Cnm inş. hamilesindir. Herhangi bir belirti yasiyormusun mide bulantısı kasık bel ağrısı falan bnde çatlatma iğnesi oldum 18.gun merak ediyorum kendimi dinleyip bir belirti bulmaya çalışıyorum
Evdemi yaptın yine testiBenim test gene negatif iğne olalı 12 gün oldu.
evet evde yaptım. Çizgiyi görmeden gitmicem kan vermeye :)Evdemi yaptın yine testi
Adet oldum ben cnm bayram da hastaneye de gitmedim adet olunca 1 ay sonra evime dönünce kendi doktoruma gidicem artık eşim de yanımda değil tatil boyunca ondan bidahaki aya kaldı artık senin şuan kaç haftalik oldu tam olarakCanim ne yaptin test isini.yaptirdinmi test
:)) en yakın zamanda çift çizgiyi görürsün inş. Oldukça sabırsızsın arkadaşım ama seni çok iyi anlıyorum bende hep öyleydim son zamanlarda sabrediyorum çünkü tek çizgi çok moral bozuyo çok geriliyorum . Biran önce güzel sonuçlar al ve bu gergin bekleyiş bitsin hepinize dua ediyorumevet evde yaptım. Çizgiyi görmeden gitmicem kan vermeye :)
Bugünde negatif ya. Evet çok sabırsızım birde tatil olunca evde canım sıkılıyo ne yapim test yapıp duruyorum. :):)) en yakın zamanda çift çizgiyi görürsün inş. Oldukça sabırsızsın arkadaşım ama seni çok iyi anlıyorum bende hep öyleydim son zamanlarda sabrediyorum çünkü tek çizgi çok moral bozuyo çok geriliyorum . Biran önce güzel sonuçlar al ve bu gergin bekleyiş bitsin hepinize dua ediyorum
Hayirlisi canim eminim dogru zamanda gelicek bebegin.ben daha doktora muayene olmadim.persembe gunu gidicem.bu arada nerde oturuyosun cnm.eger istanbulsa kendi doktorumu tavsiye ederim.alaninda cok iyi ve cok ilgili bir doktor.Adet oldum ben cnm bayram da hastaneye de gitmedim adet olunca 1 ay sonra evime dönünce kendi doktoruma gidicem artık eşim de yanımda değil tatil boyunca ondan bidahaki aya kaldı artık senin şuan kaç haftalik oldu tam olarak
Benim test gene negatif iğne olalı 12 gün oldu.
Ayy inşallah canım ya. Umudum tükenîyor artık. Değerin kaç çıkmıştı?İgne olduktan 15 gun sonra evde yaptim testi gun icinde.ilkte dedim bise cikmadi.baska odaya gectim.dedim sonra gidim atim testi.bi baktim hafif bi sekilde cizgi belli oluyor.ins seninde gonlunce olur.
Ayy inşallah canım ya. Umudum tükenîyor artık. Değerin kaç çıkmıştı?
Yani 70-80 Hcg değerin idrarda çıktı. Ben yarın tekrarlıcam testimi. Sürekli karnım acıkıyor. Midem kazınıyor. Ama bir yandan iştahımda yok.2 gun sonra kan testi yaptirdim 158 cikti.
Evet cnm istanbul da oturuyorum ama suan izmir deyim hangi hastane ve Dr. SeninkiHayirlisi canim eminim dogru zamanda gelicek bebegin.ben daha doktora muayene olmadim.persembe gunu gidicem.bu arada nerde oturuyosun cnm.eger istanbulsa kendi doktorumu tavsiye ederim.alaninda cok iyi ve cok ilgili bir doktor.
Sor canım birileri illaki cevaplarKızlarr , bişyler sormak istiorum. Kimse var mı
ben 2 duşuk yaptım daha once ama 8 aydr hamile kalamıyorum.. Doktorum bu ayda olmazsa ilaca başliycaz dedi.. Sence kullanmalı mıyım klomeni.. Hormon ilacı olduğu için içim çok elvermioSor canım birileri illaki cevaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?