amin insallah canim.İlk 5 dk icinde cok hafif cizgiler vardi.sonradan birazdaha koyulasti.amin ins ya allah isteyen herkeze versin hayirli zamanda ins.
Cnm inş. hamilesindir. Herhangi bir belirti yasiyormusun mide bulantısı kasık bel ağrısı falan bnde çatlatma iğnesi oldum 18.gun merak ediyorum kendimi dinleyip bir belirti bulmaya çalışıyorumKlomende bu ikinci ayim.gecen ay 14 unde adet olmustum 30 unda yumurta catlatma ignesi yapildi.doktorum ayin 15 inde gel test yaptir dedi.fakat dun gitmedim ben evde gun icinde kendim test yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde belli oldu. Sizce hamile olma ihtimalim nedir.yumurta catlatma ignesinden kac gun sonrs adet olunuyor.ben gecen ay 17 gunde olmustum.
Bnde de halsizlik ve yorgunluk var adet gunum yarin p.tesi ye kadar beklicem mecbur bayram için annem e geldim ve eczane bayram boyunca kapali inş. Hamileyizdir.Hafif mide bulantim var ama psikolojik de olabilir diye dusunuyorum.onun haricinde goguslerimde biraz sislik var.baska birsey hissetmiyorum suan.sende bi test yap adet gunun gectimi?
2 yıllık evliyim ve 16 aydır bebek istiyoruz bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım allah hakkımızda hayırlısini nasip etsin ama beklemek çok zor yaaEvet ins hamileyizdir :) ne zamandir istiyosunuz bebk
Dayanamayip dun aksam kan tahlili yaptirdim.ve hamileyimallah isteyen herkeze nasip etsin ins.kucagimiza almayida nasip etsin hayirlisiyla.2.5 yillik evliyiz.klomen ve catlatma ignesi tedavisinin 2.ayinda hamile kaldim.umarim sounsuz bi hamilelik yasarim.
Allah tamamına erdirsin inş. Darısı bizim başımıza bn dün adet oldum inş 2.ayimda bnde hamile kalırımTesekkurler.amin ins tum isteyenlereevet doktorum zaten yumurtlaman saglanirsa bebek olur gibime geliyor demisti.ve ikinci ayimda hamile kaldim.daha oncedende bi hamilelik gecirmistim.2.5 aylik dusuk yaptim.2 sene gecti ustunden umarim bu sefer sag saglim kucagima alirim
İlk ay baya umutluydum. Ama olmamisti.bu ayda doktorum rahim duvarin cok ince demisti umudum yoktu pek ama bu aya nasip olduAllah tamamına erdirsin inş. Darısı bizim başımıza bn dün adet oldum inş 2.ayimda bnde hamile kalırım
Gözünüz aydın çok sevindim bende 2,5 ayında kaybettim bebeğimi bu ay yine çok umutluyum klomen sayesinde, darısı başımıza. Sağlıkla kucağınıza alın inş.Tesekkurler.amin ins tum isteyenlereevet doktorum zaten yumurtlaman saglanirsa bebek olur gibime geliyor demisti.ve ikinci ayimda hamile kaldim.daha oncedende bi hamilelik gecirmistim.2.5 aylik dusuk yaptim.2 sene gecti ustunden umarim bu sefer sag saglim kucagima alirim
Merhaba kızlar. Çatlatma iğnemi olalı 9 gün oldu. Cuma test yapmam gerekiyor fakat ben bekleyemiyorum ya. Şimdi yapsam çıkar mı acaba? Birde sabah idrarıyla mı test yapmam gerekiyor?
Evet çıkmadı ya. Beklemek çok zor. Bayram tatilinde hiç aklıma bile gelmemişti ama şimdi evdeyim ve aklım sürekli testte. Cumaya kadar sürekli yaparım artık. Her gün :)9 gunde idrarda cikmaz sanirim. Kandada 10 12 gun sonra belli oluyormus.yumurta dollendikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?