Uykum bile kaçtı. Ama sol tüpüm bağlandı benim. Doktor önemli değil demişti. Genede hamile kalabilirsin demişti. İnşallah bu ay hayırlısıyla oluverir :)

İğne hiç kullanmadım bu ayda kullanmam inş. Benim bildiğim belli bir ölçüye gelmeyen yumurtalar çatlamıyor en büyük ve uygun olan çatlıyor.

kızlar bugün çatlatma iğnesini vuruldum. Kendi doktorum yumurta boyutlarını farklı söyledi. Sol 21,5 mm sağda iki tane 17 mm. 3ü de çatlarsa çok iyi. Gün aşırı ilişki önerdi. Yani 36 saat demedi. Hayırlısı neyse o olsun

hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum. yumurta 24 saat spermler 72 e kadar canlı kalır yani sen bugünden başla bende 4-5 gün sonra çatlarım inş

sperm kalitesi düşer diye biliyorum yani bizim üroloğumuz günaşırı demişti kadın doğumcularda 1 gün ara vermek iyidir diyor ama sen heyecan yaptıysan bu gazla devam etgüzel düşünmek herzaman kazandırır

Evet ya herkes 1 gün ara iyi olur diyor. Bende öyle yapıcam. Kısmetimizde varsa olur her türlü

merhabalara :) bende izmirliyim . şifa hastanesinde tedavilerimi oluyordum ben tavsiye ederim kadın hastalıkları bölümü çok iyi hem bornovadaki hemde basmanedeki . 2 yerdeki kadın doğumcular çok iyi . bilginize

merhabalara :) bende izmirliyim . şifa hastanesinde tedavilerimi oluyordum ben tavsiye ederim kadın hastalıkları bölümü çok iyi hem bornovadaki hemde basmanedeki . 2 yerdeki kadın doğumcular çok iyi . bilginize
teşekkür ederim tavsiyen için ama şimdilik denizliye gidiyorum. İnşallah olurda İzmire gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…