klomen kullananlar

Hanımlar benim bu ay olmadı ve doktor bekle dedi. Gelişen yumurtan var dedi. Klomen kullanmıcam bu ay. Bende topiklere bakarken Preseed Jele rastladım. Bir sürü olumlu yorum var. İlk denemede hamile kalan bir sürü kişi var. Bende denemek için bugün sipariş verdim. Biraz tuzlu ama ne yapayım bir umut işte. Hiç duydunuz mu bu jeli?

Hafta sonu kapalı olur ecz diye cumadan alıcam testi pazar günü yapıcam sende bir değişiklik bir belirti varmı bende hiçbir belirti yok
Valla gögüs uçlarim aciyor bugn dr gittim gebelik varmi dedim daha cok erkn belli olmaz ki dedi cuma gel ama cok erken olur dedi bugun 9. günümdü idrar testi yaptim aksamüzeri silik cizgi cikti gebelikmi iğnenin etkisimi allah bilr sende ne var ne yok bide doktor hala gelismeye devam eden yumurtalarin var dedi

Hic duymadim bende pko var çare olurmu

İnşallah hamilesindir, bizim için daha erken azcık daha sabredelim bunca yıl beklemişiz demek ki döllenmiş yumurta ihtimalin yüksek ki gelişen yumurtaya müdahele etmedi. Yumurtamın çatlama tarihinden sonra gittim 2 yumurtan umutsuz ama gelişmeye devam eden yumurtan var iğne vereyim bunu bi zorlayalım demişti. Aslında çok kafa yoruyoruz olacaksa herşekilde olacak inş. Dünden beri mide bulantım başladı hatta bu sabah 6 da uyandırdı beni biranda başladı gögüste ağrımda var ama daha önce ki gebeliğimde mide bulantım yoktu kendi kendime de yapıyor olmaktan korkuyorum sabır sabır çok az kaldı mutlu sona umudumu kaybetmedim

Şimdi merakettim ve biraz araştırdım arkadaşım ticarî bişey sonuçta yorumlardan çok dr sor derim

Sipariş verdim artık. Bu ay böyle denicem. Olmazsa bişey kaybetmiş olmam diye düşünüyorum. Boş beklemek istemiyorum illa bişey yapıcam :)
plasebo etkisi bile olabilir eğer inanırsan neden olmasın ki. Ama dr gittiğîne yaptığınla ilgili bilgî ver bence .

Bugun idrar testi yaptim negatif 11. gün çok üzgünüm yaaa

selamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi? Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum

Not: Polikistik over hastasıyım

Kist oluşmuş olabilir hamile de olabilirsin ama beyaz akınti adetin habercisi diye biliyorum canim

Merhaba bende araniza yeni katildim bu ay benim ikinci denemem
Klomen ve ovitrelle verdi doktor. Ovitrelleyi persembe oldum ve 36 saat sonra beraberlik oldu sabah uyandigimda pembe kan geldi sebebini ogrenebilir miyim

ben geçen hafta klomeni ilk defa kullandım. adetim üstünden 1 hafta geçtiği için klomeni hızlandırıcaz dedi günde 3 tane kullandım bugun tekrar gıttım sag tarafta gelişmekte olan yumurtam varmış. perşembe ilişki cuma yine gel dedi. pko luyum ilaç destegi olmadan yumurta üretemiyorum ama yumurtam geliştiği için çok heyecanlandım bu bile iyi bi sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…