- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Arkadaşım artık kan tahliline geç kendini çok hırpaladın günlük testlerle pazartesi lütfen hastaneye git ve güzel haberlerini ver bize :)Bugünde çizgi yok(
ben 2 duşuk yaptım daha once ama 8 aydr hamile kalamıyorum.. Doktorum bu ayda olmazsa ilaca başliycaz dedi.. Sence kullanmalı mıyım klomeni.. Hormon ilacı olduğu için içim çok elvermio
Hormon ilacı evet ancak senin hormonlarının yapamadıklarını yapması için kullanıyorsun arkadaşım , 8 ay uzun bir süre yaşın kaç bilmiyorum ancak vakit kaybetmene gerek yok.ben 2 duşuk yaptım daha once ama 8 aydr hamile kalamıyorum.. Doktorum bu ayda olmazsa ilaca başliycaz dedi.. Sence kullanmalı mıyım klomeni.. Hormon ilacı olduğu için içim çok elvermio
peki etkisi faln nasl. Benim hiç bilgim yok bu ilaç hakkında. 22 yaşındayım ve daha once 2 defa olduysa tekrar olur diye duşunuyorum ama bi yandan da çok yıpranıyorum bekledikçeHormon ilacı evet ancak senin hormonlarının yapamadıklarını yapması için kullanıyorsun arkadaşım , 8 ay uzun bir süre yaşın kaç bilmiyorum ancak vakit kaybetmene gerek yok.
tek sorun fazla yumurta oluşturduğu için bazıları atılamıyor ve kiste dönüşebiliyor ancak hamilelik olursa, yada adet olursan kayboluyor bence dr dinle yada başka bir dr git onada danış. Şahsi fikrim tedavine biran önce başla inş yardımcı olabilmişimdirHormon ilacı evet ancak senin hormonlarının yapamadıklarını yapması için kullanıyorsun arkadaşım , 8 ay uzun bir süre yaşın kaç bilmiyorum ancak vakit kaybetmene gerek yok.
Hiçbir rahatsızlık vermiyor ilaç zaten 5gün kullanıyorsun yaşın çok küçük canım hiç üzülme eminim kısa sürede hamile kalırsın zaten 2 tane olduysa 3 te olur ama dr tavsiyesini dinle derim erken önlem almak iyidirpeki etkisi faln nasl. Benim hiç bilgim yok bu ilaç hakkında. 22 yaşındayım ve daha once 2 defa olduysa tekrar olur diye duşunuyorum ama bi yandan da çok yıpranıyorum bekledikçe
içimi ferahlattın gerçkten allah razı olsun..peki bazı doktorlar sadece klomen verip adet olmazsan gel diomuş sanırım, takibe almıomuş. Olebişu olursa napiyim sencetek sorun fazla yumurta oluşturduğu için bazıları atılamıyor ve kiste dönüşebiliyor ancak hamilelik olursa, yada adet olursan kayboluyor bence dr dinle yada başka bir dr git onada danış. Şahsi fikrim tedavine biran önce başla inş yardımcı olabilmişimdir
ayy inan çok rahatladım. Çok korkmuştum doktor oyle soyleyince. İnşllh gerek kalmaz ama adet olursam gidiyim hemnHiçbir rahatsızlık vermiyor ilaç zaten 5gün kullanıyorsun yaşın çok küçük canım hiç üzülme eminim kısa sürede hamile kalırsın zaten 2 tane olduysa 3 te olur ama dr tavsiyesini dinle derim erken önlem almak iyidir
Dr genelde 10-14 günlerde îlacın etkisini görmek için kontrole çağırır eğer yumurtalar güzel gelişmişse gün aşırı ilişki önerir adet gününde eger regl olmazsan hamilesindir dr gitmen gerekir eğer regl olursan yine gideceksin tedaviye yeniden başlamak içiniçimi ferahlattın gerçkten allah razı olsun..peki bazı doktorlar sadece klomen verip adet olmazsan gel diomuş sanırım, takibe almıomuş. Olebişu olursa napiyim sence
anladm canm..Dr genelde 10-14 günlerde îlacın etkisini görmek için kontrole çağırır eğer yumurtalar güzel gelişmişse gün aşırı ilişki önerir adet gününde eger regl olmazsan hamilesindir dr gitmen gerekir eğer regl olursan yine gideceksin tedaviye yeniden başlamak için
Uzun zamandır her ay aynı tedavi ilaçlar çok alıştım bu sisteme adetin 2. Günü regl olsamda olmasamda dr giderimDr genelde 10-14 günlerde îlacın etkisini görmek için kontrole çağırır eğer yumurtalar güzel gelişmişse gün aşırı ilişki önerir adet gününde eger regl olmazsan hamilesindir dr gitmen gerekir eğer regl olursan yine gideceksin tedaviye yeniden başlamak için
evet canım ben kullanıyorum benimde8.5 haftada kaybettiğim bebeğim var ancak ben 35 yaşındayım ve bu ayda olmazsa tüp bebekten başka şansımız kalmıyor dedi drum. Klomen sayesinde hamile kaldım çünkü 5 yıldır hiç hamile kalamamıştım o sebeple sen geç kalma canım tedavine başla hemenanladm canm..
