klomen kullananlar

kız ne yaptın? çok merak ettim seni. hayırlı haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim tavsiyen için ama şimdilik denizliye gidiyorum. İnşallah olurda İzmire gerek kalmaz
bişey değil .. hadi hayırlısı inşallah bi hareketlenmeler olmuştur.şu mübarek ramazan günü kadir gecesi hürmetine bütün bekleyinlerin sonuçları olumlu çıkar inşl..bende gidiyorum doktora şimdi bakalım ne dicek :) iyi günler.

klomen mi kullandın sende canım? kaçıncı günündesin? haberdar et bizi. herkes bir ümit bekliyor işte..

bugün kan verdim ama test yaptım negatif çıktı 6 yumurtam vardı sol tarafta 12-15mm sağ tarafta 2 tane 18-21 mm boylarında ama umudum kalmadı heralde adet olurum geçen ay da 4 tane vardı ama çatlatma iğnesi vurunmamıştım kist oluşmamıştı bu ay kist olur mu acaba gerçi adet olunca olmuyor değil mi

klomen mi kullandın sende canım? kaçıncı günündesin? haberdar et bizi. herkes bir ümit bekliyor işte..
klomen kullanıyorum evet 2ay içtim 3.ay ara verdik sonra 2 ay daha içtim bugün dr gittim yumurtalarım oluşmuş var ama en büyüğü 13.1mm diğer ide 9. çok küçük . benim kendi doktorum ameliyattaymış diğerine gittim yarın kendi doktoruma gidicem tekrar .napsam bilmiyorum. yumurtalar 25 mm oluncamı çatlatma iğnesi vuruyorlar ?

25mm olması gerekmiş çatlaması için . bu gün bende doktora gittim öle dedi . ama 25 mm olunca çatlamazsa o zamanmı çatlatma iğnesi vuruyorlar daha sormadım . bi bilginiz var mı ?

arkadaşlar napcağımı bilmiyorum yaa 25 mm nasıl olur yumurta neyle olur .. folik asitte içiyorum ayol klomende kullandım daha ne yapayım bilmiyorum .

Yok canım 25 büyük. Benim ki 17 ve 21 di. Sanırım ideal olanı 18mm

Bende 21mm yumurtayla hamile kalmıştım aslında 19 ve 21 iyi rakamlardı aaynaa kan sonucun çıktı mı yoksa test sonucu mu bu?

arkadaşlar doktorum 4. ay klomen içtikten sonra şimdi 1 ay sonra günde 2 ye çıkardı ve östrojen hormonu salgılayan bant verdi . bende sanırım başka doktora gidicem klomeni daha fazla hatta günde 2 içmek bide bant yapıştırmak istemiyorum . bide şöle düşünüyorum diğer doktorda belki hep iğne tedavisi vercek o daha ağır gelir . antalyada tanıdığınız güzel kadın doğumcu varmı lütfen yardımcı olabilir misiniz ? yarın gidicem başka doktora tavsiyenizle .

canım bana doktorum klomeni günde 2 kez almamı söylemişti ama senin birde bant varmış onu bilemicem. Yani Klomenin dozu normal geldi bana göre.

28 haziranda çatlatma iğnesi oldum ama kasık ve bel ağrısı yasamiyorum illaki bu belirtiler olmalı mı çatlatma ignesinden sonra bu belirtileri yaşamadan hamile kalan var mı 17 temmuz adet tarihim gelmeden test yapmayacağım negatif görmekten korkuyorum bayram üstü

Klomende bu ikinci ayim.gecen ay 14 unde adet olmustum 30 unda yumurta catlatma ignesi yapildi.doktorum ayin 15 inde gel test yaptir dedi.fakat dun gitmedim ben evde gun icinde kendim test yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde belli oldu. Sizce hamile olma ihtimalim nedir.yumurta catlatma ignesinden kac gun sonrs adet olunuyor.ben gecen ay 17 gunde olmustum.

Canim silik cizgin varsa buyuk ihtimal hamilesin. 2-3 gune tekrar bi idrar testi yapip kesinlestirip doktoruna git bence

İlk 5 dk icinde cok hafif cizgiler vardi.sonradan birazdaha koyulasti.amin ins ya allah isteyen herkeze versin hayirli zamanda ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…