- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
çok güzel tahlilde bişey çıkmadıysa tedavin çok daha kolay olur inş. Adetin 2. Günü git klomene başla bizede haber ver güzel haberlerini bekliyorum3 aydr hormonlarıma bakıyor hiç birinde olumsuz bişy çıkmadı şukur. Sadece 8 aydr olmaması doktoru duşundurdu ve bunu tavsiye etti.. Senin soylediklerin cesaret verdi, inşllh regl olursam gidicem
ayy inşllh canm.beni çok mutlu ettin. Gidip gitmemekte kararsızdım. İnşllh herşy guzel ilerlerBu
çok güzel tahlilde bişey çıkmadıysa tedavin çok daha kolay olur inş. Adetin 2. Günü git klomene başla bizede haber ver güzel haberlerini bekliyorum
Anladım cnm bana biraz uzak orası ama gitmeye caliscam inş.Bezmi alem (eski vakif gureba) nilay guler karaca.cok ilgili bi doktor
olsa çıkardı testte o yüzden gitmek istemiyorum. Bugünde bir şey çıkmadı.Arkadaşım artık kan tahliline geç kendini çok hırpaladın günlük testlerle pazartesi lütfen hastaneye git ve güzel haberlerini ver bize :)
Hayırlısı olsun inş en yakın zamanda kavuşursun bebişine. Benimde 6 günüm var şimdide ben başlıyorum saymaya Rabbim herkese gönlündekini versinolsa çıkardı testte o yüzden gitmek istemiyorum. Bugünde bir şey çıkmadı.
İnş vardır arkadaşım keşke sende haftasonu test alıp baksaydın ama yarın sabahada bişey kalmadı :) güzel haberler alırsın inşKizlar bende klomene ilk baslangicim gunde bi tane 5 gun kullandım. Kontrole gitigimde ovulasyon gerceklesmis diyip iliski onerdi cuma gunu gotigimde rahim duvarin 11mm kalinlasmis gebelik olblir diyip kan testi yapti yarin aonucu alicam bilgisi olan varmi benis varmidir. Surekli kasigima agri girip duruyooo.
merhaba cnm hayırlı olsun bende bu gün gonal a başllicam inşallah bakalım benim nasıl olacak hayırlı haberlerini bekliyorumKizlarrr ben yokken konum baya ilerlemis bende gonal f iğne kullandim ve 10 tane yumurta oldu 17 22 arasi ovilitte oldum bugun itnenin 6. günü normal iliski oldu aşilama değil herkese bol şans bir haftaya belli olur benim sonuc
:) umarım 6 gün sonra mutlu haberi alırsınız benimde 6 günüm var sanki birkaç ay var gibi saatler geçmiyorKizlarrr ben yokken konum baya ilerlemis bende gonal f iğne kullandim ve 10 tane yumurta oldu 17 22 arasi ovilitte oldum bugun itnenin 6. günü normal iliski oldu aşilama değil herkese bol şans bir haftaya belli olur benim sonuc
Kan testim 0.100 cijti negatif doktor erkan bir olabilir 1 hfta sonra gine gel dedii offfİnş vardır arkadaşım keşke sende haftasonu test alıp baksaydın ama yarın sabahada bişey kalmadı :) güzel haberler alırsın inş
İğne cok etkili yaaa insallah sende güzel sonuclar alirsinmerhaba cnm hayırlı olsun bende bu gün gonal a başllicam inşallah bakalım benim nasıl olacak hayırlı haberlerini bekliyorum
Beraber şafak sayalim:) umarım 6 gün sonra mutlu haberi alırsınız benimde 6 günüm var sanki birkaç ay var gibi saatler geçmiyor
Fazla umutlanma baska aylara insallah arkadasim kısmet ben yillardir bekliyorumKan testim 0.100 cijti negatif doktor erkan bir olabilir 1 hfta sonra gine gel dedii offf
inşallah yazarım burdanİğne cok etkili yaaa insallah sende güzel sonuclar alirsin
Yok canim umutlanmiyorum zaten bunye alisti negatiflere beklemelereFazla umutlanma baska aylara insallah arkadasim kısmet ben yillardir bekliyorum
Allahtan umut kesilmez inş. Hamilesindir ancak çok düşük bir değer kendini çok üzme arkadaşımKan testim 0.100 cijti negatif doktor erkan bir olabilir 1 hfta sonra gine gel dedii offf
Hafta sonu kapalı olur ecz diye cumadan alıcam testi pazar günü yapıcamBeraber şafak sayalim)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?