peki sende kullandın mı hiç. Senin durumun ne
neden etki gostermio peki, başka bi tedaviye geçmesi gerekmio mu artıkUzun zamandır her ay aynı tedavi ilaçlar çok alıştım bu sisteme adetin 2. Günü regl olsamda olmasamda dr giderim
kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın..E
evet canım ben kullanıyorum benimde8.5 haftada kaybettiğim bebeğim var ancak ben 35 yaşındayım ve bu ayda olmazsa tüp bebekten başka şansımız kalmıyor dedi drum. Klomen sayesinde hamile kaldım çünkü 5 yıldır hiç hamile kalamamıştım o sebeple sen geç kalma canım tedavine başla hemen
İlk kullandığım ay hamîle kaldım canım ama kaybettikten sonra yumurta rezervim çok azaldığı için aylardır bekliyorum. Drum aynı zamanda arkadaşım olduğu için yapılmadık test bırakmıyor sağolsun.adetime 7 gün var yine çık umutluyum bakalım ne olacak duruma göre karar veririm ama birkaç ay dinlenmek istiyorum çok yıprandım. Ama senden umutluyum klomenin ilk ayında hamile kalacaksınkullandıktan kaç ay sonra hamile kaldın..
bide bnden sana bi tavsiye duşupunun sebebini oğren oyle tup yaptr, yoksa onuda kaybedebilirsiniz allh korusun
ayy gerçkten o kadsr çabuk etki eder mi..İlk kullandığım ay hamîle kaldım canım ama kaybettikten sonra yumurta rezervim çok azaldığı için aylardır bekliyorum. Drum aynı zamanda arkadaşım olduğu için yapılmadık test bırakmıyor sağolsun.adetime 7 gün var yine çık umutluyum bakalım ne olacak duruma göre karar veririm ama birkaç ay dinlenmek istiyorum çok yıprandım. Ama senden umutluyum klomenin ilk ayında hamile kalacaksın
İnş ilk seferde hamile kalırsın benim test sonuçlarım çok kötü olmasına rağmen ilk kullandığım ay hemen etkisini gördüm eğer amh değerinde bir sorun yoksa kist miyom gibi faktörler yoksa hiç beklemezsin. Tek problem biraz rahat olmak gerekiyor keşke becerebilsek onu daayy gerçkten o kadsr çabuk etki eder mi..
zaten o kadar çok istiyorum ki bu yaşta piskolojim bozuldu.. Etrafımdaki herkes hamile ve çok duşuncesiz insanlar. Surekli beni incitmeye çalışıyorlar.. Gerçkten piskokojim bozuldu.
.
3 aydr hormonlarıma bakıyor hiç birinde olumsuz bişy çıkmadı şukur. Sadece 8 aydr olmaması doktoru duşundurdu ve bunu tavsiye etti.. Senin soylediklerin cesaret verdi, inşllh regl olursam gidicemİnş ilk seferde hamile kalırsın benim test sonuçlarım çok kötü olmasına rağmen ilk kullandığım ay hemen etkisini gördüm eğer amh değerinde bir sorun yoksa kist miyom gibi faktörler yoksa hiç beklemezsin. Tek problem biraz rahat olmak gerekiyor keşke becerebilsek onu da
doktorda şaşırdı zaten. Hiç bişey çıkmadı tahlillerdeBu 8 ay boyunca gebelik olmamasının sebebi neymiş dr ne diyor, tahlil sonuçların nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?