klomen kullananlar

evet evde yaptım. Çizgiyi görmeden gitmicem kan vermeye :)
:)) en yakın zamanda çift çizgiyi görürsün inş. Oldukça sabırsızsın arkadaşım ama seni çok iyi anlıyorum bende hep öyleydim son zamanlarda sabrediyorum çünkü tek çizgi çok moral bozuyo çok geriliyorum . Biran önce güzel sonuçlar al ve bu gergin bekleyiş bitsin hepinize dua ediyorum

Bugünde negatif ya. Evet çok sabırsızım birde tatil olunca evde canım sıkılıyo ne yapim test yapıp duruyorum. :)

Hayirlisi canim eminim dogru zamanda gelicek bebegin.ben daha doktora muayene olmadim.persembe gunu gidicem.bu arada nerde oturuyosun cnm.eger istanbulsa kendi doktorumu tavsiye ederim.alaninda cok iyi ve cok ilgili bir doktor.

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

Kızlar bir şey soracağım. Yarın denize gidicem. Acaba zararı dokunurmu deniz suyunun? Test hala negatif ama genede umut var. Yarın tam 2 hafta olacak iğne olalı. Sabah test yapıcam evden çıkmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…