klomen kullananlar

Cnm inş. hamilesindir. Herhangi bir belirti yasiyormusun mide bulantısı kasık bel ağrısı falan bnde çatlatma iğnesi oldum 18.gun merak ediyorum kendimi dinleyip bir belirti bulmaya çalışıyorum

Hafif mide bulantim var ama psikolojik de olabilir diye dusunuyorum.onun haricinde goguslerimde biraz sislik var.baska birsey hissetmiyorum suan.sende bi test yap adet gunun gectimi?

Hafif mide bulantim var ama psikolojik de olabilir diye dusunuyorum.onun haricinde goguslerimde biraz sislik var.baska birsey hissetmiyorum suan.sende bi test yap adet gunun gectimi?
Bnde de halsizlik ve yorgunluk var adet gunum yarin p.tesi ye kadar beklicem mecbur bayram için annem e geldim ve eczane bayram boyunca kapali inş. Hamileyizdir.

merhba arkadaşlar Allah isteyen herkse inş tez zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip etsin anneliği bizlerede tattırsın!! bizde yaklşk 1yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. doktor yumurta takibi yaptı, yumurtam krndiliginden oluşmuyomus bidahaki adetinde klomene başlicaz dedi. cok sabırsızlanıyorum, acaba faydası olacak mı yumurtalar büyüyecekmi?? faydasını görenler var mı? kaç kez denediniz arkadaşlar klomeni?

Dayanamayip dun aksam kan tahlili yaptirdim.ve hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin ins.kucagimiza almayida nasip etsin hayirlisiyla.2.5 yillik evliyiz.klomen ve catlatma ignesi tedavisinin 2.ayinda hamile kaldim.umarim sounsuz bi hamilelik yasarim.

Tesekkurler.amin ins tum isteyenlere evet doktorum zaten yumurtlaman saglanirsa bebek olur gibime geliyor demisti.ve ikinci ayimda hamile kaldim.daha oncedende bi hamilelik gecirmistim.2.5 aylik dusuk yaptim.2 sene gecti ustunden umarim bu sefer sag saglim kucagima alirim

Allah tamamına erdirsin inş. Darısı bizim başımıza bn dün adet oldum inş 2.ayimda bnde hamile kalırım

Klomeni ilk ay gubde bir tane ikinci ay gunde 1.5 tane kullandim. Ama iki seferdede bir tane yumurtam olusmustu.igneyi gobekten kendin yapiyorsun ama ben cok korktugum icin ilk ay eczanede yaptirdim.ikinci ay gece vurulmam gerektigi icin esim yapti

Gözünüz aydın çok sevindim bende 2,5 ayında kaybettim bebeğimi bu ay yine çok umutluyum klomen sayesinde, darısı başımıza. Sağlıkla kucağınıza alın inş.

Merhaba kızlar. Çatlatma iğnemi olalı 9 gün oldu. Cuma test yapmam gerekiyor fakat ben bekleyemiyorum ya. Şimdi yapsam çıkar mı acaba? Birde sabah idrarıyla mı test yapmam gerekiyor?

Merhaba kızlar. Çatlatma iğnemi olalı 9 gün oldu. Cuma test yapmam gerekiyor fakat ben bekleyemiyorum ya. Şimdi yapsam çıkar mı acaba? Birde sabah idrarıyla mı test yapmam gerekiyor?

9 gunde idrarda cikmaz sanirim. Kandada 10 12 gun sonra belli oluyormus.yumurta dollendikten sonra

9 gunde idrarda cikmaz sanirim. Kandada 10 12 gun sonra belli oluyormus.yumurta dollendikten sonra
Evet çıkmadı ya. Beklemek çok zor. Bayram tatilinde hiç aklıma bile gelmemişti ama şimdi evdeyim ve aklım sürekli testte. Cumaya kadar sürekli yaparım artık. Her gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…